Práce, brigáda z domova - víte o něčem?

dvorga
7.11.13 17:11

práce, brigáda z domova

Zdravím všechny… nevíte někdo, nebo neznáte kontakty? Sháním práci nebo brigádu na mateřské. Máme menší fin. problém, tak se do „vydělávání“ musím pustit také. Chci se proto zeptat, zda neznáte nějakou práci před počítač z domova, nebo něco jiného. Vím, že spoustu maminek si přivydělává třeba vyráběním dortů, různým šperků atd. Ale na to já talent bohužel nemá. Já jsem spíš přes PC - referáty, prezentace,…
Budu vděčná za jakýkoliv kontakt, nebo reakci.. =) moc by nám to pomohlo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101598
7.11.13 17:33

@dvorga Co zkusit něco dělat pro tvého zaměstnavatele? Jinak pochybuju, že nco z domova přes PC najdeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.11.13 17:42

@dvorga takových prací je málo… A nemohla bys třeba doučovat? tím se přivydělat dá… obzvlášť pokud si ve větším městě nebo blízko něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.11.13 17:59

@admin takových sto stejných diskuzí není porušení pravidel? tohle je tady každou chvíli :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
101598
7.11.13 18:17

@Nejhodnější Tak to nevím, co by člověk musel říkat na diskuze „vidíte ducha“ nebo „můžu být těhotná“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.11.13 18:27
@j.a.n.i1 píše:
@Nejhodnější Tak to nevím, co by člověk musel říkat na diskuze „vidíte ducha“ nebo „můžu být těhotná“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je to samý co tohle :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101598
7.11.13 18:32

@Nejhodnější To je, ono to podle pravidel asi není úplně nejlepší, měla by se obnovit nějaká jiná vhodná diskuze, ale na druhou stranu mi to nepřijde nijak „závažné“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.11.13 19:01
@j.a.n.i1 píše:
@Nejhodnější To je, ono to podle pravidel asi není úplně nejlepší, měla by se obnovit nějaká jiná vhodná diskuze, ale na druhou stranu mi to nepřijde nijak „závažné“ 8)

Mě to taky nepřijde až tak závažné, ale vadí mi ti měření dvojím metrem víš?! diskuze, která k něčemu je, je smazaná za chvíli, ale tyhle ty p… jsou tu furt :roll:

• Citovat
  • Upravit
101598
7.11.13 19:05

@Nejhodnější Tak mě ale nepřijde, že by diskuze byli mazány z důvodu, že jsou podobné jako již existující, tam většinou bývá jiný důvod :think: sice si myslím, že to, že si zakladatelka přeje diskuzi smazat by důvod ke smazání být neměl, alespoň by si každý rozmyslel, co založí, ale s tím nic nenadělám. No, nic, jsme obě OT, což je taky podle pravidel špatně, tak to tu nebudeme zahlcovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
7.11.13 19:37

@j.a.n.i1 Mne fascinuje hlavně, když třeba diskuze dojde k nějakému závěru, poslední příspěvek přináší nějaké řešení, odpověď a pak se objeví dotaz, přičemž odpověď si tazatelka může přečíst v posledním příspěvku.

Taky mne dost fascinovala nabídka práce v diskusním vlákně „podvodné nabídky práce“.

Takže počítám, že teď bude následovat dotaz, jestli někdo nemá odkaz na nabídky.

Pro zakladatelku: http://workline.cz/nabidky.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvorga
8.11.13 21:03
@Nejhodnější píše:
@admin takových sto stejných diskuzí není porušení pravidel? tohle je tady každou chvíli :roll: :roll:

omlouvám se, ale opravdu nemám čas hledat stejnou diskuzi… fakt mě to nebaví hledat, tak to raději napíšu znova! a jestli vás má otázka obtěžuje, tak nereagujte!

• Citovat
  • Upravit
dvorga
8.11.13 21:06
@eumedon píše:
@j.a.n.i1 Mne fascinuje hlavně, když třeba diskuze dojde k nějakému závěru, poslední příspěvek přináší nějaké řešení, odpověď a pak se objeví dotaz, přičemž odpověď si tazatelka může přečíst v posledním příspěvku.

Taky mne dost fascinovala nabídka práce v diskusním vlákně „podvodné nabídky práce“.

Takže počítám, že teď bude následovat dotaz, jestli někdo nemá odkaz na nabídky.

Pro zakladatelku: http://workline.cz/nabidky.aspx

Děkuji Vám =)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.17 14:09

Obnovuji diskuzi :) Prosím vás nevíte někdo kde mohu sehnat praci či brigádu z domova? Nějakou nenáročnou, klidně i za pár korun? Děkuji moc za odpovědi :*

• Citovat
  • Upravit
16.6.17 14:36
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi :) Prosím vás nevíte někdo kde mohu sehnat praci či brigádu z domova? Nějakou nenáročnou, klidně i za pár korun? Děkuji moc za odpovědi :*

Je toho hafo, sama dělám 2 práce z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 14:38

@hudečice Ahoj. Můžu se optat, co děláš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat