Podlaha Quick Step - máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
28.3.17 23:06
@Alena216 píše:
Dobrý den, oživuju diskusi a chtěla bych vás požádat o radu, pokud máte někdo zkušenost s clickovými vinylovými podlahami Quick Step Livyn (Pulse Click). Podlaha se nám moc líbila, ale protože je dražší, tak nechceme koupit něco, s čím jsou třeba problémy apod. Každá vaše zkušenost pro nás proto bude užitečná. Díky. ;-)

Kamarádka jí má, všude v bytě dva roky. Celé dva roky jí chválila, jak je rychle položená, skvělá, ochrana proti bobtnání, proti poškrábání atd… Poslední měsíce mění názor, podlaha poškrábaná, na jednom místě bobtná. Stála přes 1000kč/m2. Tak nevím no.
My před několika lety volily paradorku a jsem spokojená, zatím vypadá stále nově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
8.7.21 20:43

Oživuji diskuzi 🙂
Máte prosím někdo zkušenost s pohlahou od Quick step versus Vitality Style?
Výrobce je stejný, hledám rozdíl v kvalitě, případně nějakou recenzi… Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24757
8.7.21 21:00

Měla jsem Quick (laminát), dobře se to pokládalo, brala jsem dokonce vyšší kvalitu, ale i tak se časem hlavně u pc od židle šíleně poškrábala :cert: a to byla fakt drahá jak prase..
od jisté doby kupuju materiál v hobby - marketech ve středně-vyšších cenách (nikdy ne nejlevnější produkty) a vše OK, i plovoučka z OBI za nějakých 400Kč/m2 byla daleko větší držák jak Quick za 600 ;) lepší než laminát je dle mne určo vinyl.. tak hodně štěstí s volbou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný