Rodíte v Přerově?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1265
7.5.06 07:04

Rodite v Přerově????

cau holky,je tu vubec nekdo je z Prerova?ja se sem prave pristehovala a v srpnu mam termin porodu.Budu rodit tady v Prerove je tu nekdo takovej kdo tam take planuje rodit??piste plis 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1168
7.5.06 08:58

Ahoj Miselinko,

já jsem v Přerově rodila v březnu 2005, a i když spousta mamin neměla zrovna dobré zkušenosti s přerovskou porodnicí, já nemám žádné výhrady. Můžeš si přečíst můj popis v Porodech. Jmenuje se to proč jít rodit do Přerova. Aspoň budeš mít trošku přehled, co tě čeká. jsou tam i nějaké komentáře…
Měj se krásně a přeji pohodové těhotenství a rychlý porod.
Julie s Bertíkem 13 a půl měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.5.06 08:59

Cauky, tak já rodila v Přerově už dvakrát a můžu říct, že jsem nad míru spokojená. Vždy to bylo už v nové porodnici. Prostředí krásné, sestřičky ochotné-vždy ze vším poradí. Kdyby tě zajímalo něco více, klidně ti poradím. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 09:09

aha ja se prave bala hlavne toho personalu tam se da rodit pouze na porodni koze ze?Chtela jsem skusit porod do vody ale pree tady nikdy v okoli se to neprovadi.Tak nevim no.Kdyby se tu objevil jeste nejaka tehule z Prerova tak by to bylo fakt super.Fakt tu nikoho neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.5.06 09:30

Personál i lékaři jsou velmi vstřícní, i když normálně se rodí na polohovacím lůžku z nohama nahoře, tak můžeš rodit i jinak. Ale je potřeba si to pořádně rozmyslet a co nejdříve před porodem o tom lékaře informovat, aby se na to mohli připravit. Pokud vím , tak porod do vody tady v Přerově byl zatím jeden. Psalo se o tom i v místních novinách. Primář byl překvapen, jak to šlo v pohodě a v rozhovoru říkal, že se nebrání novinkám, ale že bohužel nemají praxi. Mám pocit, že maminka tehdá psala, že byla taky spokojená a ráda, že vyhověly jejímu přání rodit do vody.Takže si myslí, že to vše záleží na domluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:08

aha tak ja se na to skusim zeptat tak uvidime ale zas kdyz nemaji praxi tak bych nerada nejak riskovala,Kde berete takove krasne metriky?taky bych takovy chtela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:09

aha tak ja se na to skusim zeptat tak uvidime ale zas kdyz nemaji praxi tak bych nerada nejak riskovala,Kde berete takove krasne metriky?taky bych takovy chtela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.5.06 22:55

já taky rodila v Přerově a až na nějaké drobnosti to šlo, a že jsem rodila na koze mi bylo nakonec jedno, hlavně že to bylo :-)) ale nohy jsem měla dole..jsou to křesla polohovací..Myslím že na požádání by svolili i k jiné poloze i k tomu porodu do vody..
A ohledně metříků - klikni na odkaz na kterémkoli metříku a budeš na stránce kde se metříky „vyrábí“ , návod na přidání metříku najdeš někde v diskuzích - zkus pohledat téma jako metřík, přímka a pod :-)
dobrou noc :-)
 Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
8.5.06 11:14

návod na udělání metříku je třeba tady :

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.5.06 13:48

Ahoj holky, jsem taky z Přerova. Mám ale jiný problém než vy. My se nějak miminka nemůže dočkat. Snažíme se už 4 roky. Je tady někdo s podobným problémem jako já?
Jinak všem maminkám a nastávajícím maminkám přeju hodně štěstíčka a pro miminka zdraví, protože i když se to přeje vždycky a vypadá to jako jen nějaká formalita, je to to nejdůležitější. Tak se mějte moc krásně.
O přerovské porodnici jsem slyšela celkem chválu. ono každý říká něco jinýho, záleží, kdo ho rodil a jak se celej porod probíhal. Ale prostředí porodnice je moc pěkný, není to tak dlouho, co se celá budova postavila. Takže všechno je tam skoro nový.
TAk se mějte moc krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.5.06 14:03

AHoj Miselinko,

my jsme od Hranic a protože nám tu zrušili porodnici měla jsem si vybrat Valašské Meziříčí nebo Přerov - vybrala jsem Přerov. A příště ho mám zase v plánu :-) Je to tam bezva zařízené, v pátek bývá takový jakoby den otevřených dveří, kde si můžeš vše prohlédnout a zeptat se. Rodila jsem v červnu 2004 a byla jsem spokojená až na nějaké maličkosti.
Zkus se spojit s místní porodní asistenstkou Evou Jaremejkovou, pořádá cvičení a kurzy pro těhotné v Hranicích i v Přerově (je z Přerova) a má spoustu zkušeností posbíraných od maminek. V porodnici i doma nás také navštívila a poradila i po porudu.
Rodila jsem také na té „koze“ a příště si ji vyberu nejspíš také.

Přeju dobrý výběr a hezký a rychlý porod

Mája (a Zuzanka-skoro 2 roky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.5.06 07:07

Maja-80-Maji v patek tam byvaj dna otevrenych dverich to bych se sla urcite rada mrknout a nevis prosim te od kdy do kdy to je?A to se muzes kouknou treba i na ten poradni sal? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.6.06 21:06

Porod v Přerově

Ahoj všetci,

tak hlásim, že aj ja sa chystám rodiť v Přerove. Sme z okolia Hraníc, takže je to blízko. Ale hlavne som počula samé dobré správy o porodnici v Přerově.
Termín som mala 31/05/2006. Čakáme a čakáme a po kontrola včera podľa p. primára zo Přerova ešte čakať budeme. ( inak - zdá sa to byť sympatický pán.)
Rozhodne doporučujem privátnu porodnú asistentku Evu Jaremejkovú. Chodila som k nej do kurzu a na cvičenie. Kontakt dodám, ak by bol záujem.
Tak maminy - pokecáme ?
 Niké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková