Podivně dlouho spící 9týdenní prcek

298
11.11.11 12:22

Podivně dloho spící 9 týdenní prcek

Ahoj holky,
nevím jestli jsem příliš přecitlivělá, jak prvorodička..Ale jsem kapku nervózní z mojí holčičky. Přes noc mi spávala vkuse 6 hodin, teď se to ze dne na den prodloužilo na 9 hodin a přes den mi spí víc jak tři hodiny, přitom začínala být už čilejší a spávala tak hodinu. Je asi zdravá, horečka, kašel rýma nic. Tak jsem trochu nervózní protože má 9 týdnů tak jestli není něco špatně aby začla najednou tak hodně spát…Nikde jsem nic na toto téma nenašla, vždy se řešilo že bylo mimi nemocné, což ta moje spinkalka není. Tak nevím, dík moc za rady, asi jsem fakt moc přecitlivěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
11.11.11 12:30

Pres den ti spala hodinu celkem??? Nebo na jeden zatah? Jinak si s tim nelam hlavu, u deti se to casto meni, nejsou to robutci ;) Jeste ted mi nejmladsi spi po o nekdy pul hodiny, nekdy tri a nekdy taky vubec… Ted je navic takovy spavy pocasi..

Příspěvek upraven 11.11.11 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.11.11 12:30

Asi to bude tím počasím. Malá je sice o nějaký ten týden starší, ale taky mi začla spát víc. Přes noc se tak 4× budila, teď spí nonstop od devíti do 5ti až 6ti hod. Přes den taky chrní víc v kuse, ale na druhou stranu vydrží i déle vzhůru. Pokud nemá teplotu nebo jiný příznak nemoci, tak Aňulku spinkat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.11.11 12:37

Přes den spala hodinu na jeden zátah, pak nakrmit, pohrát a pak někdy už vůbec nespala, třeba od čtyř odpoledně do osmi večer nechtěla spát pobrekávala nebo prostě jen chtěla pozornost a teď naposledy jsem ji krmila v 9 ráno a pořád ještě spí, většinou se co ty tři hodiny na jídlo hlásila a ted´ nic. Semtam kňukne ze spaní a nic. Vím, že to není každý den stejné ale tohle mi přijde hodně jiné, většinou to bylo ve smyslu spát co nejmíň né opak. Tak ji nechám spát a uvidíme.
Ale dík, že jste napsaly. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Kacenka
11.11.11 12:40

To ti spí přes den jen tři hodiny????!!! To je spíš na takhle malinké dítko i malo :-). A to že spí v noci 9 hodin, co by za to jiná mamina dala :-). Pokud dítko prospívá a přibírá na váze tak bych to neřešila.

• Citovat
  • Upravit
29730
11.11.11 12:42

Ale jestli ti spala v noci 6 hodin a pak hodinu pres den… To asi ne, ne? Ono se to fakt muze zmenit ze dne na den, ja mela skoro dva mesice spaci mimino, spalo porad a ze dne na den to prestalo a spalo minimalne. V nekolika mesicich hodinu a pul celkem pres den po 10ti minutach, v noci 8 hodin. Je to fakt ruzny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
11.11.11 13:01

Mě tedy dcera takle 2× prospala den sa druhý den měla teplotu. Jednou z toho byla jen rýma. Te´d před týdnem to snad byla šestá nemoc- po 3 dnech se osypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
11.11.11 13:12

u nás teda taky zvýšená spavost přes den znamená nemoc - rýmu, ale nechci malovat čerta na zeď. navíc u tak malého mimča se to asi různí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.11.11 13:18

do tří měsíců malá spávala,od 18hodin do 6 ráno,pak si schrupla od 7,30 do 8,pak šla spát do kočárku od 10 do 15 hodin pak si dala šlofíka od 16,30 do 17 a v 18 byla zase v limbu,od těch tří měsíců spánku začalo ubívat,teď spí od 8 večer do 8 ráno a v poledne tak 1,5 hodinu někdy ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.11.11 19:16

Malý mi od cca 4 týdnů spal 12hodin v noci :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
11.11.11 21:24

(ty vole kam vlezu tam ta holka je.. :lol: Monny :lol: )
jinak me spi maly cca od 8t… od 20 do 5 a od toho 10 11t my spi od 7 do 7 a pres den jak kdy… vetsinou v 7 vstane do 9 i hrajem pak hodinu spi… pak se naji zase dve hodinky pak hdinku spanek a takhle do kola.. pokud jsme doma.. jinak kdyz jdeme ven vydrzi i ty 2 - 3h v kocarku.. lae jelikoz je strasne hyper a zvedavej tak tomu sani uz moc nedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.11.11 21:47
Evelline píše:
jinak me spi maly cca od 8t… od 20 do 5 a od toho 10 11t my spi od 7 do 7 a pres den jak kdy… vetsinou v 7 vstane do 9 i hrajem pak hodinu spi… pak se naji zase dve hodinky pak hdinku spanek a takhle do kola.. pokud jsme doma.. jinak kdyz jdeme ven vydrzi i ty 2 - 3h v kocarku.. lae jelikoz je strasne hyper a zvedavej tak tomu sani uz moc nedava :lol:
čau kotě :huban: :huban: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
11.11.11 21:59
MonnyDee píše:
Evelline píše:
jinak me spi maly cca od 8t… od 20 do 5 a od toho 10 11t my spi od 7 do 7 a pres den jak kdy… vetsinou v 7 vstane do 9 i hrajem pak hodinu spi… pak se naji zase dve hodinky pak hdinku spanek a takhle do kola.. pokud jsme doma.. jinak kdyz jdeme ven vydrzi i ty 2 - 3h v kocarku.. lae jelikoz je strasne hyper a zvedavej tak tomu sani uz moc nedava :lol:
čau kotě :huban: :huban: :huban:
áááhoj :huban: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.11.11 13:17
pageta píše:
Ahoj holky,
nevím jestli jsem příliš přecitlivělá, jak prvorodička..Ale jsem kapku nervózní z mojí holčičky. Přes noc mi spávala vkuse 6 hodin, teď se to ze dne na den prodloužilo na 9 hodin a přes den mi spí víc jak tři hodiny, přitom začínala být už čilejší a spávala tak hodinu. Je asi zdravá, horečka, kašel rýma nic. Tak jsem trochu nervózní protože má 9 týdnů tak jestli není něco špatně aby začla najednou tak hodně spát…Nikde jsem nic na toto téma nenašla, vždy se řešilo že bylo mimi nemocné, což ta moje spinkalka není. Tak nevím, dík moc za rady, asi jsem fakt moc přecitlivěla :oops:

Kojíš nebo jste na Um?

Mě to příjde normální. Já teda nekojím a malej mi od 2měsíců spinká v kuse od 21hod až do 5hod-6hod trošku se nají a spinká dál tak do půl 8hod. Přes den mi spává 3× zhruba po třech hodinách. Mimča na UM jsou zasycené a líp spinkají. Aspoň u nás to tak je a dcerka byla ještě větší spáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí