Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidská nevychovanost- ta mě velmi pohoršila včera v práci.
Pracuju na část úvazku jako sestra na onkol.ambulanci se stacionářem. Všichni kdo k nám chodí mají fakt problém, všem bývá více či méně špatně, ale najdou se netrpělivci, kteří na nás bouchají kvůli každé kravině a vůbec je nezajímá, že jsem např.obléklá v ochranném oděvu na ředění cytostatik, nebo že právě napichuju žílu a strašně nutně potřebují objendat, nebo nějaký papír. ![]()
radúna píše:
Bábi koukám, že se fakt dneska nudíš, co?![]()
A nad čím se pohoršuju? Nad cenama zboží v obchodech… To už mě ani ta lidská hloupost a sobectví nedokáže tak vytočit jako třeba cena za máslo.....
.
Malej idu zuby a rozhodla sa stravit den pricucla na materi ![]()
Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy
aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat ![]()
Gina108 píše:
Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy![]()
aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat
Ja som sa uz zmierila ze som mimozemstan. Ale teraz ked uz mam smrade tak sa potrebujem znormalizovat a upravit nazory na vacsinou akceptovatelne, aby nebola za mimozemstana aj moja malicka. ![]()
radúna píše:
Bábi koukám, že se fakt dneska nudíš, co?![]()
A nad čím se pohoršuju? Nad cenama zboží v obchodech… To už mě ani ta lidská hloupost a sobectví nedokáže tak vytočit jako třeba cena za máslo.....
.
Bábi Zlopočasná píše:Gina108 píše:Ja som sa uz zmierila ze som mimozemstan. Ale teraz ked uz mam smrade tak sa potrebujem znormalizovat a upravit nazory na vacsinou akceptovatelne, aby nebola za mimozemstana aj moja malicka.
Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy![]()
aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat
Tak to nevím, jestli se tady normalizuješ na správném místě. Tady je to samej nenormální tvor. vč mne ![]()
Gino, tak to se v tom případě mám královsky. Já jsem jako soustružník na zakázkové výrobě nástrojů vydělával za bolševika 2700 korun a myslel jsem si, že jsem dělnická šlechta…
Dneska vydělávám šestinásobek a jsem skoro socka. ![]()
jéé, to je supr téma ![]()
no jako ženská ctím naši pověst. Manža se vrátí domů, má tradiční otázka (nebo teda spíš konstatování): „tys byl v hospodě“ „ale nebýýýýýýl“ … „jenom pro cigarety“ a už to jede
A přitom pokaždý vím, jak mě to nas.ere, ale stejně se vždycky zeptám ![]()
Bábi, s tou normalizací souhlasím s Ginou. Ke skutečné normalizaci potřebuješ přece taky Jakeše, Bilaka, Indru, Lenárta, Štrougala, Husáka, Koldera, Švestku… a já nevím koho ještě.
![]()
Jura007 píše:
Bábi, s tou normalizací souhlasím s Ginou. Ke skutečné normalizaci potřebuješ přece taky Jakeše, Bilaka, Indru, Lenárta, Štrougala, Husáka, Koldera, Švestku… a já nevím koho ještě.![]()
![]()
Jejda, ale to idem pekne s krizikom po funuse. Sakra sakra, comu len ja to moje ubohe dieta naucim. Ani neznormalizovana, aj po termine … a ja ze preco bola malicka predcasna ![]()
Njn, těsně po revoluci tuším poslanci brali 5000 a nějak mi to utkvělo, asi proto, že se tam nacpal i takový známý jeden a já to brala jako šílený prachy. Mmch kdyby brali tu samou sumu i dneska, tak by se mi to zdálo celkem spravedlivé
![]()
Gina108 píše:
Njn, těsně po revoluci tuším poslanci brali 5000 a nějak mi to utkvělo, asi proto, že se tam nacpal i takový známý jeden a já to brala jako šílený prachy. Mmch kdyby brali tu samou sumu i dneska, tak by se mi to zdálo celkem spravedlivé![]()
![]()
![]()
Skvělý názor!
Já bych naše zákonodárce a politiky platila podle odvedené práce- jo tohle je také téma k pohoršení.
Zastávám tak nějak postoj „žij a nech žít“ A zjistila jsem, že čím jsem starší, tím se pohoršuju ještě míň. Zejména u cizích lidí.
Dokonce už jen kývu, když vidím jednu kamarádku, jak si vede jako matka a už se mi ani nezvyšuje tep, když vidim to nebožátko malinký..
já se poslední dobou pohoršuju prakticky nad vším. Nad tím, jak je vše drahé, nad lidskou neochotou, hamižností a hloupostí, nad politikou, nad bulvárem, nad nevycválanou mládeží… Asi se ze mne brzy stane zapšklá ženská, co nemá nic ráda a nic se jí nelíbí ![]()
Bábino, proboha zůstaň mimozemšťanem, takových jako ty je málo, už jste druh na vymření, takže já hlasuju, že zapsání Bábiny do Červené knihy.