Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě byla doporučena mateří kasička a pupalka. A měla jsem nyní sliznici 10,5 mm ve stejné době, kdy předešlý cyklus byla 5 mm
zkoušela jsem předtím maliník a kontryhel a nic. I přesto jsem teď měla na krátkou pouze dva dny a slabou ![]()
Já teď poslední tři cykly pila grepový džus 1.-14Dc a teď jsem k tomu přidala tinkturu z jeřábu ptačího a už jsem to nedostala
takže to vypadá nadějně ![]()
Už nevím, jak velkou sliznici mi doktor naměřil… myslím že kolem 10mm říkal a divil se, že takhle narostla, protože minulý měsíc měla ani ne 5mm.
@bacova.mi píše:
Mě byla doporučena mateří kasička a pupalka. A měla jsem nyní sliznici 10,5 mm ve stejné době, kdy předešlý cyklus byla 5 mmzkoušela jsem předtím maliník a kontryhel a nic. I přesto jsem teď měla na krátkou pouze dva dny a slabou
Díky, určitě vyzkouším ![]()
Kontryhel a kapky gynex. Ale u někoho je to naopak kontraproduktivní, nicméně můžeš určitě zkusit.
A jak píše @Tynk grepovy džus nebo šťávu z grepu. Tu piju tak od 7 DC do ovulace. Ten podporuje tvorbu plodného hlenu ![]()
@Tynk píše:O tom grepu, už jsem taky četla, prý je dobrý na sliznici. Určitě vyzkouším rady, snad i mě to pomůže
Já teď poslední tři cykly pila grepový džus 1.-14Dc a teď jsem k tomu přidala tinkturu z jeřábu ptačího a už jsem to nedostalatakže to vypadá nadějně
Už nevím, jak velkou sliznici mi doktor naměřil… myslím že kolem 10mm říkal a divil se, že takhle narostla, protože minulý měsíc měla ani ne 5mm.
A ještě taky možná pomohlo cvičení (jóga, Mojžíšova) na prokrvování orgánů a posilování pánevního dna ![]()
Ahoj, co by jste doporučili na růst děložní sliznice? Nějaký tip?