Podpora růstu děložní sliznice

Anonymní
5.6.22 18:18

Podpora růstu děložní sliznice

Ahoj, co by jste doporučili na růst děložní sliznice? Nějaký tip?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15381
5.6.22 18:22

Mě byla doporučena mateří kasička a pupalka. A měla jsem nyní sliznici 10,5 mm ve stejné době, kdy předešlý cyklus byla 5 mm :palec: zkoušela jsem předtím maliník a kontryhel a nic. I přesto jsem teď měla na krátkou pouze dva dny a slabou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
5.6.22 18:32

Já teď poslední tři cykly pila grepový džus 1.-14Dc a teď jsem k tomu přidala tinkturu z jeřábu ptačího a už jsem to nedostala :mrgreen: takže to vypadá nadějně :dance:
Už nevím, jak velkou sliznici mi doktor naměřil… myslím že kolem 10mm říkal a divil se, že takhle narostla, protože minulý měsíc měla ani ne 5mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 18:38
@bacova.mi píše:
Mě byla doporučena mateří kasička a pupalka. A měla jsem nyní sliznici 10,5 mm ve stejné době, kdy předešlý cyklus byla 5 mm :palec: zkoušela jsem předtím maliník a kontryhel a nic. I přesto jsem teď měla na krátkou pouze dva dny a slabou :zed:

Díky, určitě vyzkouším :palec:

• Citovat
  • Upravit
1538
5.6.22 18:38

Kontryhel a kapky gynex. Ale u někoho je to naopak kontraproduktivní, nicméně můžeš určitě zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
5.6.22 18:39

A jak píše @Tynk grepovy džus nebo šťávu z grepu. Tu piju tak od 7 DC do ovulace. Ten podporuje tvorbu plodného hlenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 18:40
@Tynk píše:
Já teď poslední tři cykly pila grepový džus 1.-14Dc a teď jsem k tomu přidala tinkturu z jeřábu ptačího a už jsem to nedostala :mrgreen: takže to vypadá nadějně :dance:
Už nevím, jak velkou sliznici mi doktor naměřil… myslím že kolem 10mm říkal a divil se, že takhle narostla, protože minulý měsíc měla ani ne 5mm.
O tom grepu, už jsem taky četla, prý je dobrý na sliznici. Určitě vyzkouším rady, snad i mě to pomůže :lol:
  • Citovat
  • Upravit
15381
5.6.22 18:43

A ještě taky možná pomohlo cvičení (jóga, Mojžíšova) na prokrvování orgánů a posilování pánevního dna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí