Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak za mě černá nebo hnědá podložka
…a kočárek vypadá parádně ![]()
Tak jsem na to ještě koukla a myslím, že by tam šel i ten zelenej a oranžovej méďa…kterákoliv z těch podložek s méďou ![]()
tak ankonec jsme objednala tu hnědou
, ymslim právě že trošku i ztlumí tu svítivě modrou. ta modrá by tam enšla, to je totiž stejně modrá jako kočár
a o tý oranžové sjem přemýšlela do hěndého kočárku tak snad hnědá v něm bude pěkná. jsme chtěla s medvědem, skoro každý má opici tak at máme změnu ![]()
ja mam hnedy kocarek a do nej tu oranzovou opici.. je nadherna, ale.. mala ji mela uz loni v lete v kocarku a jak se potila, tak ten pot zalez do te oranzove barvy a je to pekne flekate a vyprat to nejde.. ![]()
to je blbý. To jsme taky ěmla v plánu že budu mít hnědý a oranžovou opici, pak sjemt o zěmnila na medvěda oranžovýho a nakonec jsme změnila barvu kočáru a teda i podložky ![]()
Podle mě je hnědá výborná volba
Bude to moc hezká kombinace ![]()
Já jsem zrovna dneska řešila naprosto stejný problém. Mám jednobarevný červený Jané Slalom a nemůžu se rozhodnout. Líbí se mi červená opice (ta by zanikla), zelený medvěd (moc divoké), šedý medvěd anebo černobílá puntíkovaná . Nakonec vyhraje asi ten tmavošedý medvěd.
asi ten šedý méda bude nejlepší. ono se s tou červenou hůř kombinuje pro holku, protože červená s růžovou enjde dohromady
ale ta šedá si ymslim bude krásná. jsme z kočárku nadšená, je oproti tomu co máme šíleně prostornej až na ten malý košík
ale to je maličkost ![]()
Jsem pro šedivou s medvědem nebo pro puntík ![]()
Já už mám vložku taky doma, chtěla jsem nazačátku méďu, ale nakonec jsem pro naši holčičku vybrala úplně jinou ![]()
Holky, díky za rady. Vidím to stejně šedá nebo puntík.
Teď jsem se rozhodla, že určitě chci neutrální a v tom užším provedení. Netuším jak dlouho budeme jezdit ještě se sporťákem. Golfky máme růžové Jané Energy a ještě tyrkysové Zappky, tak abych podložku mohla využít ke všemu ![]()
tak to vezmi ty šedivé. ty půjdou ke všemu, taky sjme je měla ve výběru ale když už nemáme hěndý kočár tak alepson hnědou podložku ![]()
Hezký den, můžu se zeptat, jestli máte tu podložku od Pinkie v golfkách Pluto? Jak tam pasuje? Díky