Pojďme se pohoršovat...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
26.7.11 17:45

Lidská nevychovanost- ta mě velmi pohoršila včera v práci.
Pracuju na část úvazku jako sestra na onkol.ambulanci se stacionářem. Všichni kdo k nám chodí mají fakt problém, všem bývá více či méně špatně, ale najdou se netrpělivci, kteří na nás bouchají kvůli každé kravině a vůbec je nezajímá, že jsem např.obléklá v ochranném oděvu na ředění cytostatik, nebo že právě napichuju žílu a strašně nutně potřebují objendat, nebo nějaký papír. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 17:51
radúna píše:
Bábi koukám, že se fakt dneska nudíš, co? :mrgreen: :mrgreen:A nad čím se pohoršuju? Nad cenama zboží v obchodech… To už mě ani ta lidská hloupost a sobectví nedokáže tak vytočit jako třeba cena za máslo..... :lol: .

Malej idu zuby a rozhodla sa stravit den pricucla na materi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.11 17:55

Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy :palec: :mrgreen: aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 17:59
Gina108 píše:
Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy :palec: :mrgreen: aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat :mrgreen:

Ja som sa uz zmierila ze som mimozemstan. Ale teraz ked uz mam smrade tak sa potrebujem znormalizovat a upravit nazory na vacsinou akceptovatelne, aby nebola za mimozemstana aj moja malicka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.11 17:59
radúna píše:
Bábi koukám, že se fakt dneska nudíš, co? :mrgreen: :mrgreen:A nad čím se pohoršuju? Nad cenama zboží v obchodech… To už mě ani ta lidská hloupost a sobectví nedokáže tak vytočit jako třeba cena za máslo..... :lol: .
:lol: :lol: :lol: A mně pohoršuje, jak přítel vzpomíná, když rohlík stál dvacetník, to vždycky říkám, že je jak stará bába před obchoďákem :mrgreen: Ale jako jo, ty ceny někdy naserou :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.11 18:01
Bábi Zlopočasná píše:
Gina108 píše:
Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy :palec: :mrgreen: aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat :mrgreen:
Ja som sa uz zmierila ze som mimozemstan. Ale teraz ked uz mam smrade tak sa potrebujem znormalizovat a upravit nazory na vacsinou akceptovatelne, aby nebola za mimozemstana aj moja malicka. :jazyk:

Tak to nevím, jestli se tady normalizuješ na správném místě. Tady je to samej nenormální tvor. vč mne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.11 18:03

Gino, tak to se v tom případě mám královsky. Já jsem jako soustružník na zakázkové výrobě nástrojů vydělával za bolševika 2700 korun a myslel jsem si, že jsem dělnická šlechta… :wink: Dneska vydělávám šestinásobek a jsem skoro socka. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
26.7.11 18:04

jéé, to je supr téma :lol:
no jako ženská ctím naši pověst. Manža se vrátí domů, má tradiční otázka (nebo teda spíš konstatování): „tys byl v hospodě“ „ale nebýýýýýýl“ … „jenom pro cigarety“ a už to jede :roll: A přitom pokaždý vím, jak mě to nas.ere, ale stejně se vždycky zeptám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.11 18:05

Bábi, s tou normalizací souhlasím s Ginou. Ke skutečné normalizaci potřebuješ přece taky Jakeše, Bilaka, Indru, Lenárta, Štrougala, Husáka, Koldera, Švestku… a já nevím koho ještě. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 18:12
Jura007 píše:
Bábi, s tou normalizací souhlasím s Ginou. Ke skutečné normalizaci potřebuješ přece taky Jakeše, Bilaka, Indru, Lenárta, Štrougala, Husáka, Koldera, Švestku… a já nevím koho ještě. :think: :think: :think:

Jejda, ale to idem pekne s krizikom po funuse. Sakra sakra, comu len ja to moje ubohe dieta naucim. Ani neznormalizovana, aj po termine … a ja ze preco bola malicka predcasna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.11 18:16

Njn, těsně po revoluci tuším poslanci brali 5000 a nějak mi to utkvělo, asi proto, že se tam nacpal i takový známý jeden a já to brala jako šílený prachy. Mmch kdyby brali tu samou sumu i dneska, tak by se mi to zdálo celkem spravedlivé :mrgreen: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.7.11 18:18
Gina108 píše:
Njn, těsně po revoluci tuším poslanci brali 5000 a nějak mi to utkvělo, asi proto, že se tam nacpal i takový známý jeden a já to brala jako šílený prachy. Mmch kdyby brali tu samou sumu i dneska, tak by se mi to zdálo celkem spravedlivé :mrgreen: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Skvělý názor!
Já bych naše zákonodárce a politiky platila podle odvedené práce- jo tohle je také téma k pohoršení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.7.11 18:27

Zastávám tak nějak postoj „žij a nech žít“ A zjistila jsem, že čím jsem starší, tím se pohoršuju ještě míň. Zejména u cizích lidí.
Dokonce už jen kývu, když vidím jednu kamarádku, jak si vede jako matka a už se mi ani nezvyšuje tep, když vidim to nebožátko malinký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.7.11 18:31

já se poslední dobou pohoršuju prakticky nad vším. Nad tím, jak je vše drahé, nad lidskou neochotou, hamižností a hloupostí, nad politikou, nad bulvárem, nad nevycválanou mládeží… Asi se ze mne brzy stane zapšklá ženská, co nemá nic ráda a nic se jí nelíbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
26.7.11 21:16

Bábino, proboha zůstaň mimozemšťanem, takových jako ty je málo, už jste druh na vymření, takže já hlasuju, že zapsání Bábiny do Červené knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová