Matrace - JYSK - PRICE STAR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14546
31.1.11 17:52

Matrace-JYSK-PRICE STAR

Ahoj, je zde někdo, kdo koupit matraci v JYSKU - http://www.jysk.cz/…32/a/catalog
koupila jsem ji dceři a po zaplacení mi bylo řečeno, že je do 40kg nebo 50 :?: nevím, už ji manžel šteloval do auta a mě to od té doby hlodá… neudělali jsme špatně? co to znamená? je pružinová a když si třeba na ní lehnu - hrozí, že ty pružiny vyletí, nebo jde jen o to, aby se neslehla,když si na ní bude lehat někdo těžší 40-50kil? docela mi to hlodá…
jde mi o to, aby nakonec matrace naublížila - dcera má teda 13kg, ale někdy chce, abych šla spát s ní - zatím to řeším tak, že usneme v ložnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
31.1.11 18:30

Ahoj neboj je to spíš proto aby si matrace zachovala svou tvrdost a komfort při spaní. Máme taky pružinové a máme je na 150Kg, 1. manžel k tomu nemá daleko a za 2. já mám raději tvrdé spaní(on zas měké) takže jsme spokojeni oba, on má měko a já zas ležím na tvrdým:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
1.2.11 09:09

díky, uklidnila jsi mě, manžel mě taky uklidňuje, že kdyby vyletěla pruužina, tak do strany a ne nahoru..a že je to kvůli slehnutí, no snad jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný