Soukromá hlídací skupina ve firmách - zkušenosti

Anonymní
7.11.13 18:56

Soukromá hlídací skupina

Má někdo zkušenosti, jak na to a kde získat informace :nevim: Vím o kancelářské budově na kraji areálu místních strojíren, která není využitá a o jejím dalším osudu se bude rozhodovat. Napadlo mě zkusit dojít do firmy, které patří s návrhem na soukromou hlídací službu(pro nedostatek míst pro děti do 2-3let věku), ale nevím čeho se chytit, aby to bylo pro tuto firmu zajímavé a měla zájem, do budovy či hlídací služby investovat :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
7.11.13 20:52

V jakem je ta budova stavu, jak velka skupina mela byt. Aby to pro majitele bylo zajimave, musis to mit spocitane. Uz si takovy projekt delala. Kolik se bude muset investovat a do ceho? Jake bude skolkovne, kolik bude kapacita deti, kolik hlidacu, za jaky plat? Ale treba i kolik se spotrebuje energie. Jako otazka pekna, ale zohlednit musis tolik veci, ze na to je dle me potreba vice vstupnich informaci a ani dobre promakany bussines plan ti nezaruci kladnou odezvu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.15 16:03

Jak a kde začít??

V našem městě není možnost dát někam pohlídat dítě do 2let. Znám spoutu mamin, které by ocenili nějakou hlídací službu. Co je proto potřeba udělat?

Anonym aby mi to někdo nevyfoukl :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.15 16:22
@Anonymní píše:
V našem městě není možnost dát někam pohlídat dítě do 2let. Znám spoutu mamin, které by ocenili nějakou hlídací službu. Co je proto potřeba udělat?Anonym aby mi to někdo nevyfoukl :pankac:
:mrgreen: Mít vázanou živnost (popř. vzdělání), povolení hygieny a jiných úřadů, vybavení dle norem a rodiče co jsou ochotni zaplatit :mrgreen:
Anonym aby mě nikdo neodhalil :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2436
5.3.15 16:55

Tak při hlídání dětí do tří let je nutná příslušná kvalifikace, takže buď ji mít nebo si sehnat odpovědného zástupce. Pak to jde dělat na ŽL s vázanou živností „péče o dítě do tří let v denním režimu“. Pokud by ale šlo o hlídání skupinky dětí někde - ne u nich doma, tak je nutné mít prostory odpovídající příslušným normám a to není žádná sranda splnit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 13:56

@Princess prosím nevím, kde a od čeho se odpíchnout. Takže musím nejdřív sehnat prostory a ty upravit (kdo a kde mi řekne jak to musí být upraveno?) garanta i sponzora mám. Mám jít nejdřív na ŽÚ anebo sehnat ty prostory??

• Citovat
  • Upravit
2436
27.5.15 14:31

No podle mně asi sehnat prostory, zajít na ŽÚ a kontaktovat příslušnou hygienu a stavební úřad - tam ti řeknou, co budou vyžadovat. Ono záleží i o jak velkou skupinu dětí půjde, jestli půjde o celodenní hlídání nebo jen do čtyř hodin denně - tam jsou ty požadavky mírnější a taky co jsem zjistila, tak každý úřad k tomu přistupuje různě, někde přihmouří oko a prostory schválí, jinde trvají na malých WC atd. Jo a pokud tam budeš dětem podávat jídlo tak budou chtít asi ještě ŽL na hostinskou činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat