Šly byste do toho - práce v zahraničí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
19.6.11 17:14
Sepishka píše:
Asi bych to vyzkousela nanecisto nez praci vezmes nechavat ho opakovane na par dni na hlidani babicce a uvidis, jak to budete oba snaset.

Tenhle model právě už praktikujeme, dělám krátký - dlouhý týden. Malej to snáší úplně bez problémů a dokonce se mi zdá, že mu to i vyhovuje. Je hodně akční a s každým z nás má jiné zážitky, babičky miluje o tatínkovi samozřejmě ani nemluvím. Spíš se bude stýskat mě. Kdyby má nepřítomnost měla mít jakkoliv neblahý vliv na malýho, samozřejmě balím kufry a okamžitě frčím domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.6.11 17:23
Lizbeth píše:
Ne nešla..za prvé kvůli nízkému věku dítěte a za druhé to cestování..Nevím jestli budeš jezdit autem , nebo vlakem..Ale jestli autem, to toho já jsem odpůrcem - děsí mě kolik je nehod.Pro mě každý dlouhá cesta riskování se životem..
Ale já jsem zřejmě jiná povaha. :mrgreen:Něco jiného by bylo, kdybyste měli existenční problémy, ale takto, ne..

Jezdila bych autem s kolegou a je to jedna z položek na straně „PROČ NE“. Jezdilo by se na noc, cesta trvá pět hodin a taky to beru jako risk.
O existenční problémy nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.6.11 17:31
Taminka píše:
Ahoj
urcite bych do toho sla, mam kamaradku, ktera takhle jezdi z Ostravy daleko za Prahy a zustava tam 3 dny a nemuze si to vynachvalit. :wink:

Jé, ahoj Taminko!
Super, jeden případ z praxe :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.6.11 17:43

Urcite bych to zkusila…pokad se jedna o pul roku tak to zase neni tak strasna doba…a za zkousku nic nedas. rozhodnuti by bylo na tobe jesli by jsi si to pak prodlouzila nebo ne.
Ted pracujes kratkej-dlouhej tejden..takze by se asi moc nezmenilo jen by si byla cele dny pryc a pak zase doma. A pokad manzel neni proti tomu..mas dobre zazemi v babickach tak bych nevahala :-D

Hodne stesti z rozhodovanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
19.6.11 17:45

nesla, bez rodiny bych nevydrzela, to same manzel, radeji bychom odesli vsichni :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2621
19.6.11 17:53
mmonica píše:
nesla, bez rodiny bych nevydrzela, to same manzel, radeji bychom odesli vsichni :lol: :lol: :lol:

Jó, to by bylo ideální. Manžel se odtud ale nehne :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.6.11 17:53
Peetje píše:
Urcite bych to zkusila…pokad se jedna o pul roku tak to zase neni tak strasna doba…a za zkousku nic nedas. rozhodnuti by bylo na tobe jesli by jsi si to pak prodlouzila nebo ne.
Ted pracujes kratkej-dlouhej tejden..takze by se asi moc nezmenilo jen by si byla cele dny pryc a pak zase doma. A pokad manzel neni proti tomu..mas dobre zazemi v babickach tak bych nevahala :-DHodne stesti z rozhodovanim

Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
19.6.11 17:54
Hama píše:
Sepishka píše:
Asi bych to vyzkousela nanecisto nez praci vezmes nechavat ho opakovane na par dni na hlidani babicce a uvidis, jak to budete oba snaset.
Tenhle model právě už praktikujeme, dělám krátký - dlouhý týden. Malej to snáší úplně bez problémů a dokonce se mi zdá, že mu to i vyhovuje. Je hodně akční a s každým z nás má jiné zážitky, babičky miluje o tatínkovi samozřejmě ani nemluvím. Spíš se bude stýskat mě. Kdyby má nepřítomnost měla mít jakkoliv neblahý vliv na malýho, samozřejmě balím kufry a okamžitě frčím domů.

tím pádem bych to neřešila a šla do toho :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 08:25

tak já se za pár dní chystám na pohovor.kde my nabídnou práci v zahraničí na půl roku..(dodávám že manžel by se o nejmladší postaral).Přečetla jsem všechny příspěvky a říkám si že asi budu krkavčí matka když chci odjet na tak dlouho od rodiny..Ale co dělat?práce není-rozeslala jsem spoustu životopisů(dle pokynů firem)ale jen na tento se ozvaly..Teď přemýšlím odjet neodjet toť otázka.Brát podporu s pracáku 2000kč a po půl roce jít zametat ulice.. :(
Tonoucí se stébla chytá..Práci bych ráda vzala v dnešní době noťasů ipadů snad není toto odloučení tak strašné..Jaký názor na to máte vy?Omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
560
13.3.12 08:32

Ja byla 4roky pracovne v anglii vse bylo super,ale uz nikdy vice,mam tu milacka a neodejdu jen proto,abych neprisla o to nejcenejsi,penize s timto nemaji hodnotu..zije se tam krasne,ale za jakou cenu,aby clovek byl od rodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.3.12 08:34

anonymko, mas vice deti? Vyznelo mi to tak jak pises, ze manzel by se o nejmladsi postaral. Ja te neberu jako krkavci matku, rikam si, ze ja bych se snazila vzit dite sebou, ale zalezi hlavne na tom, jak moc si citove spjata s ditetem/detmi. Nekoho desi den bez ditete, nekoho tyden a hodne matek si absolutne nedokaze predstavit byt pul roku bez deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 08:41
Taminka píše:
anonymko, mas vice deti? Vyznelo mi to tak jak pises, ze manzel by se o nejmladsi postaral. Ja te neberu jako krkavci matku, rikam si, ze ja bych se snazila vzit dite sebou, ale zalezi hlavne na tom, jak moc si citove spjata s ditetem/detmi. Nekoho desi den bez ditete, nekoho tyden a hodne matek si absolutne nedokaze predstavit byt pul roku bez deti.

Ano máme více dětí..Tato varianat vzít nejmenší dítě sebou taky padla ale nemůžu při pohovoru vyrukovat s tímto požadavkem-nebo třeba zeptat se ale dodatečně..Citově spjatá jsem(starám se o děti deset let)ale až na malou jsou děti už „velké“a na mamince tolik nevysí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat