Soukromá hlídací skupina ve firmách - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V jakem je ta budova stavu, jak velka skupina mela byt. Aby to pro majitele bylo zajimave, musis to mit spocitane. Uz si takovy projekt delala. Kolik se bude muset investovat a do ceho? Jake bude skolkovne, kolik bude kapacita deti, kolik hlidacu, za jaky plat? Ale treba i kolik se spotrebuje energie. Jako otazka pekna, ale zohlednit musis tolik veci, ze na to je dle me potreba vice vstupnich informaci a ani dobre promakany bussines plan ti nezaruci kladnou odezvu
- Citovat
- Upravit
Jak a kde začít??
V našem městě není možnost dát někam pohlídat dítě do 2let. Znám spoutu mamin, které by ocenili nějakou hlídací službu. Co je proto potřeba udělat?
Anonym aby mi to někdo nevyfoukl ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V našem městě není možnost dát někam pohlídat dítě do 2let. Znám spoutu mamin, které by ocenili nějakou hlídací službu. Co je proto potřeba udělat?Anonym aby mi to někdo nevyfoukl
Anonym aby mě nikdo neodhalil
- Citovat
- Upravit
Tak při hlídání dětí do tří let je nutná příslušná kvalifikace, takže buď ji mít nebo si sehnat odpovědného zástupce. Pak to jde dělat na ŽL s vázanou živností „péče o dítě do tří let v denním režimu“. Pokud by ale šlo o hlídání skupinky dětí někde - ne u nich doma, tak je nutné mít prostory odpovídající příslušným normám a to není žádná sranda splnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess prosím nevím, kde a od čeho se odpíchnout. Takže musím nejdřív sehnat prostory a ty upravit (kdo a kde mi řekne jak to musí být upraveno?) garanta i sponzora mám. Mám jít nejdřív na ŽÚ anebo sehnat ty prostory??
- Citovat
- Upravit
No podle mně asi sehnat prostory, zajít na ŽÚ a kontaktovat příslušnou hygienu a stavební úřad - tam ti řeknou, co budou vyžadovat. Ono záleží i o jak velkou skupinu dětí půjde, jestli půjde o celodenní hlídání nebo jen do čtyř hodin denně - tam jsou ty požadavky mírnější a taky co jsem zjistila, tak každý úřad k tomu přistupuje různě, někde přihmouří oko a prostory schválí, jinde trvají na malých WC atd. Jo a pokud tam budeš dětem podávat jídlo tak budou chtít asi ještě ŽL na hostinskou činnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má někdo zkušenosti, jak na to a kde získat informace
Vím o kancelářské budově na kraji areálu místních strojíren, která není využitá a o jejím dalším osudu se bude rozhodovat. Napadlo mě zkusit dojít do firmy, které patří s návrhem na soukromou hlídací službu(pro nedostatek míst pro děti do 2-3let věku), ale nevím čeho se chytit, aby to bylo pro tuto firmu zajímavé a měla zájem, do budovy či hlídací služby investovat