Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli upřednostňujete spíše podpatky nebo tenisky. Já nosím podpatky, tenisky jenom na sport, teď v zimě mám kozačky s podpatkem, ale přes léto nosím hlavně klíny. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše názory.
Podpatky diky me zborcene klenbe a ploche noze uplne tabu. U lodicek dam max 4cm a stejne si je musim pod stolem vyzouvat.
Podpatky mám ráda, jsem prcek s krátkýma nohama, ale většinou je nosím jen do práce nebo když jdu někam do společnosti. Ono jsou taky tenisky a tenisky. Běžecký ani turistický bych si na sebe mimo běh a turistiku nevzala, stejně tak nepůjdu venčit psa na pole v bílých teniskách…
Podle příležitosti. Podpatky mám ráda, ale když vím, ze budu půl dne běhat po městě, vezmu si bez. Na společenské chvíle, pracovní schůze apod. bych zase nešla v teniskách.
Proc te to zajima? Proc chces vedet, jake boty maji v oblibe diskuterky na EM?
Editovano.
Příspěvek upraven 04.11.22 v 11:55
No přece důchodky.
@My Melody píše:
Az me jednoho dne zacnou bolit nohy, netusim co budu nosit …
Tak asi podle ostatního oblečení a příležitosti, ne? Když jdu na túru, beru pohorky, na lítačku po městě, kdy musím obrazit dost obchodů a třeba ještě úřad, tak placatý boty, a k sukním, šatům nebo slušnějším kalhotám podpatky
placatý boty se mi primárně nelíběj, ale nebudu lítat kilometry po kočičích hlavách v lodičkách, tak drsná nejsem ![]()
Nosím barefoot, takže podpatky vůbec.
Mám jedny kožené „střevíčky“ na malém podpatku od Riekera, ve kterých jsem schopná pár hodin vydržet, když to situace bezpodmínečně vyžaduje, jinak točím tenisky, tenisky a tenisky, v létě ručně pletené sandálky a nebo bosky ![]()
Ráda bych nosila podpatky a byla vyšší než mnoho mužů včetně mého, ale co vypukl covid a následně home office a namísto města a kanceláří jsme začali běhat do polí a lesů, tak bohužel zahálí.
Tak já nosím prakticky jen tenisky. párkrát jsme měl pantofle na menším klínku, když jsem potřeboval rychle něco odnést do auta a nemohl jsme najít svoje pantofle a kozačky na podpatku jsem měl jen jednou, když jsme šel na maškarním za zdravotní sestřičku… ![]()
Jinak miluju na ženách podpatky, když v nich opravdu umí chodit a využít ty přednosti. Ale zase samozřejmě jde o to k jaké příležitosti. Holku co by si brala podpatky při prochajdě na kopec bych si myslel svoje.
@Nicole 1234 píše:
95 % bez podpatku, jelikož jsem celkem vysoká a není mi to příjemné být vyšší než většina chlapů v mém okolí
Ano mam to podobne. Posledni milenec měl 170 ![]()
@Thomassss píše:
Nedávno ses ptala na náušnice, pak na sukně, teď na botyMě by zase zajímalo, co tě k těmto otázkám vede
Tohle mě napadá pokaždé, když tu někdo dává otázky typu „jak to máte vy ostatní“. Představuju si, jak takový člověk má na každého složku a do ní postupně dopisuje další poznatky
Potom může přijít do konfliktů připraven jako kdysi Babiš, když přišel s několika velkými svazky se slovy „o vás tu také něco mám“ směrem k oponentovi ![]()
@rmot napadá mě několik variant:
1. má doma chlapa, co má furt problém a chce mu dát široký vzorek žen, že není jediná, kdo nosí vysoké podpatky i k popelnicím/sukni i na Sněžku a ten i onen typ náušnic
2. potřebuje se utvrdit, že je jediná, která to tak má, protože si zakládá na tom, že je hvězda ![]()
3. zaměstnankyně reklamní agentury a hledá správná témata na nové bannery ![]()
@rmot píše:
Tohle mě napadá pokaždé, když tu někdo dává otázky typu „jak to máte vy ostatní“. Představuju si, jak takový člověk má na každého složku a do ní postupně dopisuje další poznatkyPotom může přijít do konfliktů připraven jako kdysi Babiš, když přišel s několika velkými svazky se slovy „o vás tu také něco mám“ směrem k oponentovi
Mně to právě přijde zvláštní
Nebo třeba jí/ho tady zajímá jen konkrétní uživatel/ka a předpokládá, že do té diskuze napíše ![]()
@Thomassss píše:
Mně to právě přijde zvláštníNebo třeba jí/ho tady zajímá jen konkrétní uživatel/ka a předpokládá, že do té diskuze napíše