Podolí - informační prohlídky?

464
17.3.07 13:49

Podolí - informační prohlídky?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli existují nějaké „informační“ prohlídky v porodnici v Praze Podolí. Nejde mi o předporodní kurzy - ty už nechci, jsem druhorodička. Ale chtěla bych se tam podívat než tam přijedu „naostro“ rodit. Děkuji za info. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5555
17.3.07 16:33

Zizo, před dvěma rokama byly a myslím, že i teď. Najdi si v tel. seznamu číslo na porodnici, nech se přepojit z centrály k sestrám a tam ti řeknou.
Trvalo to asi hodinu, byla v tom i prohlídka sálů. Maličká info přednáška o tom, co u nich lze a nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.3.07 16:38

Ahoj,
rodila jsem tam v prosinci, byla jsem tedy na předporodním kurzu, ale je možné se objednat jen na prohlídku sálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
17.3.07 17:48

Ahojky,
jasně, že ano, je to každé pondělí a středu od 11 hodin a není nutné se ani nějak objednávat, prostě příjdeš. Je to 2. patro a na dveřích je napsáno: Příprava páru k porodu. Nic to nestojí a je to tak na půl hodiny, je tam PA a laktační sestřička. Spíš je tam hodně prostor pro dotazy a pak, pokud to jde i prohlídka sálů. Podolí doporučuji. Přesně před týdnem se mi tam narodil Mireček a personál bych ohodnotila jedničkou s hvězdičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková