Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A pult nechteji?
![]()
Ne, nebrala jsem si. Rodila jsem v září v Jablonci.. Brala jsem jen balik plenek, a obleceni pro malou na cestu domu..
Ja si brala. Jednu sme myslim dostali, ale malej ji hned pocural.
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chci se zeptat zda nějakà maminka si brala do porodnice, i přebalovacì podložku. Někde jsem četla že si ji tam màme bràt.![]()
brala a vyuzila jsem ji i sama, sedela jsem na ni na zidli nebo si ji menila na posteli. Ony ty ocistky jsou prece jen trochu neznamy stav a hodi se zachovavat nejakou cistotu.
Řiď se seznamem věcí, které doporučuje porodnice, myslím si, že obvyklé to není. Já jsem nic na přebalování nebrala, každý pokoj měl přebalovací pult a na něj jsem pokládala látkovou plenu, které tam byly k dispozici.
Teď jen jestli se bavíme o těch jednorázových podložkách, nebo molitanových/nafukovacích přebalovacích podložkách ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chci se zeptat zda nějakà maminka si brala do porodnice, i přebalovacì podložku. Někde jsem četla že si ji tam màme bràt.![]()
Ano, brala jsem.
Erární sice dostaneš, avšak není jich neomezený počet. Mohly by ti pak pochybět.
Já jsem vlastní využila.
V nejhorším je pak vezmeš zpět domů. Nic horšího se nestane ![]()
Já měla, od Bella Happy (ta má větší rozměr) na posteli pod sebou, očistky jsou nevyzpytatelné a bylo mi příjemnější v případě protečení vyhodit podložku, než jít žadonit k sestře o výměnu ložního prádla.
@zrcadlo píše:
Já měla, od Bella Happy (ta má větší rozměr) na posteli pod sebou, očistky jsou nevyzpytatelné a bylo mi příjemnější v případě protečení vyhodit podložku, než jít žadonit k sestře o výměnu ložního prádla.
tak tak
@Michelle_M píše: Řiď se seznamem věcí, které doporučuje porodnice, myslím si, že obvyklé to není. Já jsem nic na přebalování nebrala, každý pokoj měl přebalovací pult a na něj jsem pokládala látkovou plenu, které tam byly k dispozici.
Mám zkušenost z velkých porodnic a tam i látkových plen bylo občas nedostatek. Vždy stačily, avšak kdyby je každá používala jako podložku, tak by jich dost nebylo.
V malé porodnici to může bý zase jinak.
@Michelle_M píše:
Teď jen jestli se bavíme o těch jednorázových podložkách, nebo molitanových/nafukovacích přebalovacích podložkách
o jednorazovych. Ty gumove tam jsou, meli jsme tam i nejakou desinfekci, kterou jsme na ty gumove strikaly, takze na prebalovani mimca ty jednorazove asi uplne nutne nebyly.
@Anonymní píše:
Brala. Pro dítě a hlavně pro sebe. Protože neměli kapacitu měnit prostěradla. A byla jsem šťastná, že jsem měla ty větší.
Já jsem si podložky nebrala, v porodnici jsem vždy, když jí malej počůral či pokakal, tak jsem měla připravené od sester další.
Ale zaplatila jsem si nadstandarní pokoj, tak nevím, zda to dělají takhle všude.
Dobrý večer. Chci se zeptat zda nějakà maminka si brala do porodnice, i přebalovacì podložku. Někde jsem četla že si ji tam màme bràt.