Porodnice Slaný

5
19.8.06 10:51

Porodnice SLANÝ

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s porodem v porodnici Slaný? Prosím,napište mi vaše zkušenosti. Děkuji. Lucka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
21.8.06 14:09

Ahoj Lucko,
tak já mám. Zkušenost vesměs dobrá, až na velmi špatnou a nepříjemnou porodní asistentku u porodu. Ale to byla asi náhoda. Měla jsem nadstandard, což vřele doporučuji, ale jinak jsou tam všechny pokoje rooming in a jsou po dvou nebo po třech, což je taky v pohodě. Doporučuji mít hodně načteno o kojení, protože záleží na jakou narazíš sestru, některá nemá zájem tě to naučit.
Pokud budeš mít další dotazy, napiš klidně SZ.
Druhé dítě budu rodit taky ve Slaným.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.9.06 17:41

xxx

:cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.06 14:48

ja jsem se tam prosim narodila :P

• Citovat
  • Upravit
28414
4.1.07 13:24

Nevím, jestli nepíšu svoji odpoveď pozdě a mimi už není dávno na světě. Já rodila syna ve Slaným, a byla jsem celkem spokojená. Porodní asistenky a dětský sestry byly celkem v pohodě, taky jsem ale narazila na nabručený. Lékaři naprosto super, příjemný, milý…Horší už jsou ale sprchy, wc je dobré. Porodní sály mají dva, jeden nový, druhý starší. Popisuju dobu mého porodu, teď nevím, jesli se tam něco změnilo…
Pa, Jana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.11 11:25

Tak mě velice překvapilo, že mi ve Slaném řekli, že se tam nemusím registrovat na porod tak strašně dopředu jako v pražských porodnicích. Gynekoložka mi řekla, že mám poslední dny na to se registrovat (jsem ve 12. týdnu :-))))) a tam mi řekli, že nemusim vůbec, to mi příjde jako velká výhoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.4.11 15:25

Ahoj. Já sice s touto porodnicí zkušenost nemám, ale chodí semnou na pásy paní která tam naposled rodila a prý už víckrát ne…prý hrozný přístup, hygiena a něco říkala krz koupání mimča,že se chodí do nějaké jedné místnosti či co…detaily nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková