Podnikatelský účet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
19.6.11 08:59

Podnikatelský učet

Zdravím všechny.Mám dotaz pro ty co podnikají.Já pravě rozjíždím svou firmu a potřebuji si zřídit podnikatelský učet.Můžete mi poradit z vlastních zkušeností u jaké společnosti učet máte?Potřebuji nějaký kde nebudu platit žádné zbytečné poplatky.Bank je spousta,na internetu je spousta informací,ale banky neuvádí všechny informace.Tak mě zajíma vaše zkušenost.Předem děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
19.6.11 09:01

většina mých známých má na podnikání mBank

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.6.11 09:51

Děkuji na mbank jsem se už dívala a určitě tam v tydnu zajedu.Jen chci zjistit i další možnosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
19.6.11 10:21

Není mBank jen pro podnikající FO (neptala jsem se, jen jsem tak usoudila z jejich stránek a letáčků)? Já nakonec skončila u poštovní s tím že od nich po roce odejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.6.11 10:22

Mám mBank jak soukromý, tak i podnikatelský a spořící účet. Je super a poplatky úplně minimální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.6.11 10:52
mati píše:
Není mBank jen pro podnikající FO (neptala jsem se, jen jsem tak usoudila z jejich stránek a letáčků)? Já nakonec skončila u poštovní s tím že od nich po roce odejdu…

Je i pro soukromé osoby a normální fyzické osoby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
19.6.11 12:43
Monny89 píše:
mati píše:

to jo, já mBank na soukromé účty mám taky, myslela jsem že není pro firmu - právnickou osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
20.6.11 16:11
mati píše:
Monny89 píše:
mati píše:
to jo, já mBank na soukromé účty mám taky, myslela jsem že není pro firmu - právnickou osobu

Ano mbank není pro právnickou osobu, pouze podnikající fyzickou osobu a pak samozřejmě soukromou osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
20.6.11 16:17

firemné i súkromné účty máme u Fio. Manžel má živnostenský u mBank, ale nie sme tam spokojní… s Fiom sme spokojní :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat