Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@IssaNei ja rodila pred 4,5 mesici, vaginalne. Za me super pristup, super pece…
@iwa83 co jsem četla ve starších diskusích, tak je prý přístup skvělý, zvlášť, když tam není takový nátřesk jako např. v Podolí (mám to na obě strany cca 35km, tak jsem si vybrala spíš Příbram) a dle všeho, tak po té rekonstrukci to tam vypadá prý opravdu hodně dobře ![]()
@IssaNei jj, po rekonstrukci je to super. Ja si ten luxus moc nevychutnala, pac za 10 minut po příjezdu byla dcera na svete
ale vypada to krasne. Ja se ani jednou esetkala s nicim negativnim. Ani na kontrolach, ani pak na sestinedeli a to jsem rodila ted po druhe. Poprve pred rekonstrukcí. Ja mohu jen doporucit.
Ahoj holky,taky se tam chystam,mam termin 12.4.Jeste nevim,jestli cisar nebo prirozene,to rozhodne az porodnik.Uz jsem se tam byla podivat,kazde pondeli maji prohlidky se stanicni sestrou,a vypadalo to moc dobre,i na personal jsem slysela jen chvalu.Tak budeme verit ![]()
@Anajka82 Za mě personál super, dětské sestry taky. Nadstandardy jsem neviděla, já byla na normál pokoji. A spokojená jsem byla max.
Držím palce ať je to dle vašich předstáv.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.