Šly byste do toho - práce v zahraničí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2621
18.6.11 21:17

Šly byste do toho?

Ahoj maminy!
Rýsuje se mi možnost práce v Německu. 4 dny v týdnu práce, 3 dny volno. Jde o finančně velice zajímavou nabídku, ale bohužel je to daleko od hranic, takže čtyři dny mimo domov :-( .
Manžel souhlasí, o syna by bylo dobře postaráno. Momentálně pracuji v Čechách, krátký a dlouhý týden a zvládáme to všichni v pohodě. Malej půjde v září do školky a samozřejmě nevím, jak bude zvládat nástup, jestli nebude často marodit…
Tu práci bych vzala zřejmě jen na půl roku, max. rok, jako takové finanční zpestření :wink: . Šly byste do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
18.6.11 21:20

Ano sla byxh do toho,stoprocentne!drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1626
18.6.11 21:21

Myslím, že seknout s tím můžeš vždycky. Pokud dítko není mamánek,zvládnout se to určitě dá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
18.6.11 21:22

Hama, jdi do toho, doma mas podporu, co vic si muzes prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.6.11 21:25

Oj, tak já budu s opačným názorem, ale i takové jsou třeba. :mrgreen: Já bych do toho nešla, bylo by mi líto těch 4 dnů mimo rodinu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
18.6.11 21:26

asi bych do toho šla, ale dost bych se bála, že se mi to zalíbí a nebude to jen na rok…na druhou stranu 4 dny bez mámy…to asi nebude pro malýho nejjednodušší, pokud je na tebe zvyklý.

• Citovat
  • Upravit
44170
18.6.11 21:27

Ne, nešla, nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
18.6.11 21:28

to si pis ze sla.Nevahala byych ani minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.6.11 21:29

Já bych do toho asi nešla. Na těch půlroku bych se hodně rozmýšlela, ale i tak by mi bylo líto těch dní, kdy bych nemohla denně vidět svoje dítě, co nového se učí a tak. Ale je to i o povaze tvé a tvého dítěte. Já jsem nejvíc spokojená doma, nerada cestuju a rodina je pro mě víc než dobrá práce (tím samozřejmě neodzujuju nikoho, kdo to má jinak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
18.6.11 21:31

Pokud víš, že to bez prcka zvládneš a on bez tebe ty 4dny v týdnu také, tak proč ne :wink:

Já osobně bych to nedala, nevidět prcky tak dlouho :oops: ale třeba za nějaké 2-3roky to budu mít jinak, kdoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.6.11 21:35

Ne,nešla,potřebuju být pořád s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.6.11 21:46

Já jsem člověk „závislák“ na rodině a navíc si nerada něco komplikuju, tak s mojí povahou bych do toho nešla.
Na druhou stranu chápu, že můžeš nasbírat zkušenosti a navíc vydělat nejakou korunu navíc..Myslím, že pokud rodina souhlasí a jsi přesvědčena o tom, že by jsi odloučení od dítěte zvládla, tak v tom nevidím problém. Pokud by ovšem malý byl v tu dobu u někoho blízkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
18.6.11 21:57

já bych to brala. je to určitě dobrá zkušenost, v životopise to dál bude taky dobře vypadat a pokud máš postaráno dobře o dítě, tak proč ne. a prostě když to nepůjde, tak dáš výpověď. předpokládám, že tam je zkušební doba a v té se uvidí, jak to všechno půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
18.6.11 22:03

Já bych do toho nešla. Jsem také závislá na své rodině. Ale záleží na tobě. Pokud myslíš, že bys to bez syna zvládla a i on bez tebe, tak proč to nezkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
18.6.11 22:13

ja bych do toho sla, kdyby sla cela rodina se mnou. na takhle dlouho bych od rodiny (ditete) nesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat