Podpatky vs tenisky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.11.22 21:38

Měřím 162 cm a podpatky nosím jen vyjímečně :) a to ještě decentní, na nějakych patnacti centimetrovych jehlach bych neudělala ani krok :lol: naštěstí do práce mi botasky stačí (vlastně je dokonce mít musím) a druhé, lepší botasky na bežné nošení. Dále už jen vlastním nízké kozačky (na maličkém podpatku)na zimu, žabky na léto a teda jedny boty na lehkém podpatku na svatby a zvláštní příležitosti… ale já si od mala na boty a oblečení nějak zvlášť nepotrpim… dokonce se musím přemlouvat, abych si něco na sebe koupila :lol: a momentálně koketuji s myšlenkou, vzít si příští rok na svou svatbu botasky… ale to by asi moji matku odvezli :mrgreen: jinak mě se i balerinky, boty na klinku a tak libi, problém je, že mě téměř ze všech bot bolí nohy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.11.22 21:44

Do práce jen podpatky, ladím dle oblečení vždy. Na volný čas tenisky ale i podpatky.
Já jsem ale typ ženy, která je ráda sladěna/reprezentativní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.11.22 22:05

Taky záleží, jak moc potřebuješ chodit. Kdybych jezdila všude autem a udělala jenom pár kroků, tak nosím lodičky. Ale holt jenom k MHD to mám čtvrt hodiny svižnou chůzí přes louku a chodníky v různorodém stavu, takže tenisky to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová