Šly byste do toho - práce v zahraničí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šly byste do toho?
Ahoj maminy!
Rýsuje se mi možnost práce v Německu. 4 dny v týdnu práce, 3 dny volno. Jde o finančně velice zajímavou nabídku, ale bohužel je to daleko od hranic, takže čtyři dny mimo domov
.
Manžel souhlasí, o syna by bylo dobře postaráno. Momentálně pracuji v Čechách, krátký a dlouhý týden a zvládáme to všichni v pohodě. Malej půjde v září do školky a samozřejmě nevím, jak bude zvládat nástup, jestli nebude často marodit…
Tu práci bych vzala zřejmě jen na půl roku, max. rok, jako takové finanční zpestření
. Šly byste do toho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že seknout s tím můžeš vždycky. Pokud dítko není mamánek,zvládnout se to určitě dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oj, tak já budu s opačným názorem, ale i takové jsou třeba.
Já bych do toho nešla, bylo by mi líto těch 4 dnů mimo rodinu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi bych do toho šla, ale dost bych se bála, že se mi to zalíbí a nebude to jen na rok…na druhou stranu 4 dny bez mámy…to asi nebude pro malýho nejjednodušší, pokud je na tebe zvyklý.
- Citovat
- Upravit
Já bych do toho asi nešla. Na těch půlroku bych se hodně rozmýšlela, ale i tak by mi bylo líto těch dní, kdy bych nemohla denně vidět svoje dítě, co nového se učí a tak. Ale je to i o povaze tvé a tvého dítěte. Já jsem nejvíc spokojená doma, nerada cestuju a rodina je pro mě víc než dobrá práce (tím samozřejmě neodzujuju nikoho, kdo to má jinak).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud víš, že to bez prcka zvládneš a on bez tebe ty 4dny v týdnu také, tak proč ne ![]()
Já osobně bych to nedala, nevidět prcky tak dlouho
ale třeba za nějaké 2-3roky to budu mít jinak, kdoví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem člověk „závislák“ na rodině a navíc si nerada něco komplikuju, tak s mojí povahou bych do toho nešla.
Na druhou stranu chápu, že můžeš nasbírat zkušenosti a navíc vydělat nejakou korunu navíc..Myslím, že pokud rodina souhlasí a jsi přesvědčena o tom, že by jsi odloučení od dítěte zvládla, tak v tom nevidím problém. Pokud by ovšem malý byl v tu dobu u někoho blízkého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych to brala. je to určitě dobrá zkušenost, v životopise to dál bude taky dobře vypadat a pokud máš postaráno dobře o dítě, tak proč ne. a prostě když to nepůjde, tak dáš výpověď. předpokládám, že tam je zkušební doba a v té se uvidí, jak to všechno půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do toho nešla. Jsem také závislá na své rodině. Ale záleží na tobě. Pokud myslíš, že bys to bez syna zvládla a i on bez tebe, tak proč to nezkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych do toho sla, kdyby sla cela rodina se mnou. na takhle dlouho bych od rodiny (ditete) nesla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit