Podnikatelský účet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podnikatelský učet
Zdravím všechny.Mám dotaz pro ty co podnikají.Já pravě rozjíždím svou firmu a potřebuji si zřídit podnikatelský učet.Můžete mi poradit z vlastních zkušeností u jaké společnosti učet máte?Potřebuji nějaký kde nebudu platit žádné zbytečné poplatky.Bank je spousta,na internetu je spousta informací,ale banky neuvádí všechny informace.Tak mě zajíma vaše zkušenost.Předem děkuji:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Děkuji na mbank jsem se už dívala a určitě tam v tydnu zajedu.Jen chci zjistit i další možnosti:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není mBank jen pro podnikající FO (neptala jsem se, jen jsem tak usoudila z jejich stránek a letáčků)? Já nakonec skončila u poštovní s tím že od nich po roce odejdu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám mBank jak soukromý, tak i podnikatelský a spořící účet. Je super a poplatky úplně minimální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mati píše:
Není mBank jen pro podnikající FO (neptala jsem se, jen jsem tak usoudila z jejich stránek a letáčků)? Já nakonec skončila u poštovní s tím že od nich po roce odejdu…
Je i pro soukromé osoby a normální fyzické osoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monny89 píše:mati píše:Je i pro soukromé osoby a normální fyzické osoby
to jo, já mBank na soukromé účty mám taky, myslela jsem že není pro firmu - právnickou osobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mati píše:Monny89 píše:to jo, já mBank na soukromé účty mám taky, myslela jsem že není pro firmu - právnickou osobumati píše:Je i pro soukromé osoby a normální fyzické osoby
Ano mbank není pro právnickou osobu, pouze podnikající fyzickou osobu a pak samozřejmě soukromou osobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
firemné i súkromné účty máme u Fio. Manžel má živnostenský u mBank, ale nie sme tam spokojní… s Fiom sme spokojní ![]()
- Citovat
- Upravit