Podložka do golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
22.4.11 17:15

Tak za mě černá nebo hnědá podložka :wink: …a kočárek vypadá parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
22.4.11 17:21

tak kočárek už máme doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.4.11 18:00

Tak jsem na to ještě koukla a myslím, že by tam šel i ten zelenej a oranžovej méďa…kterákoliv z těch podložek s méďou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
22.4.11 18:05

tak ankonec jsme objednala tu hnědou 8-) , ymslim právě že trošku i ztlumí tu svítivě modrou. ta modrá by tam enšla, to je totiž stejně modrá jako kočár :mrgreen: a o tý oranžové sjem přemýšlela do hěndého kočárku tak snad hnědá v něm bude pěkná. jsme chtěla s medvědem, skoro každý má opici tak at máme změnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
22.4.11 19:35

ja mam hnedy kocarek a do nej tu oranzovou opici.. je nadherna, ale.. mala ji mela uz loni v lete v kocarku a jak se potila, tak ten pot zalez do te oranzove barvy a je to pekne flekate a vyprat to nejde.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
22.4.11 20:17

:-? :-? to je blbý. To jsme taky ěmla v plánu že budu mít hnědý a oranžovou opici, pak sjemt o zěmnila na medvěda oranžovýho a nakonec jsme změnila barvu kočáru a teda i podložky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
22.4.11 21:53

Podle mě je hnědá výborná volba :potlesk: Bude to moc hezká kombinace :palec:

Já jsem zrovna dneska řešila naprosto stejný problém. Mám jednobarevný červený Jané Slalom a nemůžu se rozhodnout. Líbí se mi červená opice (ta by zanikla), zelený medvěd (moc divoké), šedý medvěd anebo černobílá puntíkovaná . Nakonec vyhraje asi ten tmavošedý medvěd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
22.4.11 22:05

asi ten šedý méda bude nejlepší. ono se s tou červenou hůř kombinuje pro holku, protože červená s růžovou enjde dohromady :-? ale ta šedá si ymslim bude krásná. jsme z kočárku nadšená, je oproti tomu co máme šíleně prostornej až na ten malý košík :-? ale to je maličkost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.4.11 22:09

Jsem pro šedivou s medvědem nebo pro puntík :wink:

Já už mám vložku taky doma, chtěla jsem nazačátku méďu, ale nakonec jsem pro naši holčičku vybrala úplně jinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
22.4.11 23:29

Holky, díky za rady. Vidím to stejně šedá nebo puntík.

Teď jsem se rozhodla, že určitě chci neutrální a v tom užším provedení. Netuším jak dlouho budeme jezdit ještě se sporťákem. Golfky máme růžové Jané Energy a ještě tyrkysové Zappky, tak abych podložku mohla využít ke všemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
23.4.11 09:15

tak to vezmi ty šedivé. ty půjdou ke všemu, taky sjme je měla ve výběru ale když už nemáme hěndý kočár tak alepson hnědou podložku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oik
26.4.11 14:48

Podložka do golfek Pluto

Hezký den, můžu se zeptat, jestli máte tu podložku od Pinkie v golfkách Pluto? Jak tam pasuje? Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4