Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja teda rodila v dubnu 2018.
ale takhle to bylo.. teda takhle- praskla mi voda, kontrakce jsem mela, nechali me 6 hodin na rizikovym, pak za mnou prisli a uz se mnou zustali ( mela jsem u porodu mamku a pritele), po dalsich 4 hodinach uz nas presunuli na porodni box a tam uz je opravdu veskery komfort.. jo a platila jsem za oba.
Rodila jsem tam v červnu 2018 a myslím že se od té doby nic nezměnilo. Na porodním pokoji máte k dispozici koupelnu se záchodem (jen pro vás) a manžel tam byl celou dobu se mnou. Jen když mi píchala Dr epidurál,tak ho poslali ven (ale u syna jsem ho neměla, to mi jen něco dali do kapacky a to byl manžel u toho). Co se týká porodu (rodila jsem tam 2×) jinam bych nechtela.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na aktuální info o porodnici Podolí. Je to opravdu tak, že manžel je od začátku do konce s Vámi a pokoj je jen pro vás včetně wc a koupelny? Plus ještě, zda se stále platí poplatek za otce u porodu?
Klidně přidejte i zkušenosti a zda doporučujete či ne
. Moc díky!