Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
to anonymní: ráda Ti odpovím, ale proč jsi anonymní? jak si to mám vysvětlit?
to anonymní: ráda Ti odpovím, ale proč jsi anonymní? jak si to mám vysvětlit?
nat77 píše:
Já rodila u Apolináře. Jediné, co mě zajímalo, aby bylo v pořádku dítě, v péči těch nejlepších odborníků a to tedy sakra bylo. Na zbytek prdím, protože není důležitý! Pokud je vše OK, tak 4 dny vydrží každá ženská. Tudíž Apolinář SUPER!!! A šla bych tam znovu.
NAT77 napsala jsi to zcela výstižně souhlasím s tebou. U Apolináře jsem rodila 2× a nedám na ně dopustit. Byla jsem spokojená na MAXIMUM!!!!!!
Já porod 06/06 Podolí.
Vybírala jsem také mezi Podolím a Apolinářem. Rozhodnutí pro Podolí padlo nakonec kvůli těmto rozdílům:
Jinak myslím, že úrovní péče a dobornosti jsou tyto porodnice na stejně vysoké úrovni.
Zajimave tema:D taky ho musim zacit resit:) Ale vidim to znovu na Podoli
Rodila jsem v prosinci v Podoli. Rozhodla jsem se, protoz e jsem tam jako studentka na detskou sestru chodila na praxi a trochu to tam znala.
Jak pise Prezidentka, po vstupnim vysetreni jsme sli hned na porodni pokoj v 10 hod rano. Porodila jsem ve 21:16, PA super, anesteziolozka na epidural take, doktorku jsem videla az na siti a take fajn. V pul sedme se meni sluzby a nakonec mne rodila moje spoluzacka, ktere mi moc pomohla a jsem ji za to moc vdecna. Po porodu jidlo, kava, caj a dzus pro mne a manzela. Na pokoj jsem jela kolem pulnoci.
Sestinedeli P4, sestricky a lekarky super, pokoj pro 3 maminky, moc jsem toho nenaspala, protoze miminka tam plakala a brzy rano vizita. Starsi vybaveni pokoje a trosku pruvan. Sprchy a WC na chodbe, ciste, zadna plisen, jak se nekdy pise, zadne fronty. Nastesti wc a sprcha hned naproti pokoji.Navstevy myslim 15-16 na pokoji a 15-18 na chodbe.
Po prvni noci jsem se dostala na nadstandart na P2, super jako na hotelu, sestricky a lekarky super, i pani co rozvazela jidlo, ukizecky a rehabilitacni. Vsichni klepali, nez vstoupili. Navstevy kdykoli, moznost prespani partnera, vlastni klic.100% spokojenost i kdyz to stalo dost, byli jsme tam tyden, maleho svitily kvuli zloutence. Celkove to stalo za ty penize i stani fronty od 5 rano na registraci. Jestli budu jeste jednou rodit - tak opet v Podoli. ![]()
Jednoznačně Apolinář! Výborná neonatologie a myšlenka, že nejdu do hotelu, ale rodit mě odprostilo od některých pro mě nepodstatných věcí jako jsou společné toalety ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Myslím doktorku.