Práce v Albert supermarket a dvě děti

Anonymní
9.12.13 16:16

Práce v albert supermarket a dvě děti

Holky pracovala jste některá v albert supermarket. Hledám už dlouhou dobu práci a nemůžu nic sehnat na ranní směnu. V albertu přijímají, byla jsem se zeptat vedoucího a ten mi řekl, že se jedná o zkrázený uvazek 30 h týdně, směny ale jsou příklad: po, ut od 7 do 13,30 středa od 10 do 20,00 čt volno, pá 12 do 18,00 sobota od 12,00 do 20,00 ne volno a další týden je to zase jinak. Jedno dítě předškoláka mám ve školce a dceru 3 roky by hlídal manžel nebo babi.Ta práce je hned vedle mojí školky. ráno bych si obstarala sama dala bych dítě do školky a pak si ho i vyzvedla, ale s odpolední směnou by to bylo horší. Dnes jsem byla na up se zaregistrovata je mi z toho na nic ještě nikdy jsem nebyla nezaměstnaná. Jsme malé město a práce tady není. Ach jo vůbec nevím jestli a jak by se to dalo zvládnout. Tuhle práci už jsem kdysi dělala a nepřišla mi hrozná, pro mě by bylo horší dělat někde ve fabrice ukolovku. Pište prosím vy které takovou práci při malých dětech máte a jak to zvládáte. DĚKUJU.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.12.13 16:17

Pokud máš pro dítko hlídání, tak hurá do toho. Já dělala na 3 směny plus šichty navíc o víkendech, hlídal ex manžel. Dalo se to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.12.13 16:24

Já osobně ne ale moje kamarádka dělala při mateřské v LIDLu… Maximální spokojenost… některé dny sice byly horší… podstatné je zda dokážeš pokrýt své směny hlídáním… ale jako startovací zaměstnaní je to určitě vhodné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 16:36

Mě se líbí i to že bych měla v týdnu volno které bych využila uklidem domacnosti, nákupem, poklábosení s kámoškou anebo nějaké to zařizování. Z té odpolední bych byla doma o čtvrt na devět doma to bych ještě snad viděla i děti. Viděla bych to zatím tak, že to vezmu abych nebyla na pracáku a mezitím bych si hledala něco nového, ale nevím :nevim: horší bude až půjde malý do první třídy taky záleží jak často bych v tom týdnu do osmi dělala, holky já vůbec nevím už jsem doma 5 roků 8o

• Citovat
  • Upravit
72725
9.12.13 16:48
@Anonymní píše:
Mě se líbí i to že bych měla v týdnu volno které bych využila uklidem domacnosti, nákupem, poklábosení s kámoškou anebo nějaké to zařizování. Z té odpolední bych byla doma o čtvrt na devět doma to bych ještě snad viděla i děti. Viděla bych to zatím tak, že to vezmu abych nebyla na pracáku a mezitím bych si hledala něco nového, ale nevím :nevim: horší bude až půjde malý do první třídy taky záleží jak často bych v tom týdnu do osmi dělala, holky já vůbec nevím už jsem doma 5 roků 8o

rozhodně lepší, než být na úp ;) a mezitím můžete hledat další práci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
9.12.13 16:57

.

Příspěvek upraven 23.06.15 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 17:07

@UŽIVATELKA32 ty směny se dají domluvit, já si třeba dřív brávala silvestr takže štědrý den byl volný a následující den bylo zavřeno, záleží na domluvě s ostatníma holkama. já dávala výpověd po rodičáku v hypernově tam je otvíračka do 10 do večera a směny jsou pouze ty 12tky. v tom albertu je jen raní nebo odpolední a jednou týdně se dělá desetihodinovka. Napsal mi smlouvu mám si oblítat doktora a po svátcích bych měla nastoupit ta vyšetření a papíry takhle dlouho trvají. smlouva na dobu určitou do června, pokud bych nic jiného nenašla dala bych vypověd, protože malý pak bude v první třídě tak nechci nic promeškat, nevím no třeba ty směny nebudou tak šílené. to právě nevím kdybych dělala pořád jen do půl 4 tak bych nikdy neodešla ach jo, pro ty maminky s dětma není žádná práce.

• Citovat
  • Upravit
3234
9.12.13 17:08

Pokud to máš jak skloubit s dětma, tak bych to vzala, poohlížet po jiné práci se můžeš i nadále. ale budeš mít aspoň něco, je to lepší než nic nebo podpora z pracáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
9.12.13 17:41
@Anonymní píše:
Mě se líbí i to že bych měla v týdnu volno které bych využila uklidem domacnosti, nákupem, poklábosení s kámoškou anebo nějaké to zařizování. Z té odpolední bych byla doma o čtvrt na devět doma to bych ještě snad viděla i děti. Viděla bych to zatím tak, že to vezmu abych nebyla na pracáku a mezitím bych si hledala něco nového, ale nevím :nevim: horší bude až půjde malý do první třídy taky záleží jak často bych v tom týdnu do osmi dělala, holky já vůbec nevím už jsem doma 5 roků 8o

jako práce je v pohodě, ale pro mě jako prozatím bezdětnou mít dětí tak jdu jinam nedokažu si představit dělat odpolední směnu a nevidět dětí..takže to kdyžtak vem a pokus se najít něco jiného jenže je malo zaměstnaní kde by se nejelo na 2směny i když jsou prace kde se jede na 2směny, ale končí se aspoň ve 4 nebo v 5odpoledne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.13 17:46

@anubis25 V těch fabrikách se dělá ranní což je už od 6 to bych nerozvezla děti do školky a odpolední je až do 10 a celý týden, jako celý týden nevidět děti katastrofa. V tom obchodě se mi to zdá lepší v tom, že ty směny jsou nepravidelné a celý týden do osmi není, vychází to tak 2 x v týdnu asi.No a ranní je od 7 takže bych se i vyspala a v klidu nachystala i děti, práce je hned vedle školky, no manžel by mě radši viděl doma, ale co si budem povídat peníze se hodí a navíc doma nemůžu zůstat věčně. ach jo, a tam kde se končí v 5 nebo v 6 tak třeba v drogerii je to tak, že v 6 se zavře a do 8 se uklízí a chystá zboží.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
9.12.13 19:21
@Anonymní píše:
@anubis25 V těch fabrikách se dělá ranní což je už od 6 to bych nerozvezla děti do školky a odpolední je až do 10 a celý týden, jako celý týden nevidět děti katastrofa. V tom obchodě se mi to zdá lepší v tom, že ty směny jsou nepravidelné a celý týden do osmi není, vychází to tak 2 x v týdnu asi.No a ranní je od 7 takže bych se i vyspala a v klidu nachystala i děti, práce je hned vedle školky, no manžel by mě radši viděl doma, ale co si budem povídat peníze se hodí a navíc doma nemůžu zůstat věčně. ach jo, a tam kde se končí v 5 nebo v 6 tak třeba v drogerii je to tak, že v 6 se zavře a do 8 se uklízí a chystá zboží.

fabriky jsem nemyslela nevím jak budeš dělat ty, ale já dělam od 6 do druhé a odpolední do 9 myslela jsem normalní obchody malé např. drogerie, knihkupectví, květinařství atd..kde je otevřeno od 8 nebo od 9 jak kde prodavačky jsou povětšinou hodinu před otevřením v obchodě takže okolo 7 ale s tím že obchod je otevřenej do 17hodiny tak oni sice nemají úplně 8hodin směnu nevím kolik mají hodin a jak jsou na tom pak s penězma to bych se musela zeptat, ale je tam ranní směna pak přijde i odpolední směna takže tam jsou zaroveň dvě směny a pak ranní jde domů a je tam odpolední směna sama do zavření
tak jestli budeš na pokladně tak to máš dobré že nechystaš zboží, ale i v albertu se chysta zboží jen tam jsou lidé na doplnování obchodu a lidé na pokladny v malém obchodu je to všechno dohromady

• Citovat
  • Upravit
694
9.12.13 21:28

Jestli máš hlídání, tak bych to zkusila, zvlášť když ti tahle práce jinak nepřipadá hrozná. Taky dělám na směny a museli se zapojit i manžel s babičkou, ale zvládnout se to dá. A ten čas na vyřizování různých věcí je taky fajn, organizuje se to líp než s pracovní dobou 9-17. A daj se i líp pokrýt různé nemoci, směny určitě jde v případě nouze i prohodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
9.12.13 21:29

A ještě k tomu manželovi. Jestli on by tě neviděl rád doma hlavně kvůli tomu, že teď by se jeho podíl na domácí logistice musel rapidně zvýšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 21:47
@Anonymní píše:
Holky pracovala jste některá v albert supermarket. Hledám už dlouhou dobu práci a nemůžu nic sehnat na ranní směnu. V albertu přijímají, byla jsem se zeptat vedoucího a ten mi řekl, že se jedná o zkrázený uvazek 30 h týdně, směny ale jsou příklad: po, ut od 7 do 13,30 středa od 10 do 20,00 čt volno, pá 12 do 18,00 sobota od 12,00 do 20,00 ne volno a další týden je to zase jinak. Jedno dítě předškoláka mám ve školce a dceru 3 roky by hlídal manžel nebo babi.Ta práce je hned vedle mojí školky. ráno bych si obstarala sama dala bych dítě do školky a pak si ho i vyzvedla, ale s odpolední směnou by to bylo horší. Dnes jsem byla na up se zaregistrovata je mi z toho na nic ještě nikdy jsem nebyla nezaměstnaná. Jsme malé město a práce tady není. Ach jo vůbec nevím jestli a jak by se to dalo zvládnout. Tuhle práci už jsem kdysi dělala a nepřišla mi hrozná, pro mě by bylo horší dělat někde ve fabrice ukolovku. Pište prosím vy které takovou práci při malých dětech máte a jak to zvládáte. DĚKUJU.

Pritel chvili delal v supermarketu Albert na prelomu srpen-zari a zkusenost tragicka… Uvazek sice tech 30 hod. tydne, ale delal bohuzel vic a samozrejme proplaceli jen to co na rozpisu. Ve vysledku doma ani poradne nebyl a penize take nic moc. Vic si vydelaval v Tesco na DPC 80 hod. za mesic. Do toho Alberta obcas zajdem nakoupit a sledujeme ze je tam dost velka fluktuace. Malokdo tam vydrzi dyl. Smutne…

AK

• Citovat
  • Upravit
2941
10.12.13 08:19

.

Příspěvek upraven 23.06.15 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...