Rodíme v Benešově u Prahy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1748
17.1.06 14:55

Rodíme v Benešově u Prahy

ahojky maminy,

za pár týdnů se chystá vylodění mého prvního mimíska. rozhodla jsem se rodit v Benešovské porodnici. již jsme se tam s manžou byli podívat a nadchlo nás prostředí porodnice i lidé v ní.

chtěla jsem se poptat, zda na e-mimču není náhodou nějaká mamina nebo maminy, které porod v Bebešovské porodnici absolovaly. prosím jestli zde jste, napište mi vaše zkušenosti z této prodnice.

děkuji moc za info :wink:

Jitulinda a Mišánek z únorňátek a březňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
27.1.06 18:31

Ahojky :) podrobnější informace najdeš na www.aperio.cz....jsou tam výpovědi maminek o konkrétní porodnici a Benešov je mezi nimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.4.07 20:06

Halo halo - je tu někdo, kdo rodil v poslední době v Benešově? :D
Prosila bych aktuální info, jak to tam teď vypadá a chodí :D
Děkujii ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.5.07 14:10

Tak už jsem se tam byla sama podívat a vypadá to moc pěkně … rovnou jsem se tam zaregistrovala a od příštího týdne tam budu docházet do poradny.
Tak snad jsem vybrala dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
29.5.07 19:48

Raketko já nakonec loni v Benešově rodila a byla jsem moc spokojená :-) měla jsem vyvolávaný porod a ani moc rychle nepostupoval, ale péče Dr. i PA byla suprová. i šestinedělí bylo parádní

určo jsi udělala dobře, když jsi se v Benešově zaregistrovala. líbilo se mi, že je to malá porodnice a je tam klid a pohoda.

držíme pěsti, aby tvůj porod v BN porodnici proběhl rychle a bez komplikací a ty jsi si mohla užívat miminka

Jitul a Mišák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.9.07 23:57

27.5. 2007 se mi v Benešově narodila www.Deniska.cz
Měla 2,65 kg.
Byl to porod KP.
Porodník: Josef Posejpal
PA: Jana Hlaváčková

Vše bylo super, krásné, úžasné a do Benešova bych jezdila rodit klidně každý měsíc :D

Porod je možno shlédnout na http://youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková