Podnikání při dvou dětech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak ženská zvládne cokoliv, ale musíš vědět ty na co máš síly, a jestli máš pomoc manžela, babiček, nebo někoho do e-shopu, nebo na to budeš sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš spočítané, že by se ti mělo dařit, bude tě to bavit, tak si myslím, že proč ne. Ještě teda pokud nejsou velké vstupní náklady a zboží se ti vejde do kufru auta, zatímco na zadní sedačce budeš mít obě děti.
A pokud budeš posílat poštou, tak udělat smlouvu o bezhotovostním styku případně ještě lépe posílat přes PPL, DPD a podobné.
Lépe se pracuje, když je mimino malé, čím větší, tím horší, ale ty máš vlastně první ještě malé, takže fáze snadnější práce tě asi mine ![]()
Pracuji z domova, každý den tak 5-6 hodin, ale starší je ve školce dopoledne, mladší dopoledne 45 minut spí-pracuji, odpoledne mám 2 hodiny hlídání, mladší hodinu a půl spí-pracuji a zbytek pracuji večer, co usne mladší tj. momentálně ve 22,30(od cca devíti jen tak flikuju jednodušší věci).
- Citovat
- Upravit
Nepouštěla bych se do toho teď, když máš za chvilku rodit. Počkala bych, až se dítě narodí, jak to budeš zvládat a podle toho se zařídila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já myslím, že záleží na tom, kolik času je třeba tomu věnovat. Já jsem začala pracovat brzy při mateřské a výsledkem bylo, že se mi malá začala znovu počůrávat a já pochopila, že se na sebe snaží upozornit, že jí asi nevěnuji dost času. Proto jsem okamžitě šéfové vysvětlila, že to takhle nejde dál a postupně jsem na práci ubírala, malá se přestala počůrávat. Ale určitě se mi líbí, když je matka na mateřské pracovně aktivní. Omlouvám se za anonym, ale dodnes se stydím za to, že jsem naší malé asi nevěnovala tolik času a pozornosti.
- Citovat
- Upravit
Tezko rict, ja mam dve deti dva roky od sebe. Vic jsem se do toho pustila ted, kdyz se mladsi syn zacal vic pohybovat, cili v dobe, kdy bylo minumum casu. Cas na praci mam vecer a cca tri hodinky, kdy mladsi spi. Domacnost je v troskach, tu nezvladam vubec. Jsem rada, kdyz stihnu takovej zaklad. Vecer jsem z toho vseho KO a to mi starsi chodi do skolky.
urcite pocitej s nejakym hlidanim, chce to mit nejake zachytne lidi co vypomuzou - treba i kolem porodu. V te dobe, pokud budes mit stesti, vymyslis neco co se chytne, budes mit trebas uz nejake zakazniky a pokud to chces udrzet, nemuzes si je dovolit ztratit.
no ja bych se do toho uz nehnala, jako bavi me to, naplnuje me to, ale kdybych to o chvilku odlozila, bylo by mi lip. Nekdy toho mam fakt plny brejle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji se dvemi detmi a jde to.. ale neni to vzdycky lehke, zrovna dneska jsem hrozne brecela mamce do telefonu, ze uz nemuzu…
Sama musis posoudit, na co se citis. Jde to, obcas proste prijde krize. (A domacnost dost zanedbavam.)
Prosim nechat anonym. Díky.
- Citovat
- Upravit
Milé maminky, chtěla bych od vás radu…přemýšlím nad podnikáním, jednalo by se o vlastní e-shop plus dojíždění pro zboží každý týden nebo každých 14 dní, což je na celý den. Mám skoro roční holčičku a jsem znovu těhotná, termín mám v červnu…myslíte si, že se do toho mám pouštět? Vím, že je to hlavně na mě, ale zajímá mě váš takový všeobecný názor, jestli se dá podnikat při dvou dětech a přitom je nezanedbávat, plus starat se o domácnost, vařit…děkuji moc za vaše názory a omlouvám se za anonym, zatím jsem bezradná a tak nechci nic dávat veřejně a zatím se rozmýšlím…děkuji moc