Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli upřednostňujete spíše podpatky nebo tenisky. Já nosím podpatky, tenisky jenom na sport, teď v zimě mám kozačky s podpatkem, ale přes léto nosím hlavně klíny. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše názory.
Tenisky nebo boty bez podpatku. Ty jen velmi výjimečně. Mám ráda své nohy a záda.
95 % bez podpatku, jelikož jsem celkem vysoká a není mi to příjemné být vyšší než většina chlapů v mém okolí ![]()
A nic mezi tím se nenabízí?
Já nosím ráda kožené polobotky, teď kožené kotníkové boty, ale bez podpatku, jsem vysoká až dost.
Nosím boty bez podpatku, zdraví mi je přednější než krása. Podpatek jen na ples.
Já bych dřív „běžecké boty“ jinam než na sport nevytáhla.
Po třicítce nosím nějaký druh tenisek každý den.
Pořád mám haldu „lepších“ bot, včetně vyšších podpatků, ale vím, že je budu do budoucna zásadně redukovat.
Nosím boty bez podpatku, podpatky jen výjimečně - letos jsem je třeba ještě na nohu nevzala. Klíny mi přijdou vyloženě ošklivé, takže ty v mém botníku nemají vůbec místo.
Převážně na klinínku. Nebo vysoké kozačky. Pár tenisek a balerínek mám ale já se cítím lépe na podpatku.
Podpatky nenosím vůbec. I na své svatbě jsem měla baleríny
Neumím v nich chodit a hned mě bolí nohy. Nejčastěji tahám botasky
Mám tři malé děti, tak volím pohodlí.
Tenisky, kdykoliv kamkoliv, i na svatbě sem měla tenisky místo lodiček
mám v botníku pár bot na podpatku a je to děsně nepraktické
i když možná je to tím, že posledních 7 let lítám kolem dětí a na podpatkach jim nestačím ![]()
Každý den podpatky, primárně lodičky. Nicméně třeba na cestu do MHD mám baleríny a často se přezuji. Na zimu jsem vybavena, mám šestery nebo sedmery boty na podpatku.
Botasky mám na venčení psů a chůzi do nejbližšího obchodu. Chodím v lodičkách i do Makra, většinou tam totiž jedu z nějakého jednání.
Nedávno ses ptala na náušnice, pak na sukně, teď na boty
Mě by zase zajímalo, co tě k těmto otázkám vede ![]()
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli upřednostňujete spíše podpatky nebo tenisky. Já nosím podpatky, tenisky jenom na sport, teď v zimě mám kozačky s podpatkem, ale přes léto nosím hlavně klíny. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše názory.
Ani jedno. Nejlépe mi je v kožených polobotkách a v létě v sandálích. Klíny, to bych nikam nedošla.
Já přešla už prakticky komplet na barefoot obuv, takže podpatky vůbec. Měřím tedy 179 cm, takže ani před mou BF „érou“ jsem podpatkům nikdy moc nedala a nosila jsem je v podstatě jen na plesy. Podpatky bych nevyužila ani v pracovním životě - v kanceláři chodím v balerínkách a do terénu (stavby) to chce pořádný boty ![]()