Podlaha Quick Step - máte někdo?

714
31.1.11 18:39

Podlaha QS máte někdo?

Vybírám podlahovou krytinu do kuchyně v novém domečku s betonovou podlahou. Zatím se mi nejvíc líbí podlahová krytina od fy Quick Step Uniclic starý dub. Vypadá jako prkna. Jen mě děsí ta cena. Tak mě napadlo, jestli tento typ plovoucí podlahy někdo nemáte a nemáte s tím nějaké zkušenosti. Moc by mi to pomohlo. Nebo jakou byste kdo doporučil podlahovou krytinu do kuchyně?

Děkujuuu za jakékoliv info. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11725
31.1.11 20:21

Ahojky,
quick step máme už necelé 3 roky skoro v celém domě. Zatím spokojenost. Pokud se škrábně něčím hodně ostrým, udělá se rýha, ale s tím se tak počítá. Holky tu jezdí na motorce, s kočárkem a nikde není zničená. Máme tuto http://www.e-podlaha.cz/…anky-merbau/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.2.11 11:01

ahojky mi mame taky podlahu quick step a je super, mame ji v obyvaku a loznici, myslim ze taky dub barvu presne nevim. mame myslim, 4V. jsem s nim spokojena, urcite bych nemenila. je to kvalitni podlaha ,ale proste skrabance jsou videt a tomu se asi nezabrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.2.11 14:29

Ahoj my mame taky quick step. Kdyz jsem ji poprve videla, chtela jsem tuhle a zadnou jinou. Mame ji v obyvaku 8let. Jsou na ni jen dve poskozeni, spadl mi kvetinac - keramicky a tezsi sklenice, je tam trochu vryp. Jednou se mi stalo, ze jsem tam susila pradlo a neco nebylo dobre vyzdimano a nateklo to pres noc na podlahu. Par lamel se zvedlo, manzel mi malem utrhl hlavu, jak jsem to tam mohla dat. Par dnu jsme to zatizili, nevim, zda to bylo tim, nicmene lamely se casem vratily do puvodniho stavu. Loni nam prasklo akvarko a vytaklo nam po mistnosti pres 100l. Lamely to tentokrat nerozchodily, nicmene i pres to, ze mame podlahu 8 let, doobjednali jsme si pocet poskozenych lamel (na baliky) dle cisla podlahy. Podlahu jsme rozebrali a znovu poskladali a nikdo nikdy nepozna, ze je tam 8-lety rozdil stari lamel. Ja na tuto podlahu nedam dopustit!!!
Jedna poznamka, nemame ani 2V ani 4V, za nas to teprve zacinalo. Nicmene kamoska ma prave jednu z techto moznosti a sice to vypada efektne, ale samozrejme se ti v tech drazkach drzi bordel.
A posledni dodatek, pokud si budete podlahu sami pokladat, doporucuji si ji objednat na netu. Da se na tom par tisic usetrit (tim myslim material ne vc. pokladky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
2.2.11 00:14

I my máme quickstep, nějaký středně tmavý dub se 4 drážkami a to téměř po celém bytě, včetně kuchyně.
Jsem spokojená. Na údržbu je to supr povrch i barva, výborně to vypadá, není nijak extrémně hlučná, prostě pro mě rozhodně výborná volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.8.15 18:27

Oživuji diskusi. Vybírám tuhle zn. podlahy, bude po celém domě stejná barva a já jsem v koncích. Včera jsme se byli podívat na prodejně, vybrali si podlahu a dveře a dnes už to nechci. Vůbec to nedokážu sladit s kuchyní a dalším nábytkem. Podlaha bude i v kuchyňském koutě a já nedokážu vybrat ani kuchyň ani podlahu. Na designéra nemám.

Nemáte některá fotky laminátové podlahy + kuchyně? Jen tak pro inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
25.8.15 18:40

http://lmgtfy.com/?… na odkaz obrázky si již prosím klikni sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.8.15 19:09

S googlem si fakt pokecám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
25.8.15 19:20
@Karleon píše:
S googlem si fakt pokecám…

Chtěla si fotky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.8.15 19:24
@Karleon píše:
Oživuji diskusi. Vybírám tuhle zn. podlahy, bude po celém domě stejná barva a já jsem v koncích. Včera jsme se byli podívat na prodejně, vybrali si podlahu a dveře a dnes už to nechci. Vůbec to nedokážu sladit s kuchyní a dalším nábytkem. Podlaha bude i v kuchyňském koutě a já nedokážu vybrat ani kuchyň ani podlahu. Na designéra nemám.Nemáte některá fotky laminátové podlahy + kuchyně? Jen tak pro inspiraci.

Neviem ci poradim, ale na strankach quik stepu maju konfigurator, mozes vyberat podlahu, barvu sten, nabytku, typ miestnosti.
Podlahu idete davat do novostavby alebo do rekonstruovaneho priestoru?

A este ma napadlo, dokonca tam maju moznost konfigurace vlastnej miestnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.8.15 19:27

My sme od nich vybrali dub bezovy a tiez mam celkom respekt ako to zladit.
Kuchyna bude seda rustikalno-moderna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.8.15 19:27

@AlphaOmega To jsem chtěla, ale píšu si o ně na diskusi a počítala jsem tím pádem i s nějakou výměnou zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.8.15 19:30

@Kettrin Je to do nového domu. Vybírám dveře (ty chci dub coffee, takže hodně tmavé), podlahy (tam váhám světlé x tmavé / šedivé x dohněda..) a kuchyň, tam jsem myslela, jak mám vybráno (Ikea bílá matná) a dneska začínám zase od 0. Snad jen ty dveře zůstávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.8.15 19:38

@Karleon bielu kuchyn som povodne aj ja chcela, ale prave na stranke quikstepu som to skusala kombinovat s podlahou a vysla mi ta seda uplne najlepsie.
Dvere mame vybrane Sapeli dub strieborny, takze svetla podlaha, tmave dvere, okna antracitove a svetly nabytok?
Ale do tej bielej kuchyne by som sla v pripade, ze by bola podlaha tmava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.17 22:54

Vinyl Quic Step Livyn

Dobrý den, oživuju diskusi a chtěla bych vás požádat o radu, pokud máte někdo zkušenost s clickovými vinylovými podlahami Quick Step Livyn (Pulse Click). Podlaha se nám moc líbila, ale protože je dražší, tak nechceme koupit něco, s čím jsou třeba problémy apod. Každá vaše zkušenost pro nás proto bude užitečná. Díky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný