Podnikatelky- poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11952
22.2.15 15:12

Podnikatelky- poradíte?

Dobrý den, v září bych měla otevírat novou ambulanci praktického lékaře pro dospělé… Založila jsem si s. r. o.,oběhala další potřebné „věci“ a chci si založit podnikatelský účet a mj. sehnat nějaké prostředky „do začátku“.. Moje otázka zní- kde jste si založily podnikatelský účet? Já mám budoucí ordinaci nejblíže Air Bank /nenabízí pod. účet/, GE Money, ČS, KB a Raiffku. Svým přístupem a prograem je mi zatím nejvíce sympatická KB, ale budu ráda za Vaše zkušenosti. Dále se snažím sehnat nějaké doatce z EU, ale pro Jihomoravský kraj a zdravotnictví toho zase tolik není, samozřejmě pak ještě zbývá podnikatelský úvěr u banky, ale to je zatím pro mne poslední možnost, proto se ptám- máte v tomto směru nějaké zkušesnoti? Děkuji s úklonou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
22.2.15 15:40

Já mám podnikatelský účet u Fia a jsem spokojená. S dotacemi neporadím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.2.15 15:42

Taky mám účet u Fio banky… ale úvěr jsem nepotřebovala, takže jsem neměla ani žádné speciální požadavky na banku… s dotacemi taky neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
22.2.15 15:46

Předpokládám že budeš využívat homebanking, popř. tvoje účetní. U Komerční banky se výpisy (data do účetnictví) stahovaly po dnech. Přeptala bych se na to, třeba již nabízejí i jiné intervaly.

Co se týká financování právnických osob nejen z dotací EU, zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.2.15 15:49

@Alidan taky mám u fio, přítel ted rušil u KB, jen z něj tahali peníze a všechno co jsme chtěli bylo strašně složité :roll: Krajské dotace jsou většinou menší částky, zkus evropské, rozvoj podnikání, inovace…zase je složitější projekt, ale více peněz. Ale jsem v naprosto jiném oboru takže o zdravotnictví toho moc nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
22.2.15 19:46

Jsou banky, které mají special. programy pro lékaře vč. např. zvýhodněného financování vybavení ordinací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
22.2.15 19:57

Já úvěr též zatím nepotřebuji, ale chci mít zadní vrátka.. O Fio jsem slyšela pochvalu, ale mám to z ruky a např. v KB budu mít minimálně 2 roky účet zdarma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
22.2.15 20:39

@Sojkka vím, že existují výhody pro tzv. svobodná povolání, ale o zvýhodněných programech pro např. financování vybavení ordinací jsem neslyšela, řekla byste mi, prosím, něco bližšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
23.2.15 09:11

@Alidan S účtem neporadím (můž má FIO a spokojen). Ale co se týče podpory zahájení podnikání z dotací EU v JMK, tak s tím do r. 2020, kdy končí aktuální programové období, 100% nepočítej. A co bude potom, nikdo zatím neví. Rozhodně hledej zdroje jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
23.2.15 09:13

@Alidan Ještě me napadá, obrať se na Czechinvest, jestli pro tebe není nějaká forma „start up“ podpory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.2.15 09:41

Taky mám Fio, je zdarma a nabízí vše co potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie