Podivné chování přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
2.12.16 08:58

Bud rada, ze to utnul. Mas tohle zapotrebi? A ano, myslim si, ze se takhle chova ke vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.12.16 08:58
@ruzovebrylky píše:
@sladke-mameni asi máš pravdu…nevím co ale čekal. Nebudu mu přece psát prosím buď se mnou…
On je hnusný i na mámu. Dcery jednou vyfackoval a ani si to nezasloužily. Nebo je seřval až plakaly

jo, přesně to čekal… a než bude mít jinou jistou, jako měl tebe, tak by se k tobě milostivě „vracel“ a pak tě trápil dál, pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
2.12.16 09:00

Fuj a hnuj ten tvuj chlap :poblion: nemam vic co dodat. Promin asi krute ale co na to rict? privest syna nekam, kde na nej chlap rve a tobe vulgarne nadava? Ozrala a tupec mdleho ducha. Gratuluji, to je opravdu ideal k zalozeni rodiny hodny medaile :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 09:03

@Regina Hero je to tak, já i myslím, že mi odmítá říct, zda v tom někdo je pro případ, že ona by ho za čas kopla do zadku..tak aby se měl kam vrátitl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 09:05

@Inaris bohužel nevím jak na něj zapomenout…a jak to přestat řešit. Něčím si mě omotal a já nevím jak z toho ven

A ani vlastně nevím co mu říct nebo napsat a jak to ukončit aby on věděl že mi ublížil a že už to nebudu snášet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
2.12.16 09:05

Alkoholik a buran :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.12.16 09:06

:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
2.12.16 09:10

@ruzovebrylky

Na konci píšeš, ze s nim cekas dítě?! To fakt nebo jsem to špatně pochopila. EDIT: jo, fuj, špatně jsem to přečetla. Aspoň ze tak.

Je to debil, žárlivec, ochlasta. Tos musela bejt zoufalá, když sis ho našla, jinak to není možný. A ještě napíšeš, jak si to všechno pěkně sedlo… to jo, ale na p.del… ta jeho cacora ti sikanuje kluka, to by te mělo zajímat. A ne to, co si mysli nebo nemyslí nejakej debil, co ti leze do telefonu.

Příspěvek upraven 02.12.16 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
2.12.16 09:12

@ruzovebrylky nepiš mu už vůbec nic, nejlepší řešení. Je to buran, při čtení tvého popisu jsem jen valila oči a nechápala, co tak super na něm vidíš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.12.16 09:15
@ruzovebrylky píše:
@Inaris bohužel nevím jak na něj zapomenout…a jak to přestat řešit. Něčím si mě omotal a já nevím jak z toho venA ani vlastně nevím co mu říct nebo napsat a jak to ukončit aby on věděl že mi ublížil a že už to nebudu snášet :roll:

to je zbytečné, jen se tím budeš víc trápit a on bude mít v ruce ještě další možnost k vydírání a hraní na tvé city… a nakonec budeš ty ta špatná a on to obrátí proti tobě… ideálně zablokovat si jeho číslo v mobilu a nic mu nepsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.16 09:16
@ruzovebrylky píše:
@sladke-mameni asi máš pravdu…nevím co ale čekal. Nebudu mu přece psát prosím buď se mnou…
On je hnusný i na mámu. Dcery jednou vyfackoval a ani si to nezasloužily. Nebo je seřval až plakaly

Dyt je to normální dobytek!! To chceš čekat až vyfackuje tvého syna? Buď ráda že ses ho zbavila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.12.16 09:18
@ruzovebrylky píše:
On mi to ale popírá a nyní přišel s tím, že to mezi námi nemá cenu a že jediné co bylo na mě fajn je vzhled a sex, že jinak jsme na jiné vlně.

Ale dyt ma naprostou pravdu, vy jste nejenom na jine vlne, vy se nachazite primo v jinych galaxii co se ocekavani na vztah tyce.

Proc s nekym takovym vubec vztah chces? Tebe tohle naplnuje? Asi ne… to s nim jses jenom proto, abys nebyla sama? A nebylo by ti samotne lip?

Chapu te, ze by te hodne mrzelo, kdyby te podvadel, to nema rad asi nikdo. Ale zcela uprimne, ono by to pro tebe bylo asi i lepsi, kdyby on sam sel za jinou, protoze ty se od nej neodputas, ani kdyby ja nevim co provadel. Takze milenka by vlastne byla pro tebe sluzba v kamuflazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
2.12.16 09:21
@ruzovebrylky píše:

Ano, to přesně čekal, že ho budeš přemlouvat a doprošovat se. Nedělej mu tu radost, ignoruj ho a zapomeň na něj. Bude to jenom horší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
2.12.16 09:26
@ruzovebrylky píše:
@Inaris bohužel nevím jak na něj zapomenout…a jak to přestat řešit. Něčím si mě omotal a já nevím jak z toho venA ani vlastně nevím co mu říct nebo napsat a jak to ukončit aby on věděl že mi ublížil a že už to nebudu snášet :roll:

Na tohle se vykašli. On to nepochopí, obrátí to jen proti tobě a ty ze sebe uděláš chudinku. Jsi v první řadě matka, vzchop se kvůli synovi, pošli ho do p.dele, zablokuj ho na všech kanálech a jdi dál. To zvládneš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 09:32

Holky všem děkuji…ani vás nemůžu všechny označit.
Já ani nevím co mi je. Víkendy u něj byly skoro vždy stres o řvaní. On mi nedal pusu na uvítanou ani. Na loučení ano, ale já nevím o co mu se mnou šlo. Zda mě měl rád nebo ne. Tvrdí, že ano, ale já to nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí