Podlahový čistič/mop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35489
2.2.22 09:47

Podlahový čistič/mop

Ahoj.
Přemýšlíme nad koupi podlahoveho čističe z Lidlu https://www.lidl.cz/…1/p100338393?… něco podobného má i Karcher. Máte s tím někdo zkušenosti, jak myje, jak se s ním manipuluje atd. Moc recenzí jsem nenašla. Stavíme celkem velký dům, všude bude dlažba, tak sháním něco praktického na vytirani. Máme roboticky vysavač s mopem, ale ten spíš jen tahá hadru po zemi. Vytiram mopem od Viledy, ale zatím jsem nenašla mop co by mě vyhovoval.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14566
2.2.22 10:16

Ahoj, jestli něco takového, vřele doporučuji zainvestovat a poridit Philips Aqua 8000 series. Ten jedním tahem nejprve vysaje a hned to i setre. Je bateriovy, takže žádné tahání kabelu, a má i další nástavce, například kartacovy na schody nebo koberce (ten si pod sebe i svítí), na pohovky, sterbinovy. Funguje i jako ruční vysavač. Akorát je trochu těžší, ale ta kvalita bude někde jinde no :palec: Pak je dobrý ještě Karcher bateriovy zametac, na nenadálý rychly uklid například po jídle, vaření nebo před návštěvou (ale úplně ne jako jediná věc na pravidelný uklid celého velkého domu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
2.2.22 10:32

Take mam Philips Aqua a jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
2.2.22 10:52
@Semtex píše:
Ahoj, jestli něco takového, vřele doporučuji zainvestovat a poridit Philips Aqua 8000 series. Ten jedním tahem nejprve vysaje a hned to i setre. Je bateriovy, takže žádné tahání kabelu, a má i další nástavce, například kartacovy na schody nebo koberce (ten si pod sebe i svítí), na pohovky, sterbinovy. Funguje i jako ruční vysavač. Akorát je trochu těžší, ale ta kvalita bude někde jinde no :palec: Pak je dobrý ještě Karcher bateriovy zametac, na nenadálý rychly uklid například po jídle, vaření nebo před návštěvou (ale úplně ne jako jediná věc na pravidelný uklid celého velkého domu).

My budeme mit na vysavani centrální vysavač plus mame jeste ten roboticky. Tak právě hledám něco jen na vytirani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.2.22 10:58

Tu viledu máme taky a po čase přestala napařovat a jen „slintá“ vodu na zem… ale něco pořádného co i kartáčuje bych potřeboval. Do toho dekoru ve vinilnce se ta špína zatlačila, že klasickým mopem to nevytřu a klečet s kartáčem na 60 m2 se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
2.2.22 11:58
@JancaS84 píše:
My budeme mit na vysavani centrální vysavač plus mame jeste ten roboticky. Tak právě hledám něco jen na vytirani.

To je tedy vysavacu :lol: a jen ze zvědavosti, jak vlastně funguje centrální vysavač? Je to to, ze mas ve zdi zabudovaný motor a nějakou “nádobu” na smetí, a za nějakými vrátky je otvor, odkud se vytáhne megadlouha hadice, se kterou se pak vysává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný