Podpora imunity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3563
25.9.16 15:41

@MilijonDolarBejby zkoušela jsi Prevapis Junior sirup? Je čistě přírodní a je tedy až od tří let, ale nevím proč, pravděpodobně nemají ty testy na menší děti. Dělá se bud obyč a nebo TUS (který je specializován na horní dýchací cesty). Já osobně koupila ten obyč a obě moje děti (3 a 5 let) už několikátý den kašlali a kašel se zhoršoval, dala jsem zvýšenou dávku ( 10 ml) a oba za dva dny přestaly kašlat. Zda to bylo tím či ne, nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.16 16:17
@Vermun píše:
@MilijonDolarBejby zkoušela jsi Prevapis Junior sirup? Je čistě přírodní a je tedy až od tří let, ale nevím proč, pravděpodobně nemají ty testy na menší děti. Dělá se bud obyč a nebo TUS (který je specializován na horní dýchací cesty). Já osobně koupila ten obyč a obě moje děti (3 a 5 let) už několikátý den kašlali a kašel se zhoršoval, dala jsem zvýšenou dávku ( 10 ml) a oba za dva dny přestaly kašlat. Zda to bylo tím či ne, nevím. :nevim:

Nezkousela jsem právě ještě nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.16 16:18
@tini píše:
Weleda rakytnikovy sirup a Glukanek

Sirup jim davam do čaje, vypadá, ze je pak mlaďoch rychleji vyléčený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
25.9.16 16:22

@MilijonDolarBejby my toho vyzkoušeli mraky a vypadá to, že pomohlo až toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.16 17:42
@Vermun píše:
@MilijonDolarBejby my toho vyzkoušeli mraky a vypadá to, že pomohlo až toto.

Dekuji, vyzkouším to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
25.9.16 18:26

Rakytníkový sirup jednoznačně! Ale od Weledy je jen 40%, chce to 100%, je to sice kekel, ale zase když to dáš do sladkého čaje, tak to bude dobré :) já to piju samotné a chutná to jako citrón se zvratkama :mrgreen:
A ještě jsem četla, že na imunitu je hodně dobré colostrum, ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.16 19:59
@Martina1991 píše:
Rakytníkový sirup jednoznačně! Ale od Weledy je jen 40%, chce to 100%, je to sice kekel, ale zase když to dáš do sladkého čaje, tak to bude dobré :) já to piju samotné a chutná to jako citrón se zvratkama :mrgreen:
A ještě jsem četla, že na imunitu je hodně dobré colostrum, ale osobní zkušenost nemám.
citron se zvratkama :lol: Koupim to snad už jen proto, abych to ochutnala :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
25.9.16 20:02

@MilijonDolarBejby no, je to síla, ale naštěstí stačí malá odměrka, tak se to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 07:38
@Martina1991 píše:
@MilijonDolarBejby no, je to síla, ale naštěstí stačí malá odměrka, tak se to dá :mrgreen:
:mrgreen: :palec:

Diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.11.16 13:45

No jak jsem to četla tak fuj teda. My pijeme celá rodina himalyo, je to 100% juice z kustovnice poradil mi to jeden pán ze zdravé výživy. Chutná dobře, bála jsem se toho, ale nápoj mi chutnal moc a hlavně i manžel i dítě to vypije, tak teĎ budu kupovat další láhev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.12.16 20:01

Za me urcite kolostum a na podzim davam multi-sanostol sirup a aloe vera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí