Práce, brigáda z domova - víte o něčem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.17 14:41
@hudečice píše:
Je toho hafo, sama dělám 2 práce z domu.

Já bych potřebovala něco „primitivnějšího“ všude co jsem četla tak chtějí nějaké asistenty atd. já bohužel mám jen základní vzdělání :roll:

• Citovat
  • Upravit
16.6.17 14:49
@Destiny4974 píše:
@hudečice Ahoj. Můžu se optat, co děláš? :)

Doučuju němčinu, klienty si sháním sama. Pak dělám SEO, affiliate systém, starám se o své webové stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.17 14:51
@Anonymní píše:
Já bych potřebovala něco „primitivnějšího“ všude co jsem četla tak chtějí nějaké asistenty atd. já bohužel mám jen základní vzdělání :roll:

Tak se základním vzděláním tak dělat korálky, ale to ti nikdo nenabídne. Musíš si sama sehnat materiál, vyrobit, pak nafotit, sama si prodat.
Spousta firem hledá lidi, co by pracovali z domu a něco uměli:

• dělat účetnictví, daŃovou evidenci
  • html, dělat a psát weby
  • dělat SEO
  • pracovat se systémem pro e-shop, aktualizovat data, termíny, prodeje, stav zásob atd.

Fakt je toho dost, záleží co umíš. Na klikačky typu rmail a rozesílku dopisů z domu za 12 čistého fakt nepočítej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 14:53

@hudečice Jo já takto doučovala AJ. Jen teď čekám prcka, tak jsem myslela spíš nějaký ty manuální. Ale toho moc není, to je pravda. Ať se daří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.17 14:55
@Destiny4974 píše:
@hudečice Jo já takto doučovala AJ. Jen teď čekám prcka, tak jsem myslela spíš nějaký ty manuální. Ale toho moc není, to je pravda. Ať se daří. :)

Manuální žádná, když tak si něco manuálně sama musíš vymyslet a prodávat. Třeba uplést čepičky, rukavičky, nebo vyrábět různé šperky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 14:57

@hudečice Každopádně moc díky za typ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.17 15:05
@Destiny4974 píše:
@hudečice Jo já takto doučovala AJ. Jen teď čekám prcka, tak jsem myslela spíš nějaký ty manuální. Ale toho moc není, to je pravda. Ať se daří. :)

Proč nemůžeš těhotná doučovat? :think: Já z domova překládám, práce je tolik, že jí odmítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 15:08

@radkka Blbě jsem to napsala. Mám necelý dva měsíce do porodu a už jsem toho začínala mít po krk. Tak jsem hledala něco takového vyloženě na doma. Jinak jsem nedoučovala přímo u sebe doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 15:09

@radkka Jak jsi se dostala k překládání? Zní to moc dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.17 15:12
@Destiny4974 píše:
@radkka Jak jsi se dostala k překládání? Zní to moc dobře. :)

Doučovala jsem a přišla mi nabídka na překlady, kontakty se pak postupně samy rozšiřovaly :kytka: dohodila jsem to kamarádovi a ten se teď taky nezastaví a to je to jen blbá angličtina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 15:15

@radkka Tak to zní parádně. Jo ono tý Angličtiny je hodně. :) Po něčem mrknu. Moc děkuji za typ. :) Ať se daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
16.6.17 15:15

Ja delam kontrolorku http://www.mediaservis.cz/kariera. a s ditetem i s tvym vzdelanim to zvladnes v pohode????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.17 15:17
@Destiny4974 píše:
@radkka Tak to zní parádně. Jo ono tý Angličtiny je hodně. :) Po něčem mrknu. Moc děkuji za typ. :) Ať se daří!

No, ale taky anglicky umí kde kdo. Co teprve, když někdo umí Finsky, Arabsky apod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 15:19

@klaha Tak já jsem vystudovala zdravotnictví a pak půjdu po prckovi ještě dál. Tak to by snad šlo. :D

A co to obnáší? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 15:20

@radkka Jo tak každopádně. Jazyky celkově to je super věc. Já mám základy němčiny a ruštiny ještě, ale to je fakt… Aby se neřeklo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat