Levandulový nahřívací polštářek

1289
13.2.13 17:17

levandulovy nahravaci polstarek

Chtela jsem v DM koupit polstarek s tresnovymi peckami, ale dozvedela jsem se, ze uz ho nevyrabeji. Misto toho mi byl nabídnutý levandulový, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
13.2.13 17:18

@mattez Mám a je bezvadnej :palec:

• Citovat
  • Upravit
1289
13.2.13 17:19

Takže je to stejne?? :) koupim tedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.2.13 17:23

@mattez Já bych řekla že je to stejný. Ten peckový jsem z lékárny, ale už mi přišlo, že ty pecky nějak hodně vyschly anemaj ten správný efekt, tak jsem právě v dm zkusila tento a je taky super, možná, že i o malinko lepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
yse
13.2.13 17:27

Ahoj, my měli dva a oba nám bouchly v mikrovlnce - moc jsme to oroštovali :-) Myslím, že jsou lepší ty pecky, ty nic nezničí. Určitě jsou k dostání v nějakém větším obchodě s dětskými potřebami nebo v nějakém bylinkovém krámku.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
13.2.13 17:29
@yse píše:
Ahoj, my měli dva a oba nám bouchly v mikrovlnce - moc jsme to oroštovali :-) Myslím, že jsou lepší ty pecky, ty nic nezničí. Určitě jsou k dostání v nějakém větším obchodě s dětskými potřebami nebo v nějakém bylinkovém krámku.

Tak to se nám ještě nestalo, že by nám bouchly :lol: My je dáváme do trouby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14046
13.2.13 17:30

Mam nahrivaciho medveda, normalne plysak plny levandule, ale nepouzivame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.2.13 17:49

Já ten polštářek z DM mám, dávala jsem ho malé na bříško když měla prdy. Teď ho používáme celá rodina když je potřeba. Myslim že stál kolem 100 kč a jsem za něj ráda. Je to dobrý pomocník. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
13.2.13 17:58

@mattez Mám i pecky i gelový polštářek. Pomáhá obojí stejně. Ale ten gelový polštářek mi pro novorozence přišel lepší. Ten peckový je větší a těžší a měla jsem pocit, že malého zavalím. Navíc gelový je placatější, takže na něj můžeš mimi položit na bříško. Což jsme při těch našich kolikách dělali často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
13.2.13 17:59

Taky ho mam a je to fajn vec…krasne to brisko nahreje a mala se pak zklidni kdyz ma boleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
13.2.13 18:28

Mame plysovou levandulou opicku a je super, malymu ulevi a uspava ho..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
14.2.13 08:40

@Monča1985 ahojky,myslis tuto opicku? http://hrejivi-plysaci.heureka.cz/…ejiva-opice/ ráda bych taky koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.2.13 21:39

@evulkanov ano přesně tu máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.10.13 23:41

Ahoj, kdo máte peckový polštářek, je lepší než gelový? mám problémy se zády. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.10.13 09:23

@claire91 já měla pro malýho gelový, dlouho hřál, na to byl super, ale asi po dvou měsících vršek popraskal a gel prosakoval, tak letěl do koše. teď má látkovej s pecičkama z hroznů. rychleji chladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný