Farmaceutický, medicinský reprezentant?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Farmaceutický/medicinský reprezentant??
Ahoj holky, chci se zeptat (asi už ze zoufalství
) není tu mezi námi někdo kdo pracuje(pracoval) na téhle pozici?? Jde mi o zkušenosti, poznatky a doporučení z téhle pozice…
Nevím jestli do toho jít…názory mám ale pořád si nejsem jistá…
Budu moc ráda…pokud by někdo nechtěl veřejně, budu ráda za SZ
dííky a hezký den všem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Takyjsem do toho chtěla jít. Budeš pracovat od nevidim do nevidim. Málo času pro sebe. Ale pokud nevíš co s časem, tak jo. Není to jednoduché. Ale peníze tam jsou pěkně. Při jednání s těmito lidmi by jsem hned některé vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak ten čas to je jedna z věcí co je mínusová, plusová samozřejmě i peníze. A ty jsi to dělala nebo jsi do toho nakonec nešla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v práci máme několik reprezentantů (farmaceutická firma) a opravdu budeš dělat snad 20 hodin denně.Výhodou je to,že jsi dá se říct svým pánem…ale samozřejmě musíš mít splněný určitý počet pochůzek - jednání - jinak nejsou odměny.U nás v práci jsou holky z této práce docela na nervy - je na nich tlačeno ze všech stran - jak ze strany vedení,tak ze strany zákazníků - a jak se říká zákazník tvůj pán podle toho musíš jednat.Myslím si,že zvládnout se to dá,ale chce to pevné nervy ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak nevim odkud jste vzali, že práce od nevidim do nevidim ![]()
Já to dělám už 6 let a práce je taková jak si ji nastavíš. Naopak si pánem svého času! Musíš plnit schůzky a plány, ale je na tobě jak to uděláš!
Ale s tvým přístupem, kdy píšeš, že to je ze zoufalství, tak do farmacie nelez!!!! Je to skvělá a náročná práce a ne žádná únikovka.
Peníze dostaneš podle toho jak hodně si šikovná.
Samozřejmě záleží na firmě, ale když si dobrá, tak se vypracuješ do kvalitní firmy a na dobrou pozici!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nakonec jsem tam nešla kvůli času. Co vím tak větčina holek s prací skončí kolem 7 večer.
Ale opravdu záleží kam se dostaneš.
Příspěvek upraven 16.06.11 v 09:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papajinko
ze zoufalství ze své současné práce! Chtěla bych hrozně delat právě farm. repre…ale zoufalá jsem tady
časový plány, schůzky atd jsou mě jasný! S tím počítám a těším se na to:-) jen mě zajímali postřehy a třeba i tipy jak se na to místo dostat pže přes ty blbý perfonalky na netu mě to přijde skoro nemožný. A taky třeba blbý zkušenosti s určitýma firmama ale to kdyžtak SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajinko,ono to je hodně o tom,v jaké firmě pracuješ, o přístupu vedení…je to samozřejmně i práce krásná,ale taky psychicky náročná…
Zakladatelko,nějak jsem nepostehla to že je to ze zoufalství,pokud opravdu ano,tak bbych do toho nešla (přikláním se k Pajince) musí tě to bavit…
- Citovat
- Upravit
Dice píše:
Papajinkoze zoufalství ze své současné práce! Chtěla bych hrozně delat právě farm. repre…ale zoufalá jsem tady
časový plány, schůzky atd jsou mě jasný! S tím počítám a těším se na to:-) jen mě zajímali postřehy a třeba i tipy jak se na to místo dostat pže přes ty blbý perfonalky na netu mě to přijde skoro nemožný. A taky třeba blbý zkušenosti s určitýma firmama ale to kdyžtak SZ.
TAK TO JE JINÁ
jINÉ ZOUFALSTVÍ ![]()
- Citovat
- Upravit
Napsala jsem to blbě zoufalá jsem v současné práci státního FN útvaru
![]()
Farm. repre chci dělat opravdu moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevim o nikom, kdo by končil v 7 a to jsem byla u jedný fakt hodně děsný firmy až pak jsem se propracovala na lepší pozici k jiné firmě! Vždy je to o tom jak si ten čas nastavíš. někdo vyráží brzo ráno a v 13 má padla, někdo zase jezdí po odpoledních ordinacích. To je fakt na každém! Každopádně jestli nemáš žádné zkušenosti, tak v této době o tyto lidi moc zájem není
Všichni chtějí ěkoho, kdo se už vyzná a rovnou se vrhne do práce.
Možná nějaká menší generická firma ano, ale tam musíš počítat, že bodou chtít nesplnitelné úkoly!
Jako, není to jednoduchá práce, ale já bych neměnila, protože mě baví práce s lidmi a věř, že doktoři jsou hodně nároční klienti ![]()
Bez praxe tě na doporučení jen těžko vezmou, takže budeš muset protrpět pohovory u personalistů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já jsem tuto pozici nevykonávala,ale můj přítel ano. Dělal u jedné z největších farmac. firem, tedy stále asi dělá, ale už spolu nejsme. Peníze jsou tam opravdu hodně pěkné, také jezdil na hodně firemních meetingů, i do zahraničí a vše platila firma. Co se týče pracovní doby, byla volná, záleželo na něm, jak si naplánoval návštěvy doktorů a obídky (večeř) s nimi. Doma byl většinou už tak kolem 15 hodiny, proto mě hrozně překvapuje, jak píšete, že je to časově náročná práce. Dělal oblast kardio a většina doktorů byla v ordinacích spíš dopoledne, v pátek dokonce už po 12 většinou žádného doktora nezastihl. Pak se tedy jednalo ještě o ty pozdní obědy, kam třeba pozval tři doktory a tím nahnal návštěvy. Takže měl úplnou pohodičku. Ani nemusel doktory moc přemlouvat, aby jeho léky předepisovali, protože se jednalo o jednu z nejznámějších firem, která měla dost peněz na dárečky pro doktory. Možná jsem spíš měla napsat SZ, ale já byla v šoku, jaká je to pohodička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já pracuji jako Rep půl roku teprve, a musím nesouhlasit. Práce je tak jak si to nastavíš. Pondělky dopoledne a pátky odpoledne se moc, nebo vůbec nepracuje. a většinou končím kole 14 15 - 00. jenk když je sem, kongres atd. tak skejsnu v práci do desíti.
- Citovat
- Upravit