Práce, brigáda z domova - víte o něčem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Destiny4974 píše:
@hudečice Ahoj. Můžu se optat, co děláš?
Doučuju němčinu, klienty si sháním sama. Pak dělám SEO, affiliate systém, starám se o své webové stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já bych potřebovala něco „primitivnějšího“ všude co jsem četla tak chtějí nějaké asistenty atd. já bohužel mám jen základní vzdělání
Tak se základním vzděláním tak dělat korálky, ale to ti nikdo nenabídne. Musíš si sama sehnat materiál, vyrobit, pak nafotit, sama si prodat.
Spousta firem hledá lidi, co by pracovali z domu a něco uměli:
- dělat účetnictví, daŃovou evidenci
- html, dělat a psát weby
- dělat SEO
- pracovat se systémem pro e-shop, aktualizovat data, termíny, prodeje, stav zásob atd.
Fakt je toho dost, záleží co umíš. Na klikačky typu rmail a rozesílku dopisů z domu za 12 čistého fakt nepočítej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice Jo já takto doučovala AJ. Jen teď čekám prcka, tak jsem myslela spíš nějaký ty manuální. Ale toho moc není, to je pravda. Ať se daří. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Destiny4974 píše:
@hudečice Jo já takto doučovala AJ. Jen teď čekám prcka, tak jsem myslela spíš nějaký ty manuální. Ale toho moc není, to je pravda. Ať se daří.
Manuální žádná, když tak si něco manuálně sama musíš vymyslet a prodávat. Třeba uplést čepičky, rukavičky, nebo vyrábět různé šperky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Destiny4974 píše:
@hudečice Jo já takto doučovala AJ. Jen teď čekám prcka, tak jsem myslela spíš nějaký ty manuální. Ale toho moc není, to je pravda. Ať se daří.
Proč nemůžeš těhotná doučovat?
Já z domova překládám, práce je tolik, že jí odmítám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Blbě jsem to napsala. Mám necelý dva měsíce do porodu a už jsem toho začínala mít po krk. Tak jsem hledala něco takového vyloženě na doma. Jinak jsem nedoučovala přímo u sebe doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Destiny4974 píše:
@radkka Jak jsi se dostala k překládání? Zní to moc dobře.
Doučovala jsem a přišla mi nabídka na překlady, kontakty se pak postupně samy rozšiřovaly
dohodila jsem to kamarádovi a ten se teď taky nezastaví a to je to jen blbá angličtina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Tak to zní parádně. Jo ono tý Angličtiny je hodně.
Po něčem mrknu. Moc děkuji za typ.
Ať se daří!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja delam kontrolorku http://www.mediaservis.cz/kariera. a s ditetem i s tvym vzdelanim to zvladnes v pohode????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Destiny4974 píše:
@radkka Tak to zní parádně. Jo ono tý Angličtiny je hodně.Po něčem mrknu. Moc děkuji za typ.
Ať se daří!
No, ale taky anglicky umí kde kdo. Co teprve, když někdo umí Finsky, Arabsky apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaha Tak já jsem vystudovala zdravotnictví a pak půjdu po prckovi ještě dál. Tak to by snad šlo. ![]()
A co to obnáší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Jo tak každopádně. Jazyky celkově to je super věc. Já mám základy němčiny a ruštiny ještě, ale to je fakt… Aby se neřeklo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych potřebovala něco „primitivnějšího“ všude co jsem četla tak chtějí nějaké asistenty atd. já bohužel mám jen základní vzdělání