Podnikání na RD - dítě v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podnikání na RD-dítě v práci?
Dobrý den maminky potřebuji radu jsem na RD
Chci si otevřít po Novém Roce sekáček na ŽL ale mám problém, nevím co s malou(2roky).Chci se zeptat jestli bych si jí mohla brávat sebou do obchůdku s tím že by tam měla svůj hrací koutek. Manžel dělá na směny a tak by jsem ji u sebe měla vždy tak 4hodinky v obchodě ale nevím zada to není protizákonné? Na netu jsem našla jen to že si musím zajistit hlídání zletilou osobou, rodiče nebo školka ale to by nešlo tak nevím jestli si svůj sen splním, prosím o radu. Děkuji za vaše názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Pajush zajisti jí hlídání dle svého uvážení. Nikde není dáno, že 15cti leté dítě Ti to malé nezvládne pohlídat
Jinak ji klidně měj u sebe, pokud je dítko spokojené, nic Ti nebrání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super, malá je hodná
a zákazníků určitě nebude tolik abych na ni neměla čas
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 14 měsíčního v soukromé školce, podnikám a normálně mám rodičák.
- Citovat
- Upravit
Soukromou školku máme daleko a malá má ještě plenky a té její řeči rozumím jen já
tak bych si jí brala sebou pokud to nikdo nebude kontrolovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si myslela, že to tak budu dělat, ale nedá se to..všude všechno roztahaný, když přijdou zákaznice, tak mi děti zdrhají na ulici.. ![]()
Takže mají,,chůváka,, a já mám klid.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Pajush zajisti jí hlídání dle svého uvážení. Nikde není dáno, že 15cti leté dítě Ti to malé nezvládne pohlídatJinak ji klidně měj u sebe, pokud je dítko spokojené, nic Ti nebrání
Ale je, pokud pobíráš rodičák, tak musíš zajistit hlídání zletitou osobou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodičák pobírám ale hlídání nechci, malá by to beze mne ani nevydržela je to ještě takový mamináč a tatináč
mě jde jen o to jestli to někdo kontroluje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajush A co by měl kontrolovat, ty si s dítětem můžeš (pokud to není něco nezákonného) dělat co chceš, tedy si ho i vodit do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem chtěla vědět, radši se zeptám než něco podniknu díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit