Porod v Krči 2019

10651
7.3.19 15:25

@Eldosaurus pokoje jsou v krči opravdu pěkné. Wc se sprchou na pokoji. Porodní boxy mají asi 4 ale jen jeden má sprchu, ostatní mají sprchu na chodbě, ale ta chodba je malinká, takže to není daleko. Doporucuju zajít na prohlídku porodnice. Co se týká gynekologie tak jsem byla velmi spokojená. Jsou tam mladí doktoři, ale to mi nevadilo. Mile sestry v poradnach, čekala jsem max hodku. Jak jsem byla spokojená s gynekologii tak novorozenecke mě dost zklamalo. Hlavně přístup některých sester.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
7.3.19 15:27

Já tam teda rodila před rokem. Ale šestinedělí super, zvláště pro vícerodičku. Ten luxus max dvou lidí a pokoji a vlastní sprcha a wecko k nezaplacení! Šla bych tam znova, i když třeba porodní box byl rozhodně lepší v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.3.19 15:35

Pokoje super. Porod je fajn, když jsi tam sama. Když je plno a před porodem chceš do sprchy, tak když tam budou jiné maminy, tak manžel tam nemůže. Já byla tak nějak spokojená, ale rodila jsem „sama“ a rychle, dožadovala jsem se anestezie a žádnou nedostala,že fakt rodim mi nevěřili. Trochu mi to zavání tím, že ty baby čekají na jinou paní chudáka s porodním plánem „bez chemie“ a na ty si zas naopak smlsnou. Nastrih preventivní nedělali. Bonding bez problémů. Chování sester šlo, ale některé si dost ulehčovali práci. Nikdo vyloženě hnusný nebyl. Parkovat se dá i kousek od areálu zdarma. Blízkost je opravdu důležitá. Původně jsem chtěla Benešov nebo Příbram a když si představím chudáka manžela, jak ještě musí dvě hodiny cestovat za námi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.3.19 15:38

Jinak Podolí se mi líbil ten Box, ve finále jsem na něm byla 20 minut a pak teda s malým 2 hodiny. Ale že mi tím pádem nevadila absence například wc. Zas sem si nedokázala představit to chození do společných sprch někam na konec chodby v Podolí a v tom mě Krc rozhodně nezklamala. A člověk tam tráví třeba 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
7.3.19 15:41

@Bubla_Bučková teď jak odpovídám, pobavila me prezdivam z MVB :D
Ta blizkost mi prijde super v tom, ze si muze jit partner odpocinout a v pripade nutnosti hupsne do auta nebo taxiku a je tam za 10 min :)
Jen me jeste zajima.. ve vedlejsi diskuzi jsem narazila na info, ze partner, pokud nejsem rovnou v porodnim boxu v prvni dobe porodni, nemuze byt pritomen.. jak jste to holky mely? Docela me to jako prvorodicku desi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.3.19 15:52

@Eldosaurus :srdce:

Tam jsem to psala já. No bohužel… :nevim: ono je tam pěkně udělaný i vestibul a tak může čekat tam, manžel nejprve chtěl počkat /spát v autě. Ale ono je to pak vždycky jiné /individuální. Záleží na čase, jestli už tě dají na box, jestli jsou návštěvy. To samé ty porodní sály. Já tam byla sama a manžel se mnou seděl i na záchodě, držel mě ve sprše. Kdyby tam byla jiná mamina, tak mám smůlu a z celého porodu by opravdu zažil jen odjezd do porodnice a závěrečných 20 minut (možná ani to ne, protože k mobilu už bych se nedostala ani ho neudržela v ruce a baby by zřejmě furt tvrdily, že dřív než zítra v poledne to nebude :roll: )a to by nás oba mrzelo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
7.3.19 16:02

Taky se tam chystám rodit. Libi se mi, ze maji hezké prostředí a izby po 1 max 2 s wc a sprchou na pokoji. Partnera bych pri porodu chtela uz od počatku, ale uvidime jak se to vyvine. Jeste si sam neni jisty, jestli to chce absolvovat nebo ne :D Ale preventivne jsem vybrala tak aby ta možnost alespoň byla, když to stihne a budou na to podminky. Navic to mame kousek, jen 2 zastavky metra a bus, tak to nebude mit daleko ani na navstevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
7.3.19 16:45

@Eldosaurus já byla první dobu porodní na pokoji. Muž mohl přijet, ale jen do konce návštěvnich hodin. Sestra mu dokonce sama volala ať přijede a navigovala ho na sál. Na boxu byl pak se mnou a po těch 2 hodinách musel zas pryč a zas až o návštěvnich hodinách. V Krči není hekarna, maminky jsou rovnou na pokojích. Takže se klidně může stát, že tam budeš třeba den po porodu a soupnou ti na pokoj holku, které porod vyvolávají, to je pak asi radost pro obě. Ale ty pokoje jsou fakt pěkné a postele pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková