Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
snažíme se o miminko, ovulaci jsem mela 17 den cyklu, dnes jsem 32 den, mustruace nikde a test negaivni? MS běžně 30-31 den. Bolesti mám, ale asi jiné, spíš píchání… co s tím? 🙂 test byl dělaný odpoledne, je možné těhu i přes negativní test
Děkuji
Tu ovulaci mas zjistenou jak? A je lepsi testovat rano, i kdyz pokud ji mas zjistenou spravne, tak by teoreticky uz melo byt neco videt i tak…ale rano je to holt lepsi.
@MilujicislecnaT Ahoj, mám to úplně stejně jako ty, test dnes, teda odpoledne, a negativní, 33 den cyklu, menstruaci mivam v rozmezí 29-35. Taky jsem cítila pichani v podbrisku a teda dost únavu. Tak uvidime v následujících dnech, držím palce 🙂 👍
@Barbora122 tak budeme doufat, ze na nas ty 2 carky nekde cekaji ❤️️❤️️❤️️
@MilujicislecnaT a nechce radši počkat týden po termínu menstruace? Není zbytečné testovat každý den? Jen tě to bude nervovat
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,
snažíme se o miminko, ovulaci jsem mela 17 den cyklu, dnes jsem 32 den, mustruace nikde a test negaivni? MS běžně 30-31 den. Bolesti mám, ale asi jiné, spíš píchání… co s tím? 🙂 test byl dělaný odpoledne, je možné těhu i přes negativní testDěkuji
Tak jestli ovulace sedí a ted je test stale negativni, tak spis tehotna nejsi a MS normalne prijde. MS ti muze drzet hlava.
@MilujicislecnaT bohuzel to bylo docela jasny. Ne, ze bych ti to prala, to vubec ne, ale uz to bylo dlouho, aby se carka objevila
… mam s tim vlastni zkusenosti, ze mi MS drzela kolikrat hlava, clovek at chce nebo ne, tak na to mysli a neverila bych tomu, ale fakt hlava dokaze dost. Hodne stesti ve snazeni ![]()
Jsem na tom stejně akorát ovulace byla 18den.tak zatím čekám jestli dorazí mě. test dnes odpoledne negativní ![]()
Já tedy taky stále čekám. 37 den cyklu, ovulaci teda nevím, kdy jsem přesně měla, ale test v pátek ráno stále negativní, tak těžko říct. 🙂 🙈