Podložka do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.3.20 20:04

Podložka do porodnice

Dobrý večer. Chci se zeptat zda nějakà maminka si brala do porodnice, i přebalovacì podložku. Někde jsem četla že si ji tam màme bràt. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
25.3.20 20:06

Nebrala jsem. Balila jsem se podle seznamu podle porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
25.3.20 20:07

A pult nechteji? :think: :lol:
Ne, nebrala jsem si. Rodila jsem v září v Jablonci.. Brala jsem jen balik plenek, a obleceni pro malou na cestu domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
25.3.20 20:14

Ja si brala. Jednu sme myslim dostali, ale malej ji hned pocural.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
25.3.20 20:20
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chci se zeptat zda nějakà maminka si brala do porodnice, i přebalovacì podložku. Někde jsem četla že si ji tam màme bràt. :think: :nevim:

brala a vyuzila jsem ji i sama, sedela jsem na ni na zidli nebo si ji menila na posteli. Ony ty ocistky jsou prece jen trochu neznamy stav a hodi se zachovavat nejakou cistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14571
25.3.20 20:22

Řiď se seznamem věcí, které doporučuje porodnice, myslím si, že obvyklé to není. Já jsem nic na přebalování nebrala, každý pokoj měl přebalovací pult a na něj jsem pokládala látkovou plenu, které tam byly k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14571
25.3.20 20:23

Teď jen jestli se bavíme o těch jednorázových podložkách, nebo molitanových/nafukovacích přebalovacích podložkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
25.3.20 20:23
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chci se zeptat zda nějakà maminka si brala do porodnice, i přebalovacì podložku. Někde jsem četla že si ji tam màme bràt. :think: :nevim:

Ano, brala jsem.

Erární sice dostaneš, avšak není jich neomezený počet. Mohly by ti pak pochybět.
Já jsem vlastní využila.

V nejhorším je pak vezmeš zpět domů. Nic horšího se nestane ;)

• Citovat
  • Upravit
16045
25.3.20 20:24

Já měla, od Bella Happy (ta má větší rozměr) na posteli pod sebou, očistky jsou nevyzpytatelné a bylo mi příjemnější v případě protečení vyhodit podložku, než jít žadonit k sestře o výměnu ložního prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
25.3.20 20:25

Měla jsem jich pár, v porodnici byl jen jeden kus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
25.3.20 20:26
@zrcadlo píše:
Já měla, od Bella Happy (ta má větší rozměr) na posteli pod sebou, očistky jsou nevyzpytatelné a bylo mi příjemnější v případě protečení vyhodit podložku, než jít žadonit k sestře o výměnu ložního prádla.

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
25.3.20 20:26
@Michelle_M píše: Řiď se seznamem věcí, které doporučuje porodnice, myslím si, že obvyklé to není. Já jsem nic na přebalování nebrala, každý pokoj měl přebalovací pult a na něj jsem pokládala látkovou plenu, které tam byly k dispozici.

Mám zkušenost z velkých porodnic a tam i látkových plen bylo občas nedostatek. Vždy stačily, avšak kdyby je každá používala jako podložku, tak by jich dost nebylo.

V malé porodnici to může bý zase jinak.

• Citovat
  • Upravit
30901
25.3.20 20:27
@Michelle_M píše:
Teď jen jestli se bavíme o těch jednorázových podložkách, nebo molitanových/nafukovacích přebalovacích podložkách :lol:

o jednorazovych. Ty gumove tam jsou, meli jsme tam i nejakou desinfekci, kterou jsme na ty gumove strikaly, takze na prebalovani mimca ty jednorazove asi uplne nutne nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.3.20 20:27
@Anonymní píše:

Brala. Pro dítě a hlavně pro sebe. Protože neměli kapacitu měnit prostěradla. A byla jsem šťastná, že jsem měla ty větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.3.20 20:37

Já jsem si podložky nebrala, v porodnici jsem vždy, když jí malej počůral či pokakal, tak jsem měla připravené od sester další.
Ale zaplatila jsem si nadstandarní pokoj, tak nevím, zda to dělají takhle všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí