Podezření na slepák

5510
26.8.18 22:02

Nezkoušej nic doma a jeď na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
26.8.18 22:05

Mám hospodu, kde právě obsluhuji. Záskok za sebe nemám. Ale už budu zavírat, nicméně necítím se na umění. Ale nechci něco zanedbat, proto se ptám, abych radši jela nebo počkat do rána. Ta bolest není strašná ale je nepříjemná a občas omezující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
26.8.18 22:08

@Fany97 máš možnost si změřit tělesnou teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
26.8.18 22:11

Tak muze to byt i cysta na vajecniku,bourliva ovulace,ale i ten slepak.Zmerila bych si teplotu a to i v konecniku(tam se odecita),prohmatala se v leze s pokrcenymi koleny,priznakem je i nechutenstvi,zvraceni,zastava vetru.Pak bych zvazila pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.8.18 22:14

Teploměr tu bohužel nemám. A nechutenství ani zvracení také ne. Jen to, co jsem popsala. Ale ta bolest trvá stale. Bez přestávek . Je fakt, že se nadymam, ale vše v pořádku, spíš ridci stolice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.8.18 22:17

A není tak dávno co jsem byla na CT a všechny orgány mám v pořádku i dělohu. Ani cystu nemám. Vše tak jak má být je tomu zhruba necelý mesic. Přijde mi to jako nějaká příhoda břišní nebo slepák. Také jsem uvažovala zda jsem nenastydla, ale s tím mám bohaté zkušenosti a to je bolí v místě ledvin. Tohle je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.8.18 22:21

@Fany97
Nedávno měla dcera podobné obtíže. Na pohotovosti říkali, zkusit vyskočit a pokud je to slepák, hodně to zabolí na pravé straně.
Každopádně bych neváhala a zajela na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
26.8.18 22:45

Jo, to by slepák být mohl. Živě si pamatuju jak bolest vpravo od pupíku, tak přívaly zimnice. Neriskovala bych a jela do nemocnice, hned jak budeš moct. Jestli teď nemůžeš, tak se snaž alespoň se šetřit, nedělat žádné divoké pohyby a pokud možno už nejíst, kdybys musela na sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.8.18 08:23

Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.8.18 10:11

Připadám si jako magor. Přijeli jsme do nemocnice, doktor se ke mě choval hrozně, a že mám přijít dnes ráno na ultrazvuk a na krev. Přítel řekl, že to tak nenechá, tak mě odvezl ještě do jiné nemocnice, kde mi vzali krev a dělali ultrazvuk a vše prý v pořádku, a že slepák to asi určitě nebude.Dostala jsem injekci na bolest a pustili mě domů.Ale bolí to stále, chodím skrčeně, tak co to může být? Když mě doktor prohmatával, tak ta bolest je prý docela vysoko na slepák, a že neví, z jakého důvodu ta bolest je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.8.18 11:08

@Fany97 jeď do té první, že si byla v té druhé neříkej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.8.18 11:12

Asi ano, jen my nejde do hlavy proč to teda bolí. Je fakt že není to nic hrozného když se takhle válím na gauči, ale když chodím je to horší :? A že na tom ultrazvuku nic nebylo. :roll: Ani v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
27.8.18 11:15

Pokud v krvi ani na utz nic nebylo, tak to bude opravdu v pořádku. Aspoň mě slepáka poznali teda podle toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.8.18 11:28

Nevím no co si myslet, bude to asi něco jiného, ale nevím co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.8.18 11:30

@Fany97 já měla slepáka a přišli na to po 3 dnech hospitalizace… Krev ani utz nic, jen na utz trochu vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí