Pomohl vám Gynex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
4.6.22 20:16

@Sisien
Jjj, hned po první měsíc došla MS, sice o něco později, ale delší cyklus mi před otěhotněním zůstal. Začala jsem ji brát v prosinci a na konci března už MS nedošla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
5.6.22 21:05

Mne nepomohl, zacala jsem brat a mela jsem potom hroznou vyrazku, a pak v cyklu stridave spinila. A cyklus spis rozhodil. Tak jsem vysadila.
Jinak doporucuju nebrat spolu s kontryhelem, je v gynexu obsazen uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
6.6.22 07:34

Já ho brala po potratu, ms prisla za 5 týdnů, pak jsem ho vysadila a ms chodila pravidelneji než před tím. Těžko říct, zkusit můžeš, ale zázračné to není, naopak jsem četla i kontraproduktivní příběhy. Jinak mně ms odešla asi na tři roky, nepřišlo se na důvod ( antikoncepci jsem nebrala), krvácení mi vrátily prášky, nicméně pak jsem se na ně vykašlala a asi po půl roce se mi cyklus vrátil. Těžko říct, jestli po takové době zabraly ty prášky. Nic jsem neužívala, nepila, necvičila atd., životní styl nezměnila. Tělo se často dělá úplně co chce. :) Ale jsi mladá, máš spoustu času, takže uvidíš, že bude vse v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
7.6.22 14:09
@Lujza031 píše:
Já ho brala pár měsíců před vysazením HA. První měsíc 35 a pak už jen 28 jako podle hodinek a třetí měsíc jsem byla těhotná. HA jsem brala cca 14 let.
Teď ho beru už rok, ale jen proto, že HA neberu a chtěla jsem si upravit cyklus a pomáhá mi to.
Není dobrý jen na početí, ale upraví i cyklus, za mě určitě doporučuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.6.22 14:50

Ahoj, já ho teď začínám brát na srovnání cyklu po vyndání hormonálního tělíska… Dříve jsem brala prášky a po vysazení neměla MS téměř rok… Potom jsem zkoušela nějaký bylinný sirup a MS naběhla :) jen si nepamatuju, co to bylo zač a navíc jsem ho kupovala v cizině… Tak doufám, že gynex pomůže! Na to srovnání cyklu je tady spousta pozitivních recenzí, snad se k nim přidáme taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.6.22 15:15

@Sisien Ahojky. My se s manželem snažíme již dva roky.. Pred dvema roky jsme přišli o naše první miminko - zamlkle těhu v 9TT. Od té doby se snažíme a nic.. Brala jsem teď několik měsíců hormony (clostilbegyt, Progestron, každý druhý měsíc mi byl píchnut Pregnyl, protože k ovulaci samovolně nedocházelo a stejně to nikdy nevyšlo.. tento měsíc jsme se s manželem domluvili, že to zkusíme úplně jinak.. Prostě jen přírodně s bylinkami… Začala jsem pít kontryhel a maliník (2× denně), dnes jsem 13 DC a včera jsem měla poprvé pozitivní ovu test. Bolí mě dnes sileně v podbrisku, vím, že k ovulaci na základě těch bylinek asi došlo/dojde/dochází :) Navíc mi doktor řekl, že můj pravý vaječník je líný a že ovu nebude víckrát než každý druhý měsíc a ejhle! Po bylinkach hned první měsíc - líný vaječník se asi probudil… Nechápu to, ale je to pro mě obrovský posun. A proto, já doporučuji tohle. Určitě jsou holky, kterým hormony pomohou, ale mně z toho bylo jen zle.. tím jsem jen chtěla říct, co bych doporučila já :) Těhotná sice ještě nejsem, ale nějak vím, že už to nebude dlouho trvat :) Gynex jsem nikdy neužívala, ale slyšela jsem taky pozitivní ohlasy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 15:43

Tak mně Gynex vubec nesedl. Taky mě trápily dlouhé cykly a k tomu nízká sliznice. Nejdřív jsem zkoušela čaj z kontryhele, hormony, pak jsem dala šanci Gynexu - celý cyklus jsem měla špinění a bolesti břicha a to při dávce 4 kapky 3× denně. Pomohla mi až hormonální jóga - sliznice vysoká, ovulace už 12. den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex