Podolí červenec 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10425
8.3.16 18:33

Podolí červenec 2016

Ahoj, je tady někdo (určitě jo :)), kdo je registrovaný k porodu do Podolí někdy v červenci? Byla by sranda se tam potkat s někým, koho,,znám" odsud… A můžem pokecat o očekáváních, přípravách a takových věcech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
8.3.16 18:43

@sakota ahoj ja mam termin 11.7 a rodit budu v podoli :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.3.16 18:52

Ahoj, ja rodim v Podoli. Termin mam 8.7. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.3.16 18:53

A chystate se tam na predporodni kurz, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.3.16 18:54

A mate tam i doktora a docházíte tam i do poradny? Nebo tam jen rodite? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.3.16 18:55

Asi ne ja bydlim v nemecku tak uz nevim jak bych to zvládala, staci, ze tam dojizdim do poradny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.3.16 18:56

Ja tam budu jenom rodit, doktora mam jinde. Tak jsem zvedava, na jednu stranu je to nejlip hodnocena porodnice prazska, na druhou je to tam asi dost jak na bezicim pasu… tak doufaaaam, ze chytnu nejaky dobry personal zrovna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.3.16 18:58

@Gweopanda Ty jo, a proc dojizdis do Cech? V Nemecku je spatne porodnictvi, nebo kvuli rodine tady? (no offence, jen me to zajima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.3.16 19:05

@sakota Protoze, tam pracuje moje tchyne a jeste neumim tak dobre nemecky a necítila bych se tady dobre, kdyz jim skoro nerozumim, jsme v nemecku jen rok a ja pri praci používala jen anglictinu. A manzel by nezvládl byt u porodu a ona tam bude celou dobu se mnou tak si budu jistější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.3.16 19:06

@Gweopanda Jasny, tak to pak chapu uplne. :)) A tchyne pracuje primo v UPMD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.3.16 19:10

Jojo je instrumentarka na sále pri různých gynekologickch operaci a u císařských řezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.3.16 19:31

No tak to mas uplne super. :) A planujete nektera zkusit uhnat nadstandart, nebo prezijete mistni sestinedeli (ktere tedy podle vsech dostupnych zdroju nic moc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.3.16 19:32

Ja tam budu jen rodit. A chodit aamozrejme do poradny.
Na predporodni kurz asi nepujdu. Preci jen jsem uz druhorodicka, tak si myslim, ze to dam na prvni dobrou :D.
Ale nedavno tam rodila svageova a moc se mi libily ty porodni boxy.Tak se tam moc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.3.16 19:34
@sakota píše:
No tak to mas uplne super. :) A planujete nektera zkusit uhnat nadstandart, nebo prezijete mistni sestinedeli (ktere tedy podle vsech dostupnych zdroju nic moc)

Ono to sesrinedeli je naprd asi vsude. Prvni jsem rodila na Bulovce.Asi budu letos setrir a preziju to. Stejne, jako poprve.Ty 3 dny vydrzim a pak do pohodli domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.3.16 19:40

Ja to planuju podobne, pro me je dulezity porod (a to by snad podle vsech dostupnych info melo byt v Podoli dobre) a zbytek se prezije. :) Ja se jako nepolibena prvorodicka na kurz chystam, ale az za dlooouho… Planujes si psat porodni plan, nebo to nechat na doktorech a PA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková