Podolí 2019

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.3.19 15:18

Podolí 2019

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na aktuální info o porodnici Podolí. Je to opravdu tak, že manžel je od začátku do konce s Vámi a pokoj je jen pro vás včetně wc a koupelny? Plus ještě, zda se stále platí poplatek za otce u porodu? :D Klidně přidejte i zkušenosti a zda doporučujete či ne :kytka:. Moc díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
11.3.19 15:27

Ja teda rodila v dubnu 2018. :lol: ale takhle to bylo.. teda takhle- praskla mi voda, kontrakce jsem mela, nechali me 6 hodin na rizikovym, pak za mnou prisli a uz se mnou zustali ( mela jsem u porodu mamku a pritele), po dalsich 4 hodinach uz nas presunuli na porodni box a tam uz je opravdu veskery komfort.. jo a platila jsem za oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
11.3.19 16:23

Rodila jsem tam v červnu 2018 a myslím že se od té doby nic nezměnilo. Na porodním pokoji máte k dispozici koupelnu se záchodem (jen pro vás) a manžel tam byl celou dobu se mnou. Jen když mi píchala Dr epidurál,tak ho poslali ven (ale u syna jsem ho neměla, to mi jen něco dali do kapacky a to byl manžel u toho). Co se týká porodu (rodila jsem tam 2×) jinam bych nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.3.19 18:29

A kolik je ten poplatek za doprovod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková