Podpatky vs tenisky

64
4.11.22 10:06

Podpatky vs tenisky

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli upřednostňujete spíše podpatky nebo tenisky. Já nosím podpatky, tenisky jenom na sport, teď v zimě mám kozačky s podpatkem, ale přes léto nosím hlavně klíny. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37026
4.11.22 10:07

Tenisky nebo boty bez podpatku. Ty jen velmi výjimečně. Mám ráda své nohy a záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
4.11.22 10:18

95 % bez podpatku, jelikož jsem celkem vysoká a není mi to příjemné být vyšší než většina chlapů v mém okolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.11.22 10:20

Rozhodující je stejně jen délka sukně.

• Citovat
  • Upravit
6687
4.11.22 10:21

A nic mezi tím se nenabízí? :nevim: Já nosím ráda kožené polobotky, teď kožené kotníkové boty, ale bez podpatku, jsem vysoká až dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.11.22 10:23

Nosím boty bez podpatku, zdraví mi je přednější než krása. Podpatek jen na ples.

• Citovat
  • Upravit
4928
4.11.22 10:24

Já bych dřív „běžecké boty“ jinam než na sport nevytáhla.
Po třicítce nosím nějaký druh tenisek každý den. :nevim: Pořád mám haldu „lepších“ bot, včetně vyšších podpatků, ale vím, že je budu do budoucna zásadně redukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 10:27

Nosím boty bez podpatku, podpatky jen výjimečně - letos jsem je třeba ještě na nohu nevzala. Klíny mi přijdou vyloženě ošklivé, takže ty v mém botníku nemají vůbec místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
4.11.22 10:28

Převážně na klinínku. Nebo vysoké kozačky. Pár tenisek a balerínek mám ale já se cítím lépe na podpatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
4.11.22 10:30

Podpatky nenosím vůbec. I na své svatbě jsem měla baleríny :lol: Neumím v nich chodit a hned mě bolí nohy. Nejčastěji tahám botasky :palec: Mám tři malé děti, tak volím pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37244
4.11.22 10:31

Tenisky, kdykoliv kamkoliv, i na svatbě sem měla tenisky místo lodiček :D mám v botníku pár bot na podpatku a je to děsně nepraktické :D i když možná je to tím, že posledních 7 let lítám kolem dětí a na podpatkach jim nestačím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
4.11.22 10:35

Každý den podpatky, primárně lodičky. Nicméně třeba na cestu do MHD mám baleríny a často se přezuji. Na zimu jsem vybavena, mám šestery nebo sedmery boty na podpatku.

Botasky mám na venčení psů a chůzi do nejbližšího obchodu. Chodím v lodičkách i do Makra, většinou tam totiž jedu z nějakého jednání.

• Citovat
  • Upravit
3958
4.11.22 10:37

Nedávno ses ptala na náušnice, pak na sukně, teď na boty :lol: Mě by zase zajímalo, co tě k těmto otázkám vede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.11.22 10:39
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli upřednostňujete spíše podpatky nebo tenisky. Já nosím podpatky, tenisky jenom na sport, teď v zimě mám kozačky s podpatkem, ale přes léto nosím hlavně klíny. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše názory.

Ani jedno. Nejlépe mi je v kožených polobotkách a v létě v sandálích. Klíny, to bych nikam nedošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5087
4.11.22 10:41

Já přešla už prakticky komplet na barefoot obuv, takže podpatky vůbec. Měřím tedy 179 cm, takže ani před mou BF „érou“ jsem podpatkům nikdy moc nedala a nosila jsem je v podstatě jen na plesy. Podpatky bych nevyužila ani v pracovním životě - v kanceláři chodím v balerínkách a do terénu (stavby) to chce pořádný boty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová