Pojďme se pohoršovat...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.7.11 17:02

Podme sa pohorsovat

Tak som si spomenula na epizodku, ked som si citala akesi forum (tusim no kidding to bolo) a nahlas sa pozastavovala nad nazormi ludi co tam prispievali. Manzel sa ma vtedy spytal preco to citam, ked ma to tak rozculuje. No lebo sa chcem chvilu pohorsovat odpovedala som mu. On je totiz dokonaly, za tych skoro 5 rokov co sme spolu ma ani raz nevytocil.

Tiez sa vam stava ze sa obcas rypete v ho.. a potom hudrujete ze smrdi? A nad cim ste sa naposledy pohorsovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
26.7.11 17:08

ahoj, já to mám tak, že doma někdy rozpoutám diskuzi v které mám jen já pravdu a nikdo jiný se nesmí zapojit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jakmile mi manžel řekne, že se mnou nesouhlasí, je zle
naštěstí to není zas tak často, ale je fakt ,že kolikrát něco někde vyhledám nebo odpovím záměrně na diskuzi o ničem, kde už se dost lidí hádá a přitom je to k ničemu, ale člověk to asi občas potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.7.11 17:08

Tak naposledy, když mě kontaktoval telefonicky bankovní poradce s nabídkou nějakého „hrozně“ výhodného produktu, a když pak měl prověřovat mé údaje, sdělil mi, že vlastně má osoba ani neexistuje: mé jméno, rodné číslo, číslo mého účtu u nich atd. Takže hypotéku, kterou platím 5 let posílám na účet neznámo kam :zed:
To mě fakt pobavilo, a jelikož hovor byl monitorován,tak jsem pánovi pěkně od plic řekla, co si o něm i o bance myslím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.11 17:11

Minulý měsíc mě zase vytočil kolega v práci. Vlastníma rukama postavil barák, ze spotřební elektroniky má na co si vzpomene (a všechno zvládá obsluhovat), svojí práci (obsluze pecí) taky rozumí - ale ty jeho kecy nad Bleskem nebo Aha! mě vytáčejí. Naposledy si vzal na mušku naši historii po orce 1945. No a to bylo něco na mě, protože ji mám prostudovanou pěkně do hloubky - hlavně z té strany, ze které jsme se ji ve škole neučili… Tak jsem se zvedl a šel z jídelny pryč.

Mimochodem, Bábi - víš, že žiješ ve městě, kde se odehrál pokus o fašistický puč??? Dokonce to bylo rok před tím Hitlerovým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 17:14
Jura007 píše:
Minulý měsíc mě zase vytočil kolega v práci. Vlastníma rukama postavil barák, ze spotřební elektroniky má na co si vzpomene (a všechno zvládá obsluhovat), svojí práci (obsluze pecí) taky rozumí - ale ty jeho kecy nad Bleskem nebo Aha! mě vytáčejí. Naposledy si vzal na mušku naši historii po orce 1945. No a to bylo něco na mě, protože ji mám prostudovanou pěkně do hloubky - hlavně z té strany, ze které jsme se ji ve škole neučili… Tak jsem se zvedl a šel z jídelny pryč.Mimochodem, Bábi - víš, že žiješ ve městě, kde se odehrál pokus o fašistický puč??? Dokonce to bylo rok před tím Hitlerovým…

Ale, to som ani netusila 8-o

Vies, ja som taka naplavenina, manzel tiez, dost by ma historky a povesti o Brne zaujimali … nemas v plane napisat nejaky dennicek, aby som mohla cvrckovi raz rozpravat o jej rodnom meste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.11 17:21

Vzhledem k tomu, že ten deníček by měl tak 500 stran, je to docela nereálné. A navíc já mám trvalý pobyt v Brně teprve 3 roky… Ale můžu tě seznámit s člověkem, jehož otec byl za minulého režimu starostou městské části Brno-Židenice. Nebo tě můžu seznámit s lidma, kteří ještě pamatujou dobu, kdy v Uhelných skladech pracoval legendární Franta Kocourek… Jestli teda ještě žijou, už jsem je pár let nepotkal… :nevim: Prostě něco znám, ale jsou tu i povolanější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.7.11 17:21

Jakakoliv diskuse na idnesu/novinkach a pod. s vice nez 5 prispevky je spolehlivy zdroj :lol: a to si furt slibuju, ze uz je nebudu cist… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.11 17:24

Ale zpátky k tématu: sehnal jsem místo člověkovi, který byl už víc jak půl roku na pracáku, s tím, že je to na přechodnou dobu a aby se nenechal oškubat, že ho budou chtít ždímat. A ať si hledá něco jiného. A postupně jsem mu domluvil další trvalý pracovní poměr a k tomu dvě brigády. To by měl na 5 pracovních dní v týdnu, ale tak na 10-12 hodin denně. A on? Zůstává na místě za 11000 hrubého na dohodu o pracovní činnosti. No tak nevím, proč jsem se snažil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.7.11 17:27
valkil píše:
Zásadně se pohoršuju nad lidskou blbostí a omezeností, jak tady, tak v reálu. A že jí je! A stejně se nepoučím a dál vyhrocené diskuze sleduju.ů :-(

jo tak to taky, zejmena v praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.11 17:27

Beruško, naopak - je to zdroj informací o tom, mezi jakýma lidma žijem!!! A pak si říkám, odkudže se to berou ti geniální volení zástupci lidu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.7.11 17:33

Bábi koukám, že se fakt dneska nudíš, co? :mrgreen: :mrgreen:

A nad čím se pohoršuju? Nad cenama zboží v obchodech… To už mě ani ta lidská hloupost a sobectví nedokáže tak vytočit jako třeba cena za máslo..... :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.7.11 17:45

Lidská nevychovanost- ta mě velmi pohoršila včera v práci.
Pracuju na část úvazku jako sestra na onkol.ambulanci se stacionářem. Všichni kdo k nám chodí mají fakt problém, všem bývá více či méně špatně, ale najdou se netrpělivci, kteří na nás bouchají kvůli každé kravině a vůbec je nezajímá, že jsem např.obléklá v ochranném oděvu na ředění cytostatik, nebo že právě napichuju žílu a strašně nutně potřebují objendat, nebo nějaký papír. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 17:51
radúna píše:
Bábi koukám, že se fakt dneska nudíš, co? :mrgreen: :mrgreen:A nad čím se pohoršuju? Nad cenama zboží v obchodech… To už mě ani ta lidská hloupost a sobectví nedokáže tak vytočit jako třeba cena za máslo..... :lol: .

Malej idu zuby a rozhodla sa stravit den pricucla na materi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.11 17:55

Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy :palec: :mrgreen: aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 17:59
Gina108 píše:
Bábi, ty zas perlíš s rěmi tématy :palec: :mrgreen: aneb když nemaj lidi na co nadívat, nadávaj na to, že není na co nadávat :mrgreen:

Ja som sa uz zmierila ze som mimozemstan. Ale teraz ked uz mam smrade tak sa potrebujem znormalizovat a upravit nazory na vacsinou akceptovatelne, aby nebola za mimozemstana aj moja malicka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová