Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lussi14 píše:
To nejsme vedeni že spolu bydlíme a děti taky nemáme.On má syna z předchozího manželství na kterýho teď nemá jak platit vlastně alimenty. A rodinu tak nějak skoro nemá dá se říct.
já se v alimentech nevyznám, ale k tomu určitě taky přihlídnou, teda pokud předtím platil…jediné co si pamatuju je, že my před tou žádostí museli mít splněno několik návštěv ve věznici, potom vycházku myslím 3hodiny, 24 hodin a víkend, ale jestli to je pravidlem to nevím
Zdravím,
syn byl u soudu 2.9. podmínečně propuštěn na půlku za dobré chování a stále je ve věznici a čeká se na nějaký papír od soudce.. Který si ovšem odjel na dovolenou…Nevíte někdo jak dlouho mají právo ho tam nadále zadržovat??
Děkuji. mirka
Holky nemate nekdo zkusenost z veznici rapotice? pritel tam momentalne ted nedavno si zadal podminecne propusteni na pulku tak jsem zvedava jak je to realne soud uz ma ve stredu. jinak tam zadny problem nema, chova se slusne, pracuje mimo veznici, dokonce i nastevu mam občas i mimo veznici tak jsem zvedava jak je to realne.
Tak ono asi zalezi za co tam je, po kolikate je trestany a kolik ma odsezino, ne…
Můj ex je v ruzyni dostal 3.8 měsíců nepustily ho ani na půlku ani když žádal poté. Je prvotrestaný a i tak neuspěl protože po několika napomenutí předním neposlechl, záleží co provedl.
To nejsme vedeni že spolu bydlíme a děti taky nemáme.On má syna z předchozího manželství na kterýho teď nemá jak platit vlastně alimenty. A rodinu tak nějak skoro nemá dá se říct.