Podpora kojení nefunguje

160
14.6.20 16:12

Podpora kojení nefunguje

Zdravím vás mamky, setkaly jste se s tím názorem, že homeopatika ricinus communis 5ch a čaje pro kojící maminky nemají žádný vliv na množství (tvorbu) mléka? Mě tato info dnes celkem zaskočila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101678
14.6.20 16:17

@Adeelka27 Mám ten názor, že jakákoliv homeopatika mají stejný vliv na cokoliv jako lentilky s dobře prodanou pohádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.6.20 16:18

@j.a.n.i1 spíš mě zarazil ten čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
14.6.20 16:24

@Adeelka27 Tak ten čaj bude mít podobný vliv jako jakékoliv jiné (rozumné) tekutiny, člověk od toho nemůže čekat zázraky. Ale tedy z mé zkušenosti má největší vliv technika sání dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.6.20 16:26

Caje - zalezi, co v nich je, ja zadny rozdil nepocitovala, ale chutnaly mi :lol: Nicmene jsem problem s tvorbou mleka nemela. Z okoli vim, ze si zenske chvali piskavici-recke seno, ale spis to chce snist, nez jen luhovat asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
14.6.20 16:29

@j.a.n.i1 Technika sání? Není to spíš o množství vypitého mléka?

• Citovat
  • Upravit
160
14.6.20 16:30
@j.a.n.i1 píše:
@Adeelka27 Tak ten čaj bude mít podobný vliv jako jakékoliv jiné (rozumné) tekutiny, člověk od toho nemůže čekat zázraky. Ale tedy z mé zkušenosti má největší vliv technika sání dítěte.

To je jasné. Nám to na jedno prso jde, druhé je horší, protože tam to teče nějak hůř a tam se po chvíli pak vzteká a pouští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
14.6.20 16:31

@pet p Ne, fakt o technice, když to dítě blbě stimuluje, tak se prostě tvoří méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.6.20 16:36

@Adeelka27 : to nevyresi caj. Jsou 2 moznosti - bud je jedno prso fakt „horsi“ - ja to tak treba mam, ale zadny problem to nebyl, uspesne jsem kojila 3 roky mezi 2 detmi. Nebo neni problem v prsu, ale v tom, ze diteti je z nejakeho duvodu jedna strana mene pohodlna. Obe moje deti meli jednu stranu tela bloklou pravdepodobne uz z delohy, kazde na jinou stranu, starsi preferoval to lepsi prso, mladsi to horsi :lol: Resila jsem pres fyzio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
14.6.20 17:19

Jooo, sez*ala jsem těch homeo balení min 5 a nikdy jsem žádnou zvýšenou laktaci nepostřehla. Nejvíc na mě funguje kojení často a hlavně v noci často. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.6.20 17:45
@mamina89 píše:
Jooo, sez*ala jsem těch homeo balení min 5 a nikdy jsem žádnou zvýšenou laktaci nepostřehla. Nejvíc na mě funguje kojení často a hlavně v noci často. :kytka:

Když mně malý přes den někdy blbě (málo) spí a v noci dá pak klidně i 6 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
14.6.20 18:05
@Adeelka27 píše:
Když mně malý přes den někdy blbě (málo) spí a v noci dá pak klidně i 6 hodin

No, tak to musíš alespoň odsávat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.6.20 18:46

Na lepší laktaci mi pomohlo vždy zvýšit příjem teplých tekutin a bylo jedno jakých. Čaje, melta, vývary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.6.20 20:01

@mamina89 tyyyjo, já jsem celkem i ráda, že spí a já můžu konečně taky vydechnout. Mám přes den celkem fofr..krom prcka ještě skoro 6ti letou dceru a jsem ráda, že se vůbec trochu najím a napiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
14.6.20 20:59
@Adeelka27 píše:
@mamina89 tyyyjo, já jsem celkem i ráda, že spí a já můžu konečně taky vydechnout. Mám přes den celkem fofr..krom prcka ještě skoro 6ti letou dceru a jsem ráda, že se vůbec trochu najím a napiju

Já mám taky 4leteho doma a k tomu 2 měsíční :mrgreen: jinak to asi nepůjde. V noci se tvoří nejvíce mléka díky hormonům. Na rozkojeni ti každá laktační potadkyne řekne kojit hodně v noci :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová