Podpora - konec RP a půjde na ÚP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Už jsem dohledala ty 3 dny, co ti řekli na UP. Pokud se přihlásíš do 3 pracovních dnů, tak je datum přihlášení zpětně ten den, který následuje přesně po konci pracovního poměru, pokud se přihlásíš později, tak je datum přihlášení aktuální. Ale k čemu je to dobré, to netuším, na podporu to vliv nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anontymní píše:
Já si spíš kladu otázku, jestli se ptát vůbec SMÍ. Protože po odpovědi typu placená chůva jim bude jasné, že je to spíše sci-fi a nabídnout nějaká ta místa, co dotyčná odmítne, není problém a vyřazení z evidence je tu.
No, jak se to vezme, péče o dítě jsou relevantní důvody, díky kterým si můžeš při registraci na UP nadiktovat jaké podmínky musí hledaná práce splňovat, třeba že smí být jen na jednu směnu, nebo nesmí končit později než v udanou hodinu a oni toto musí respektovat, takže zas všechno nabídnout nesmí.
A další věcí je, že pokud něco nabídnou, tak ještě není jisté, že někoho s malými dětmi bude chtít ten zaměstnavatel, takže je dost pravděpodobné, že odmítne dotyčnou on.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby na ÚP neměli vytipovaného zaměstnavatele, kterému děti „nevadí“ a dotyčnou neodmítne ![]()
- Citovat
- Upravit
tak uz mam ev.list za rok 2010.
Jak jsem psala, ukoncila jsem RD 17.7.2010 a 31.7.2010 skončila pracovní poměr.
Mam tam obdobi 1.1.-31.7.2010, dny 31, a pak v mesicich 1-6 krizek…vymerovaci zaklad tam mam nejakych 6000…znamena to tedy ze se mi ta podpora tedy bude pocitat z platu ci ne?? jsem z toho jelen…
- Citovat
- Upravit
Potřebuji poradit 2.11. mi po pěti letech (s dvěma 2 dětmi) končí RP, celou dobu jsem byla zaměstnaná (vedená) u zaměstnavatele, mezitím jsem se odstěhovala a na dojíždění už je to do původní práce daleko. Budu tedy muset dát výpověď, na personálním mi řekli, že dohodou, nedělám blbost? Jinak oni by tam pro mě i místo měli, takže výpověď z jejich strany pro nadbytečnost nehrozí. Z čeho se mi bude počítat podpora v nezaměstnanosti, bude nižší když budu mít výpověď dohodou? Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty tři dny mi fakt na tom pracáku řekli, ale víc jsem to nezkoumala, fakt nevím