Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak máme poznat, jestli je to duch nebo ryska? Já tam nevidím nic. Počkej pár dní a pak testuj znovu, teď si tak maximálně můžeme hodit korunou…
Ta čárka je tam po rozkliknuti vidět naprosto zřetelně, jestli ji někdo nevidí, má problém se zrakem, jestli ji tam nevidí schválně, má problém s něčím jinym. Každopádně ta čárka má prapodivnou barvu, takže těžko říct, neváhala bych s dalším testem ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, nejspíše to tady už bylo, ale chtěla jsem od Vás poradit, či to, co je na fotce je duch nebo ryska, předem děkuji!
Proč fotky upravuješ? Proužek by neměl svítit. Spíš to vidím na rysku. Otestuj se po nedojití MS.
Ja to vidím když to hodně zvětším, ale duch by měl být růžový, tohle mi přijde spíš jako ta ryska ![]()
Na fotkách je vidět hezy
pokud byl v limitu do 5 minut a růžový, tak je to duch. Na fotce to vypadá už po zaschnutí, takže by se to nemělo počítat. Ale při nízkém HCG se může ukázat až po limitu. Zkus další za dva dny
pokud je tohle. pravy duch, bude sílit ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky myslíte že je to duch?
Tam nevidím vůbec nic.
@Anonymní píše:
Ahoj holky myslíte že je to duch?
Něco tam vidím. Ale vypadá to na Pepino a ještě na vyfocený zaschlý test. Pokud by byla růžová čárka do 5 minut, tak je možné, že se něco děje. Ale tyhle testy po zaschnutí duchy/rysky házejí
uvidíš za pár dní ![]()
@Anonymní píše:
Dr max prosím ryska?
Asi tuším, co tam vidíš, ale zkus to za pár dní znovu. ![]()
Zdravim holky ![]()
Zajímalo by mne, zda jste některá měla někdy takovou rysku nebo by to mohl být opravdový duch?
Test dělaný cca 11-13DPO, nevybarvil se úplně hned, dívala jsem se na něj asi první 2minuty, potom jsem odešla do práce a odpoledne našla toto ![]()
Předem děkuji za reakce
Dobrý den, nejspíše to tady už bylo, ale chtěla jsem od Vás poradit, či to, co je na fotce je duch nebo ryska, předem děkuji!