Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V prosinci ti ji už asi stihli schválit, tak buď přijde ještě letos nebo až v lednu, jak se jim bude chtít asi 😃
Nejdřív by ti mělo přijít rozhodnutí o přiznání o výši podpory
A ty sis byla na ÚP pro její schválení i s částkami, které máš dostávat?
Tak hlavně pokud žádost byla ke konci listopadu tak i tak je to pár Kč a v tom případě počítej s tím, že přijde až v lednu. Nejdřív chodí dopis o schválení podpory.
@Anonymní píše:
Ahojky holky mam na vas otazku kdy by mela prijit podpora kdyz jsem si ji vyrizovala ke konci listopadu? Dekuji moc za odpovedi ale na internetu toho moc neni. A volala jsem ma urad akorat to tam nezvedajidekujii a pekne vanoce preji
Nejprve ti musi prijit dopis o schvaleni a vysi.
A do dvou dnů peníze.
Já bych řekla, že až v lednu. Já teda byla na podpoře před dvěma lety a vím, že jsem musela všechn doložit do 10-12 v daném měsící, abych peníze následující měsíc dostala..Něco jako vyřizovadí doba- uzavěrka nevím jak to napsat.
Takže já bych řekla na konci listopadu, že sis vyžizovala na prosinec a to se vyplácí zpětne..
Abych nekecala ale mě se taky takto stalo, že mi pak peníze přišli jakoby za měsíc a půl. nějaké dny se připojili k dalšímu měsící
Jinak se to vyplácí po 20. co si pamatuji, a ted mám známou na Up, taky po 20 v měsící
To záleží na tom, kdy tvoje rozhodnutí nebo oznámení nabylo právní moci.
Pokud později než 16.prosince, dostaneš až v lednu.
Anonym, pracuji tam.
Mě prve přisly částky na účet (ne teď v prosinci), a až potom dopis.
Česká pošta no
(prosím o anonym kvůli situaci, děkuji)
Ahojky holky mam na vas otazku kdy by mela prijit podpora kdyz jsem si ji vyrizovala ke konci listopadu? Dekuji moc za odpovedi ale na internetu toho moc neni. A volala jsem ma urad akorat to tam nezvedaji
dekujii a pekne vanoce preji