Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sakota ja jelikoz jsem posera, tak vsechno necham na doktorech prijde mi to ve vsech směrech lepsi prece jen proto jsou to doktoři, moc nerozumim tomu co tady vsude ctu, jak maji maminky porodní plany a co vsechno si neprejou, pro me je hlavní, aby byla mala v poradku a ja taky. Ale každého je to vec, samozdrejme. ![]()
Já mám sice termín 24.6., ale jestli to půjde jako s první, tak porodím až začátkem července. Prve jsem rodila taky v Podolí.
No v podstatě dle recenzí. Porodní boxy super, měla jsem sympatickou PA, ochotná, se vším pomohla, odrodila mě v podstatě ona, doktorka mě přišla jen zkontrolovat a zašít. Vyšli mi vstříc ohledně nástřihu-cvičila jsem s aniballem tak jsem ho nechtěla, trochu jsem se sice trhla, ale druhý den jsem o ničem nevěděla, takže super. Jen se trochu cukali ohledně epidurálu, ale nakonec k mé spokojenosti (rodila jsem vyvolávaně a už to trvalo hodně dlouho, díky tomu epidurálu jsem si odpočinula a konec pak byl fofr).
No a šestinedělí děs. Dvě sprchy na oddělení, většina sester protivných jak osina vítekde (samozřejmě ne všechny, některé byly zlaté), podařilo se jim dokonce na pokoji rozbrečet pětinásobnou matku ohledně kojení, což mluví za vše. Ale to je holt o lidech, přežít se to dalo, tentokrát budu chytřejší a nenechám si do všeho na šestinedělí kecat. Ale za to super prostředí u samotnýho porodu mi to stojí. Navíc jsem z Prahy 11 a v mým termínu v Krči malujou a k Apolináři nechci, tak jsem ani neměla moc na výběr.
@Marfuscha Díky za zprávu. Mně jde právě hlavně o porod, to šestinedělí nějak rozdejchám, hlavně ať porod obě zvládneme…
Holky, od 1.3.2016 je v platnosti nový ceník, zlevnili nám o 200 doprovod u porodu.
Btw, jak byste chápaly definici u Etonoxu,,jedno použití během spontánního porodu " - jako pětikilo za jedno nadechnutí?
To mi přijde dost ujetý…jinak bych o tom asi celkem vážně uvažovala…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.