Porod císařem Děčín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
530
29.2.16 00:45

Porod císařem Děčín

Ahoj maminky :mavam:

najde se tu nějaká, co bude rodit nebo rodila v Děčíně císařským řezem? :roll: Mám za sebou jeden porod, který byl ukončen akutní sekcí a teď mě to čeká plánovaně a ráda bych znala názory těch, které si tím prošli a nebo sdílela obavy s těmi, které to čeká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
29.2.16 01:23

Císařský řez 11/2015

Ahoj, já v Děčíně rodila neplánovaně císařským řezem teď v listopadu. Kamarádka ten samý den plánovaně, protože se jí miminko neotočilo a nechtěla riskovat porod dnem pánevním. Jakékoliv dotazy ti ráda zodpovím nebo přepošlu jí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
29.2.16 14:15

@covergirl Tak to jsem moc rád, že jsem někoho našla :kytka: Zajímalo by mě, jak to tu funguje, protože mi vlastně jen strčili hromadu papírů a nic víc nevím a dozvím se to až v den porodu po sezení s doktorem a anesteziologem. A trochu mě to děsí :zed: Nevím jestli můžu mít přítele u porodu, jestli je lepší celkové nebo částečné znecitlivění a jestli mi tu dají po císaři miminko hned nebo jestli ho uvidím, až po těch x hodinách :nevim: Pokud je celková anestezie, tak mimčo dostane přítel na tělo nebo jde někam do inkuboše? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.2.16 21:01

SC Děčín

Cituji zprávu od kamarádky, která šla také plánovaně: „Den pred planovanym cisarem jsem byla u anesteziolozky a ta mi rekla uplne vsechno, strasne ochotna a vstricna. Partner u porodu na sale nebyl, jen v te male mistnosti pred a kdyz se malá narodila, hned ho hnali tam, kde ji umyvali, merili, vazili, aby fotil. Zabalili, dali na 20 vterin do ruky a hned bezeli za mnou, kde mi ji jen ukazali. A zpet prinesli partnerovi, aby s ni chvilku byl. A koukala jsem na cas fotek a prinesli mi ji za dve hodky na prisati. Anestezii jsem mela castecnou.“..Já měla to stejné, jen ji prý partnerovi nedali do ruky, byl u ní, fotil atd., ale nepamatuje si, že by ji choval. Podle mě ano, dělají to automaticky, ale byl ve stresu, bál se o nás, tak to podle mě nevnímal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.2.16 21:11

Pokračování

Rodila jsem v 17 hod, před spaním mi ji přinesli na přisátí, ráno myslím znovu, do své péče jsem ji dostala ve 12 hod, nabízeli později, ale já ji chtěla co nejdříve. Jizva pak bolí, budeš chodit pomalu, ale ta euforie z miminka je tak velká, že člověk necítí žádnou bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková