Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@MilijonDolarBejby zkoušela jsi Prevapis Junior sirup? Je čistě přírodní a je tedy až od tří let, ale nevím proč, pravděpodobně nemají ty testy na menší děti. Dělá se bud obyč a nebo TUS (který je specializován na horní dýchací cesty). Já osobně koupila ten obyč a obě moje děti (3 a 5 let) už několikátý den kašlali a kašel se zhoršoval, dala jsem zvýšenou dávku ( 10 ml) a oba za dva dny přestaly kašlat. Zda to bylo tím či ne, nevím. ![]()
@Vermun píše:
@MilijonDolarBejby zkoušela jsi Prevapis Junior sirup? Je čistě přírodní a je tedy až od tří let, ale nevím proč, pravděpodobně nemají ty testy na menší děti. Dělá se bud obyč a nebo TUS (který je specializován na horní dýchací cesty). Já osobně koupila ten obyč a obě moje děti (3 a 5 let) už několikátý den kašlali a kašel se zhoršoval, dala jsem zvýšenou dávku ( 10 ml) a oba za dva dny přestaly kašlat. Zda to bylo tím či ne, nevím.
Nezkousela jsem právě ještě nic ![]()
@tini píše:
Weleda rakytnikovy sirup a Glukanek
Sirup jim davam do čaje, vypadá, ze je pak mlaďoch rychleji vyléčený ![]()
@MilijonDolarBejby my toho vyzkoušeli mraky a vypadá to, že pomohlo až toto.
@Vermun píše:
@MilijonDolarBejby my toho vyzkoušeli mraky a vypadá to, že pomohlo až toto.
Dekuji, vyzkouším to ![]()
Rakytníkový sirup jednoznačně! Ale od Weledy je jen 40%, chce to 100%, je to sice kekel, ale zase když to dáš do sladkého čaje, tak to bude dobré
já to piju samotné a chutná to jako citrón se zvratkama ![]()
A ještě jsem četla, že na imunitu je hodně dobré colostrum, ale osobní zkušenost nemám.
@Martina1991 píše:citron se zvratkama
Rakytníkový sirup jednoznačně! Ale od Weledy je jen 40%, chce to 100%, je to sice kekel, ale zase když to dáš do sladkého čaje, tak to bude dobréjá to piju samotné a chutná to jako citrón se zvratkama
A ještě jsem četla, že na imunitu je hodně dobré colostrum, ale osobní zkušenost nemám.
@MilijonDolarBejby no, je to síla, ale naštěstí stačí malá odměrka, tak se to dá ![]()
@Martina1991 píše:
@MilijonDolarBejby no, je to síla, ale naštěstí stačí malá odměrka, tak se to dá
Diky holky
No jak jsem to četla tak fuj teda. My pijeme celá rodina himalyo, je to 100% juice z kustovnice poradil mi to jeden pán ze zdravé výživy. Chutná dobře, bála jsem se toho, ale nápoj mi chutnal moc a hlavně i manžel i dítě to vypije, tak teĎ budu kupovat další láhev.
Za me urcite kolostum a na podzim davam multi-sanostol sirup a aloe vera.