Musím se do Motola objednat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
25.1.07 08:13

Musím se do Motola objednat?

Ahoj holky, včera jsem byla u doktora a trochu jsme se neshodli na místě, kde chci rodit. On mě chtěl poslat do Thomayerky a já chci rodit v Motole, protože jsem tam rodila i poprvé. Ve dvacátém týdnu mám jít do Motola na ultrazvuk a doktor mi řekl, že se tam nejdřív musím zavolat a objednat se 8O . Je to pro mě novinka, při prvním těhu jsem se tam neobjednávala a vzali mě bez problémů. Je tohle nějaká novinka? Opravdu se tam musím objednávat, jak to tam teďka vlastně chodí? Já tam od porodu nebyla :? , takže mi pomůže každá informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
25.1.07 08:56

Terko já tam rodila v 9/04 a do Motola na UZV jsem se objednávala od začátku těhu. Zeptají se tě, v kolikátém jsi týdnu a podle toho tě objednají.

Tak pokud se nic nezměnilo…

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.1.07 13:08

Urcite je lepsi na UZ se objednat. Vezmou i neobjednane, ale ty prijdou na radu az po objednanych. A i tak to dost dlouho trva. A je lepsi volat treba 2 mesice predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.07 13:55

Moc děkuji za odpovědi, já se tam fakt nikdy neobjednávala :? . A neměly by jste náhodou telefon, na který se mám objednat? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7584
25.1.07 17:29

Ja vim, ze 224431111 je centrala a tam bych chtela asi gynekologii ultrazvuk. nebo poradit cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.1.07 14:48

Ale když chci v Motole „jen“ rodit, tak se tam objednávat nemusím, že ne? Takto se objednává jen do Podolí a k Apolináři (pokud vím).
Jinak mi UZ dělá můj gynekolog u sebe v ordinaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
26.1.07 16:17

Raketko nemusíš se tam registrovat. Ale měla bys tam radši chodit na konci těhu do poradny.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.3.07 16:12

Gabi
a k tomu se mám dopracovat jak, abych na konci těhu chodila do poradny do Motola? :oops:
Nějak nevím, jak a kde a kdy si o to říct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.3.07 16:22

Raketko tuším kolem 34-36týdne si tam zavolat a objednaj si tě. Možná dřív? Nejlepší tam je zavolat a zeptat se, třeba se to za těch pár let změnilo.

Mě dr jen napsala papír, já se tam objednala a šla tam. Já šla dýl, protože tam maj dost lidí a protože moje dr v tý porodnici dělá (chodím k ní do soukromé, ale dělá i tam), tak mě asi do 37-38týdne dělala normálně v soukromé ordinaci a teprv pak mě tam poslala - a vlastně jsem tam chodila k ní taky.

Ale nejlepší si je tam zavolat a optat se, jak přesně to chodí teď. A info sem hoď, doufám, že tak za rok tam půjdu zas;)

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.3.07 09:09

Ahoj Raketko,
já byla včera v Motole na 20. týdnu UTZ, požádala jsem svého gynekologa, aby mě poslal tam, že tam chci rodit. A pan doktor v Motole mi udělal ultrazvuk a řekl mi, že jestli chci rodit u nich tak se tam musím objednat na UTZ 30. týden (objednávat už 5 týdnů dopředu) a pak mi gynekolog napíše žádanku na Motolskou poradnu. Takže předpokládám, že když tam zavolám v tom 25. týdnu na objednání UTZ, tak oni už vědí, že u nich chci rodit.
Promiň, píšu to trochu zkomoleně :oops: , jdu k doktorovi, tak spěchám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.3.07 15:37

No tak to je blbé … já jsem už 29tt :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.7.07 10:23

Jak dopadl porod v Motole a jak je to s tim objednavanim?

Ahoj Raketko,

jak dopadl porod v Motole, bylo to v pohode? Chci tam take rodit a jsem ted ve 27tt. Odhodlavam se zavolat tam do poradny, nevim zda muzu sama, ci se tam mam nechat poslat svym gynekologem. Moc se mu nelibi ze tam chci rodit, ale mam to nejbliz.

Miminkum zdar :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.8.07 12:33

nevíte jak je to teď v motole - já tam volala tak v pátém týdnu že bych tam chtěla rodit a řekli mi že stačí se přihlásit měsíc před porodem, ale teď jsem četla že mají docela plno???

• Citovat
  • Upravit
6545
18.8.07 12:47

Re: Jak dopadl porod v Motole a jak je to s tim objednavanim

badela píše:
Ahoj Raketko,

jak dopadl porod v Motole, bylo to v pohode? Chci tam take rodit a jsem ted ve 27tt. Odhodlavam se zavolat tam do poradny, nevim zda muzu sama, ci se tam mam nechat poslat svym gynekologem. Moc se mu nelibi ze tam chci rodit, ale mam to nejbliz.

Miminkum zdar :D !

To by mě zajímalo, co mu vadí na tom, že tam chceš rodit?

Jinak na www.fnmotol.cz je telefon přímo na poradnu (přes gynekologickou část), zavoláš tam a objednáš se. Doporučení od doktora mám za to netřeba. Ale zavolej a optej se. Myslím, že času je zatím dost…

V Motole je sice nával, ale registrace pořád nezavedli. Stejně jako v Podolí, kde můžeš být stokrát registrovaná, se ti může stát, že budou mít Stop Stav (nebo malování - květen - listopad) a pak by tě mohli poslat jinam (pokud nejsi výrazně pokročená).

Já jestli se nepletu, tak jeden týden mi dr řekla za týden se objednejte do poradny, tak jsem zavolala, kdy mam přijít a za ten týden jsem šla…jen se tam obrnit trpělivostí, někdy to tam trvá:D (kde ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.9.07 22:36

Ahoj Badelo, nevím,jestli už není pozdě, ale do Motola se registrovat předem nemusíš. Rodila jsem tam v dubnu 2006 a ted jsem si tam volala tenhle týden, protože mám termín 26.12.. Řekl ti tvůj gynekolog, proč nechce abys tam rodila? Mě naopka dr motolo doporučovala jako porodnici s nejlepší péčí, např. oproti již zminovanýmu Podolí.
Já tam byla spokojená naprosto se vším a ted jsem ani nepřemýšlela nad jinou porodnicí.

Tak držím palce a přeju pohodový porod. R.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková