Pomohl vám Gynex?

9
3.6.22 20:35

Pomohl vám Gynex?

Dobrý den,
je to již 7 měsíců, co se s přítelem snažím o miminko, ale stále nic. Objednala jsem se ke gynekologovi a tam mi bylo řečeno, že mám vysoko dělohy nebo tak nějak. Jelikož nemám ani ms (nyní zpoždění 40 dni), tak mi poradil kapky gynex. Měl někdo stejný problém s menstruací a pomohlo vám to i k vysněnému těhu? :srdce: Já už se z toho snažení asi zblázním. Budu ráda za každou zprávu a klidně i radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
3.6.22 20:51
@Sisien píše:
Dobrý den,
je to již 7 měsíců, co se s přítelem snažím o miminko, ale stále nic. Objednala jsem se ke gynekologovi a tam mi bylo řečeno, že mám vysoko dělohy nebo tak nějak. Jelikož nemám ani ms (nyní zpoždění 40 dni), tak mi poradil kapky gynex. Měl někdo stejný problém s menstruací a pomohlo vám to i k vysněnému těhu? :srdce: Já už se z toho snažení asi zblázním. Budu ráda za každou zprávu a klidně i radu :srdce:

Mně pomohl už dvakrát…nasazovala jsem ho prakticky hned po dobrání posledního platíčka ATK, právě na doporučení gyndařky pro nastartování cyklu. Jestli pomohl i k otěhotnění, nevim, každopádně otěhotněla jsem hned první měsíc snažení. A podruhý jsem ho brala po ukončení kojení, kdy jsem měla šíleně rozházený cyklus (jeden měsíc MS po 18i dnech a další třeba po 45i dnech).Zabral cca po měsíci a půl užívání, cyklus mi srovnal na cca 25-28 dní. Za mně tedy spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.6.22 20:59

@Fíbí 106 tak to jsem moc ráda. Já měla ms po 22, 38 a nyní už 50 dni zpoždění. Právě rozházené po antikoncepci :( nyní je tedy pro mě priorita srovnat cyklus. Mohu se tedy ještě zeptat, kdy po užívání vám přišla ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
3.6.22 21:06
@Sisien píše:
@Fíbí 106 tak to jsem moc ráda. Já měla ms po 22, 38 a nyní už 50 dni zpoždění. Právě rozházené po antikoncepci :( nyní je tedy pro mě priorita srovnat cyklus. Mohu se tedy ještě zeptat, kdy po užívání vám přišla ms?
Úplně stopro jistá si nejsem, ale myslim si, že tak po dvou měsících asi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 21:08

Gynex jsem užívala pár měsíců a nic. Potom pomohlo : čaj baby radnické, malinové kapky a gel na podporu početí nebo taky ne kdo ví. Pravdou ale je, že jsem se dostala do půlky druhé krabičky čaj a už nebylo potřeba.

• Citovat
  • Upravit
4089
3.6.22 21:33

@Fíbí 106
Kdysi davno mi pomohl, pokud ti ale po 7 mesicich nepomohl, zacala bych to resit.
Kolik ti je roku, jestli ae muzu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20324
3.6.22 21:37

Ahoj také mám rozházený cyklus, myslím, že občas ani ovulaci nebo slabou, tak se také chystám gynex zkusit, v březnu sem měla zt tak sem chtěla počkat až přijde první ms, pak sem ještě ekala zda bude ovulace a náhodou se nezadaří a ms přišla, tak teď bych kapičky zkusila potřebovala bych tu ovulaci nějak zlepšit a pak ten cyklus, aby byl pravidelný,20.6. jdu na gyndu tak pokud se nezadaří optám se ještě tam co by se dalo dělat, už sem starší, tak abychom nečekali moc dlouho Lucka všem držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.6.22 21:47

@LucieKLuc snažíme se 7 měsíců. Gynex beru teprve ani ne týden ;) jinak mi je 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
3.6.22 21:50

@Sisien
Tak to mas jeste cas 🍀
Drzim pesti, at pomuze. Mrkni na nejake bylinky.
Jsem lajk, ale co jsem postrela PCOS syndrom zpusobuje dlouhe cykly, zadne cykly, nepravidelne cykly. Zkus se na to podivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.6.22 21:54

@LucieKLuc já s tím nikdy problémy neměla. Ale pak jsem začala brát antinu a po vysazeni se to tak zvrtlo, takže to mám v důsledku tohoto :( nyní je potřeba napravit cyklus, tak snad kapky zaberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 22:22

Ahoj,

brala jsem asi dva roky antiko a při prohlídce mi zjistili problém s játry, které vyvolala, tak jsem okamžitě musela vysadit a cyklus šel do háje… Potom jsem brala nějakou dobu Proveru, která mi naštěstí játra už neničila, ale úspěch stále žádný. Nakonec jsem poslední recept před Vánoci nechala propadnout, koupila Gynex a do tří měsíců vše fungovalo a po dvou letech byl test pozitivní :) :srdce: takže za mě velká spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
9
3.6.22 22:25
@Anonymní píše:
Ahoj,brala jsem asi dva roky antiko a při prohlídce mi zjistili problém s játry, které vyvolala, tak jsem okamžitě musela vysadit a cyklus šel do háje… Potom jsem brala nějakou dobu Proveru, která mi naštěstí játra už neničila, ale úspěch stále žádný. Nakonec jsem poslední recept před Vánoci nechala propadnout, koupila Gynex a do tří měsíců vše fungovalo a po dvou letech byl test pozitivní :) :srdce: takže za mě velká spokojenost :)

Takže do 3 měsíců od začátku užívání přišla ms a dokonce i pozitivní test? 8o To bych byla úplně nadsena! Kdyby se vrátila ms a byly dvě čárky

brala jsem asi dva roky antiko a při prohlídce mi zjistili problém s játry, které vyvolala, tak jsem okamžitě musela vysadit a cyklus šel do háje… Potom jsem brala nějakou dobu Proveru, která mi naštěstí játra už neničila, ale úspěch stále žádný. Nakonec jsem poslední recept před Vánoci nechala propadnout, koupila Gynex a do tří měsíců vše fungovalo a po dvou letech byl test pozitivní :) :srdce: takže za mě velká spokojenost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.6.22 23:59

Já ho brala pár měsíců před vysazením HA. První měsíc 35 a pak už jen 28 jako podle hodinek a třetí týden jsem byla těhotná. HA jsem brala cca 14 let.
Teď ho beru už rok, ale jen proto, že HA neberu a chtěla jsem si upravit cyklus a pomáhá mi to.
Není dobrý jen na početí, ale upraví i cyklus, za mě určitě doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
4.6.22 19:35

Nepomohl. Naopak mi cyklus ještě prodloužil a víc rozházel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
4.6.22 19:44

@Sisien mně gynex kdysi pomohl a ted po císaři mi pomohl kontryhel. Upravil mi cyklus a taky pomáhá k ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí