Podmínečné propuštění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
26.2.12 12:01

Podmínečné propuštění

Zkušenosti s - podmínečné propuštění, práce ve VT, ježdění domů, vycházky mimo věznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.2.12 12:17

Když se bude dobře chovat,má šanci na vše. Jen propuštění po půlce u mého ex přišlo měsíc před koncem trestu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.12 13:06

Podmínečně mého ex propustili po uplynutí poloviny trestu, o to si musí zažádat v úřesný den, teď nveím jak to je, myslím přesně ten v půli, oni si ho pozvou „na kobereček“ a posuzují, jestli: se má kam vrátit - zázemí. Jestli na něj čeká doma dítě, rodina, jestli mu zaměstnavate drží práci, jestli má možnost práce. Pracovat myslím nemuseli ale chtěl, byl hlad a práce v kuchyni se neodmítá, nevím jak v které věznici ,ale jezdit nikam nemohl a navycházky taky ne, jen já za ním 1× za měsíc na 3 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
6569
26.2.12 13:15

Ono hodně záleží, za co sedí a kolik dostal v jakém typu věznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.2.12 14:26

Koukají na všechno - jak už tu bylo řečeno - zázemí, chování, práce, rodina, ale taky koukají i na předchozí delikty, atd. A taky záleží, v jakém typu věznice je. V některých nepouští ani kdyby se stavěl na hlavu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
26.2.12 19:23
ebulik píše:
Zkušenosti s - podmínečné propuštění, práce ve VT, ježdění domů, vycházky mimo věznici.

Výkon trestu neni tábor, ehm. Podmínečně propuštěni po půlce trestu (u tezsich trestných činu po 2/3) je poměrně realne, ale vycházky ven, ježdění domu- to fakt ne. To bývá za mimořádnou odměnu třeba jednou za rok a zdaleka ne u všech. Prace je málo, to zalezi na štěstí, zda zrovna bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.2.12 11:02

Děkuji všem za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussi14
18.5.12 14:55

Žádost

Dobrý den mám prosbu.Přítel chce zažádat o zkrácení trestu po půlce a chtěl by abych mu napsala žádost jako jeho přítelkyně a uvedla důvody. Chci se zeptat jestli by mi někdo neporadil jak se ta žádost píše,nemám vůbec představu čím třeba začít.Děkuju Lucie.

• Citovat
  • Upravit
7139
18.5.12 15:00
@Lussi14 píše:
Dobrý den mám prosbu.Přítel chce zažádat o zkrácení trestu po půlce a chtěl by abych mu napsala žádost jako jeho přítelkyně a uvedla důvody. Chci se zeptat jestli by mi někdo neporadil jak se ta žádost píše,nemám vůbec představu čím třeba začít.Děkuju Lucie.

já už jednu takovou psala :) ted s odstupem času si říkám, že jsem si měla raději useknout ruku :lol: co přesně potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.5.12 15:02

měla by jsi popsat váš vztah, rodinné zázemí, jakou máte představu v případě že by propuštění vyšlo, taky je hodně velké plus práce, my měli i prohlášení, že bude po propuštění zaměstnám, ale to vše bylo bráno jako druh družka, měli jsme stejnou adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussi14
18.5.12 15:02

Děkuju že jsi napsala.Tak nějak nevím čím vůbec začít,jako třeba oslovení a uknčení,prostě tak nějak celkově… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7139
18.5.12 15:06

jsi s ním v kontaktu? at se zeptá svého " bachaře" tam u nich a on by mu měl poradit nelepší variantu, ono taky hodně záleží proč tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.5.12 15:08
@Lussi14 píše:
Děkuju že jsi napsala.Tak nějak nevím čím vůbec začít,jako třeba oslovení a uknčení,prostě tak nějak celkově… :nevim:

možná pokud nejste vedeni, že bydlíte spolu stálo by za uvážení, jestli by nebylo lepší kdyby to psala jeho rodina, nepíšeš zda spolu máte děti nebo jak to je, ale pokud spolu nežijete velkou váhu by to asi nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussi14
18.5.12 15:13

Píšeme si dopisy,ale na neděli mám povolenku k návštěvě tak se ho zeptám.Bydlíme spolu v podnájmu ale smlouva je psaná na mě. Stou prací by to neměl být problém,to prohlášení o zaměstnání bych měla dostat snad příští týden.Je tam za řízení v opilosti bez řidičáku a navíc jsi měl oddělat prospěšný práce a na ty se taky vykašlal. Všechno jsem se dozvěděla tak nějak na poslední chvíli.

• Citovat
  • Upravit
7139
18.5.12 15:16
@Lussi14 píše:
Píšeme si dopisy,ale na neděli mám povolenku k návštěvě tak se ho zeptám.Bydlíme spolu v podnájmu ale smlouva je psaná na mě. Stou prací by to neměl být problém,to prohlášení o zaměstnání bych měla dostat snad příští týden.Je tam za řízení v opilosti bez řidičáku a navíc jsi měl oddělat prospěšný práce a na ty se taky vykašlal. Všechno jsem se dozvěděla tak nějak na poslední chvíli.

tak to by mělo i klapnout :kytka: nejlepší bude se ho fakt zeptat…přeji tedy hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová